Jump to content

Skoda Superb - From TDI to VR6 swap

EmilianPop

Postare recomandată

@cxr2testfacem! 😁 nu m-am dat, sunt parte din staff-ul ce se ocupa de organizare, de aia era asa gol acolo cand am facut pozele :)). Daca ne permite timpul, dau un run urmatoarea etapa de test

Link către comentariu

Legat de clima, am continuat cu investigatia. Se pare ca si atunci cand incepe sa nu mai bage rece in mers, compresorul are acelasi cod de 00, nu se schimba codul - ceea ce scoate din ecuatie orice senzor care ar functiona prost si ar opri compresorul. Ramane fie freonul (o sa verific daca a avut pierderi), fie compresorul - as tinde sa spun ca e compresorul - cand merg mai turat, incepe si nu mai baga rece - iar cand ma opresc, in 75% din cazuri, incepe si baga rece din nou, simt ca si cupleaza compresorul. Si cand baga, baga... ingheti in masina pe Low :D Daca nu ar fi freon, ar baga slab. La mine e o chestie de on / off. Am mers subturat cu ea odata la lucru, culmea ca daca schimb pana in 1700 rpm, nu se opreste. O sa mai investighez dar, in continuare, cred ca e compresorul 

Link către comentariu

Greu de gasit compresor de 3.2 SH? ca nou banuiesc ca e cam "ieftin de te apuca rasul" :))

Link către comentariu

Iau nou daca e musai, dar prima oara sa ma conving ca ala e, sa nu dau banii degeaba. :D Undeva la 2000 cred ca e un Denso nou. Sa vad prima oara ca ala e 100%. La cat bani a mancat vechitura asta, ce mai sunt 2000 de lei :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• livius02
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!