Jump to content

Anvelope All Season

buzud
 Share

Postare recomandată

Pentru a fi omologate pentru Europa, anvelopele all season trebuie sa aiba simbolul M+S pe ele. La americani este suficient semnul de fulg de zapada, dar in Romania nu este suficient doar acest lucru. Deci, cand ne luam anvelope all season, sa fim atenti sa aiba marcajul M+S pe ele. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 19.11.2024 at 16:11, tavitara a scris:

Da' cine le-ar monta invers ?

Chiar nu stiu dar am gasit clipul asta ... 

La mine acasa, iarna si-a intrat in drepturi , 20 cm de zapada s-a asternut azi noapte 😗

Link către comentariu

23 hours ago, vizitator said:

Pentru a fi omologate pentru Europa, anvelopele all season trebuie sa aiba simbolul M+S pe ele. La americani este suficient semnul de fulg de zapada, dar in Romania nu este suficient doar acest lucru. Deci, cand ne luam anvelope all season, sa fim atenti sa aiba marcajul M+S pe ele. 

Adica M+S si fulgul, mai citeste

La un moment dat , Duster venea cu ”all season” de vara, cu marcaj M+S

Link către comentariu

On 18.11.2024 at 17:57, CSS_RO a scris:

dar ultima dată când am verificat, dacă afară este polei / zăpadă sau condițiile necesare pentru producerea lor, anvelopele trebuie să aibe marcajul 3PMSF indiferent ce nume poartă. 

„Denumirea de anvelopă ”all-season” este o denumire comercială care nu defineşte cu exactitate tipul de anvelopă omologată pentru utilizarea pe timp de iarnă conform Ordonanţei OG nr. 5 /2011. Singurul criteriu care certifică faptul că anvelopa este omologată în acest sens este inscripţia literelor M şi S, sub una din formele menționate."

Link către comentariu

46 minutes ago, skodamen said:

Adica M+S si fulgul, mai citeste

La un moment dat , Duster venea cu ”all season” de vara, cu marcaj M+S

Hai sa vedem baza legala, respectiv Ordonanta de Guvern 5/2011. ,,Denumirea de anvelopă all-seasons este o denumire comercială care nu defineşte cu exactitate tipul de anvelopă omologată pe timp de iarnă. Singurul criteriu care certifică faptul că anvelopa este omologată şi legală este inscripţia literelor M şi S, sub formă: M+S, M.S. sau M&S"" conform Ordonanţei de Guvern nr. 5/2011. Daca are si fulg de nea inseamna ca a fost testata pentru zapada (adica poate si folosita cu incredere ca anvelopa de zapada), dar nu inseamna ca este obligatoriu din punct de vedere legal sa ai marcajul fulg de nea. Din acest motiv au venit acele Dustere cu anvelope marcate M+S, dar fara fulg de nea pe ele.

Link către comentariu

1 hour ago, Baxxon said:

Chiar nu stiu dar am gasit clipul asta ... 

La mine acasa, iarna si-a intrat in drepturi , 20 cm de zapada s-a asternut azi noapte 😗

Parca la Cluj erai , e zapada in oras ?

Eu sunt la 70km de Cluj spre Baia-Mare acum si nu am pic de zapada , in 2 ore plec spre Cluj

Pff .. a inceput sa ninga la 10 minute dupa ce am postat

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Eu zic sa trecem de baza legala, ca le cumparam pentru noi, nu pentru RAR. cei care au facut legea, cred ca nu stiau in 2011 despre ce si cum se manaca M+S. Am anvelopr de iarna de cand au aparut, si chiar si allseasons, si au avut si fulgul pe ele

Cine va avea M+S pe ele fara fulg, nu prea il vad bine la ninsoare

https://blog.anveloshop.ro/anvelopele-marcate-ms-sunt-anvelope-de-iarna/

Link către comentariu

Ca sa depasim subiectul si sa nu ne mai atacam unii pe altii inutil, eu zic asa:

-Legal este suficient marcajul M+S

-Pentru siguranta pe zapada se recomanda marcajele: M+S plus fulg de nea (semn ca anvelopele au fost testate pentru zapada). 

Si cu asta am terminat discutia despre marcaje. 

Link către comentariu

în urmă cu 2 ore, tavitara a scris:

Parca la Cluj erai , e zapada in oras ?

Eu sunt la 70km de Cluj spre Baia-Mare acum si nu am pic de zapada , in 2 ore plec spre Cluj

Pff .. a inceput sa ninga la 10 minute dupa ce am postat

Da , iin judetul Cluj , in M-tii Apuseni ( unde am eu domiciliul ) e zapada serioasa  It pot pune o poza de pe camere. In oras , in Cluj Napoca e doar mazga de la ploaie .

acum o oră, vizitator a scris:

Ca sa depasim subiectul si sa nu ne mai atacam unii pe altii inutil, eu zic asa:

-Legal este suficient marcajul M+S

-Pentru siguranta pe zapada se recomanda marcajele: M+S plus fulg de nea (semn ca anvelopele au fost testate pentru zapada). 

Si cu asta am terminat discutia despre marcaje. 

Fulgul are valoare zero , in Ro , asa cum s-a scris mai sus ,  anvelopele cu marcajul M si S sunt legale iarna , punct :)

aaa.png

Modificat de Baxxon
adaugare
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• Adria_n
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!