Jump to content

Instalare Xenon Aftermarket

Passat 3BG
 Share

Postare recomandată

deci pot sa imi iau gandul de la xenon...:P(

Pune-ti macar o pereche de faruri cu lupa si toata lumea va fi multumit. Nu-ti va verifica nimeni NICIODATA daca ai sau nu autoleveling, atata timp cat ai lupe si sant reglate decent. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am avut xenon si ep far fara lupa si pe far cu lupa. Pe golf, le regalesm maxim in jos si cred ca am primit 1 singur blitz in 6 luni. Intr-adevar, la golf (far fara lupa) se veda mai puternic si mai imprastiat in stanga si dreapta, si parca parca venidn din contra sens era la limita de a te deranja.

ACum, pe far cu lupa, se vede foarte foarte bine, nu am primit niciun blitz si sincer m-am dus cu alta masina din contra-sens si nu deranjeaza absolut deloc. Nu vad de ce nu ar fi ok cel putin pe farurile cu lupa. Mai ales ca lumina este cu cel putin 50% mai buna chiar si decat cu cele mai puternice becuri de la philips

Link către comentariu

uite aici xenon philips oem H7 daca vrei si te tine portofelul

http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=6105

Asta chiar m-a pus pe ganduri. Am zis: daca un producator ca Philips face xenon AM, parca, parca...

Si am facut o cautare dupa ceea ce se poate citi pe cutie "philips hid xenon conversion kit". Si ce-mi veni inafara de magazine virtuale din Ro si de aiurea care-l comercializeaza :

http://www.alibaba.com/product-gs/21767333...ersion_Kit.html

Toma necredinciosul fiind io de felul meu, zic ia sa vad de ce nu apare la cautarea asta firma philips nici dupa pagina 10 cu google ? Si intru direct pe philips automotive; si in nota de subsol de pe pagina asta :

http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...ing〈=en ce gasii :

"Replacement Xenon lamps may only be installed on cars that were originally equipped with Xenon lamps. If you

Link către comentariu

Rog colegii care folosesc bixenon H4, sa-mi spuna ce valoare are rezistenta pusa pe faza lunga in mufa mama H4 ramasa libera, pentru a putea functiona pe ambele faze.

Link către comentariu

povestea cu orbitul nu tine de Xe, Ha, lupa sau oglinda normala. Tine de gradul sau de lipsa de nesimtire. Poti pune si reflectoare in arc voltaic pentru aviatie, daca bat OK e OK.

Am Xe chinezesti ieftine, m-am chinuit sa le montez astfel incat sa bata bine, le-am verificat dintr-o masina din sens opus si m-am convins ca a iesit ca lumea.

Nu mi-a dat nimeni niciodata flash, decat cand am uitat sa schimb faza. Pe lunga am ramas cu Ha, si momentan sunt multumit.

De mii de ori sunt mai deranjanti manelistii care merg cu proiectoarele de ceata sau mai rau cu stopurile de ceata aprinse.

Link către comentariu

Discutia asta poate continua la nesfarsit, si nu e subiectul topicului.

Cert e ca cei pe care trebuie sa-i "suportam" cel mai des nu sant cei cu xenon AM ci, cei cu farurile reglate de nea' Caisa, ori cei cu proiectoarele aprinse (parca e epidemie de de-astia). :)

Link către comentariu

Ok, Roger si Boris, am facut curatenie printre mormane...

Va povestiti pe privat daca doriti. :(

Link către comentariu

Rog colegii care folosesc bixenon H4, sa-mi spuna ce valoare are rezistenta pusa pe faza lunga in mufa mama H4 ramasa libera, pentru a putea functiona pe ambele faze.

Nu se pune nimic, ramane o mufa in aer.

Link către comentariu

@Al Bundy, la mine se petrece urmatorul fenomen. Eu folosesc H4 pentru proiector si faza lunga. Daca las mufa libera, si aprind proiectoarele, imi apare in bord martorul faza lunga, si se aprinde faza lunga. Daca aprind faza lunga, se aprinde faza lunga.

Undeva imi da o eroare... Folosesc un kit similar cu http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SLIM-BIXENO...sQ5fAccessories .

Dar, daca in mufa ramasa libera montez vechiul bec halogen, totul merge brici. Aprind proiectoarele, e ok; aprind faza lunga, e ok. Totul merge cum ar trebui sa mearga. Intrebarea este cum scap de bec? Am un consumator in plus.... ;)

Am vazut la un tip pe Logan pusa o rezistenta de 100 ohmi la 5W in acea mufa libera, intre faza lunga si masa.

De aici mi-a venit ideea, ca si la mine se poate rezolva cu o rezistenta. Si am pus si eu una similara la mine, si numic....Ramane aceeasi problema. Poate trebuie sa aiba alta valoare :D

Astept idei, solutii....

Link către comentariu

Incearca la mufa ramasa in aer, pe faza lunga sa inserezi un releu normal de lumini, alimentat la bobina ca sa simta instalatia un consumator. Eu am pus la un Logan la mufa din partea dreapta si a mers, nu facea trecerea de pe faza scurta la faza lunga si ramanea beculetul de lunga aprins in bord.

Link către comentariu

@Borisake - am incercat si varianta propusa de tine, dar si cu releu, eroarea ramane :Driver:

Am sa incerc maine sa pun 2 rezistente, una pe faza lunga, una pe faza scurta. Poate asa o sa simta calculatorul masinii ca e un consumator similar cu becul.

Va tin la curent cu experimentul.

Mai astept idei, solutii

Link către comentariu

La o Solentza nu am avut ce sa ii fac, nici cu rezistenta, nici cu condensator, nici cu releu, nu a mers cu nimic, dar pana la urma ce am facut: am luat una bucata de fir cu un soclu mic de bec, gen ala de la lucas cel de pe aripa si l-am legat la faza lunga si asa merge. Da adica atunci cand da faza lunga se aprinde beculetul ala pe la motor, nu il deranjaza pe respectivul, dar altceva nu aveam sa ii mai fac si in fond il ascunzi si tu pe acolo ca nu o sa mergi toata ziua buna ziua cu faza lunga aprinsa.

Link către comentariu

@ Borisake - buna ideea :rolleyes:

Am sa vad maine, daca este valabila solutia si la mine. Incerc cu un bec de semnalizare spate (P21W). Va consuma mai putin decat in varianta actuala, cu H4, cand imi lumineaza pe ambele faze...

Modificat de c o s m i n
Link către comentariu

Varianta data de Borisake e OK. Multumesc pentru ajutor.

Am pus un bec P21W. Maine am sa incerc si varianta cu un bec P21/5W, cu faza de 5w. Consum mai mic... Revin maine cu rezultatul.

Link către comentariu

Ma bucur ca ai reusit. Bafta in continuare.

Link către comentariu

• 1 month later...

vreau si eu poze sau idei cu locul unde ati pus balastrul in partea dreapta cu filtrul de aer, am vazut o poza pusa de cosmin dar parca as vrea alt loc.

Link către comentariu

Va pun si eu 2 poze cu farurile mele cu xenon de 6000k .In privinta reglajului va las pe voi sa va dati cu parerea.

17112009v.th.jpg 17112009001.th.jpg

Link către comentariu

am voie sa dau bump sau up? :icon_thumright:

chiar nu are nimeni poze cu locul unde a montat balastru in partea dreapta, ca maine dimineata o sa-mi montez noile xenoane, adica trec la generatia a 2-a digitale.

Link către comentariu

Sebastiane, ca sa vezi cat sunt de rai, ca nu vor sa-ti spuna. :icon_thumright:

Daca nu-ti place unde l-am pus eu... A mai postat parca Dukku in trecut. El l-a pus undeva pe lonjeron. Dar sunt de parere ca se incalzeste de la turbina.

Link către comentariu

• Administrator

Treci Florine pe la mine maine dimineata si vezi cum il am eu prins. :icon_thumright:

Link către comentariu

@dsf - o sa ma uit si eu maine unde il am pus si o sa iti spun. :blink:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Va salut. Astazi mi-am montat si eu xenon Thunder 35w 6000k la Passat. lumina e faina rau, se vede bine , acum sa vedem cat tine :cheers:

eu am montat balastul dreapta, la surubul care prinde traggerul fata, i-am mai pus o piulita. da eu nu am turbina, deci caldura nu are de unde sa vina

Link către comentariu

• 5 months later...
George George

Salut tuturor,o intrebare scurta:

daca imi pun Xenon pe faruri normale,ma vor injura ceilalti participanti la trafic? mentionez ca am si instalatie de spalare faruri

din acest topic inteleg eficienta si performantele instalatiei xenon,dar nu vreau sub nici o forma sa deranjez pe cineva in trafic din cauza asta,cu atat mai mult sa se ia Politia de mine :(

Link către comentariu

• Administrator
R_a_z_v_a_n
...ma vor injura ceilalti participanti la trafic?...

Da te vor injura. Acum depinde ce intelegi prin faruri normale. Cu sau fara lupa?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!