Jump to content

Instalare Xenon Aftermarket

Passat 3BG
 Share

Postare recomandată

Daca ai faruri fara lupa pune-i xenon cu becuri H7r si nu te injura nimeni,daca ai lupa poti sa iti pui h7 normal fara probleme.Asta bineinteles daca le reglezi corect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

liviuplaton

Mi se aprinde xenonul din drepata iar dupa un minut se stinge singur ce poate sa aiba/

Link către comentariu

Pai ce poate sa aiba?...isi bate joc de tine. Ai incercat sa schimbi balasturile intre ele? Ai incercat sa masori daca ai tensiune la balast dupa ce se stinge? Ai incercat sa mai aprinzi inca o data lumina dupa ce se stinge?

Link către comentariu

LuCy_Medias

Salutare,am gasit pe net un kit xenon cu 35 euro (Fabricat in GERMANIA) si altele care sunt fabrica in Japonia care sunt la pretu de 75 euro!Care este diferenta intre cel fabricat in japonia si cel fabricat in germania?Cel din germania e de calitate la pretul acela??

Aici un link,de ce calitate sunt cele la 35 euro?Stiti cumva?

http://www.kitxenon.ro/index.php?xenon=com...;kit-xenoane=h1

Link către comentariu

Din cate observ nu scrie nicaieri made in germany sau made in japan...faptul ca e tehnologie germana folosita (asa sustin ei, nu poti proba chestia asta) nu inseamna neaparat ca se fabrica in germania sau japonia. China e mama xenoanelor aftermarket. Kitul de la philips e super ok, se vede diferenta de calitate fata de restu, am avut ocazia sa pun mana pe unul. Eu zic sa mergi pe philips, ca sa nu trebuiasca peste 2-3 luni sa inlocuiesti primul balast din cauza ca s-au coclit pinii de contact sau te miri ce alte probleme. Am unul nou, cu garantie, daca esti interesat PM me.

Link către comentariu

Philips nu produce kit-uri xenon...doar becuri. :))

Link către comentariu

Kitul de la philips e super ok,

Si de ce pe site-ul Philips nu apar kituri de xenon? pentru ca nu produc asa ceva.

Link către comentariu

Tocmai asta era ideea...am zis inainte ca mama xenoanelor aftermarket e China...ca scrie Philips pe ele asta e altceva, nu inseamna ca le si produce philips,concluzia asta trebuia s-o traga colegu caruia m-am adresat :icon_cheesygrin: Insa, astea sunt superioare calitativ celorlalte chinezarii de pe piata, se vede cu ochiul liber.

Link către comentariu

George George

Da,am far normal,fara lupa...

neSa-nteleg ca daca pun bec H7r n-o sa orbesc pe nimeni? Ca in cazul asta mi-as pune becuri blue vision,sau extreme power,am inteles ca sunt mai ok decat becurile normale...

Care-i diferenta intre H7 si H7r la xenon?

Am vazut si eu kit-ul Phillips despre care vorbiti,costa 350 ron in Autovit si am auzit numai pareri bune despre el,mi-a zis vanzatorul ca are electronica f bine pusa la punct fata de restul kit-urilor

Link către comentariu

Chestia cu kiturile Philips e pur marketing,nu exista asa ceva. Diferenta intre H7 si H7R este ca H7R este facut in asa fel incat sa nu orbeasca,are o parte vopsita/mata din cate am observat.Ti-am pus o poza mai jos sa iti dai seama.

post-20287-1274613772_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa-nteleg ca daca pun bec H7r n-o sa orbesc pe nimeni?

BA DA, mai bine pune bec normal de calitate, un xtreme power de la philips sau un hightguide de la osram.

Link către comentariu

George George

Nu stiu catre ce sa optez...daca s-ar putea proba inainte chestia asta ar fi bine :beerchug:

Cred ca ma apuc sa caut cum pot sa-mi dau farurile mele+diferenta pe unele cu lupa,si am rezolvat :icon_thumright:

Link către comentariu

• 4 months later...

Ca nu stiu unde sa intreb ... intreb aici. Am xenoane montate pe masina (asa am luat-o) si un bec este alb spre albastru si unu spre verde. As vrea sa le pun pe amandoua sa fie la fel ... am inteles ca trebuie sa caut becuri 6000k (ca sa fie alb putin spre albastru). Ok .. dar ideea e ca nu gasesc. Adica nu stiu ce becuri sa cumpar. Pot cumpara orice tip de bec sau trebuie un anumit model? Ca pe net vad la becuri D2S si tot felul de coduri...

Ce trebuie sa caut sau unde sa ma uit la masina sa aflu ce sa becuri sa caut? :))

Link către comentariu

Desi ai mai intrebat si in topicul cu masina ta, iti raspund aici. Tu ai xenon AM (aftermarket). Asta inseamna ca ai becuri H7, ca si cele normale cu halogen.

Ca si culoare, ideal este intre 5000K si 6000K, ca sa fie cat mai apropiata de lumina zilei.

Becurile tale sunt obosite sau a fost inlocuit doar unul in urma defectarii, de aici si diferenta de culoare.

Cauta in aria de anunturi ca sunt o gramada care vand asa ceva.

PS: mai multa rabdare in asteptarea raspunsurilor, ca nu se inchide forumul. :))

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

Da Cosmin, merci ptr raspunsuri.. si ai raspuns si dincolo (tu sau altcineva) ca ideal ar fi de 6000k. OK asta am inteles de prima oara .. insa ma uitam pe siteuri sa-mi cumpar bec si la majoritatea e ceva cu D2S ... aia nu inteleg, ce inseamna D2S ala si daca are vreo importanta... (ma gandesc sa nu fie sistemul de prindere altfel sau nush ... intreb si eu)

Modificat de Alungatu
Link către comentariu

D2S este tipul de bec pentru xenon OEM. Cum ti-a spus si Cosmin iti trebuie bec pentru xenon AM, ca sa stii exact scoate un bec de la tine, vezi ce tip e si cauta la fel. Temp de culoare a celor OEM e de 4300K.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ca sa imi pun xenon pe proiectoare ce tip de bec trebuie sa caut la passatul din semnatura?

Se schimba ceva pe timp de noapte sau rup participantii la trafic cind le aprind? Zic asta ca am auzit ca nu prea se pot regla calumea. Aici poate imi raspunde cineva care are

Am kit xenon pe faza scurta cu becuri H7 de 4300

Modificat de sorin mihai
Link către comentariu

• Administrator

Proiectoarele de ceata, nu? Pe care le folosesti noaptea cand e ceata, nu?

Atunci H3 iti trebuie.

Link către comentariu

Daca pui tot 4300 si pe proiectoare, o sa te ajute. Dar sa le folosesti PE TIMP DE CEATA !!!

Altfel ii rupi pe cei ce vin din fata. Noroc ca Passatul e unul dintre putinele masini ce au lupe si pe proiectoare.

Link către comentariu

Am montat si eu un kit de 4300K si atasez solutii de anplasare a balastului impreuna cu diferenta dintre halogen si xenon.Noaptea diferenta este majora...nu se poate face comparatie cu vechile halogene.

post-29377-1288201329_thumb.jpg

post-29377-1288201341_thumb.jpg

post-29377-1288201355_thumb.jpg

Link către comentariu

Locul de langa ABS nu-l recomand. Am prieten caruia drosser-ul amplasat acolo, i-a sters memoria din modulul de ABS. Asadar atentie.

Link către comentariu

Eu l-am pus, pe cel din stanga, pe carcasa ce acopera rezervorul cu ulei de servo, spre far.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!