Jump to content

Alba ca zapada - Tiguan 2.0TDI BMT

grp

Postare recomandată

@tavitarati a scazut valoarea "in piata". Te reneaga baietii cu toaureg v6. Ntz ntz. Hai cu topicul de prezentare.

@grpma uitam la preturile chinezoaicelor iar alea full "cu de toate" sunt cam 50k. Atentie doar ca puteti pt ca ai nostrii ca brazii au tendinta sa adune aritmetic puterile sistemului, rezultand material de marketing. De ce se face asta? Pt ca ei, ca neam, sunt fanii cifrelor. Cu cat mai mare, cu atat mai bine. Si daca e L, cu atat mai bine.

E interesant cat de polarizant e subiectul.

Link către comentariu

E invazie de chinezesti peste tot si e doar inceputul , de asta e polarizant mai ales ca s-au prezentat deja 2 masini PHEV noi testate 

Sincer nu sunt genul sa fac topic de prezentare asa ca nu va exista in cazul meu

Momentan e o masina mult prea noua pe piata ca sa fac recomandari sau sa imi dau cu parerea 

Doar 2 am vazut in ultima luna prin tara si habar nu am daca erau pe benzina ( astea sunt mai demult pe la noi ) sau hibride 

Si eu as fi mers pe ceva PHEV daca stateam la casa , dar nu e cazul inca , mai am de stat/muncit cativa ani la oras / bloc doar ca e peste drum de firma , apoi adio oras , abia astept 

Am fost 3 saptamani la tara langa Cluj si nu m-as mai fi intors la lucru 

Pai acolo ma trezea codobatura ca imi bate cu ciocul ei mic in geam , aici ma trezeste ceva vecin cu bormasina 

Acolo e cor de privighetori , mierle , canta cucul , berze mai multe ca oricand anul asta , o incantare

Vin aici si seara se aud aurolacii beti cum urla cu orele pe strazi 

In rest , sanatosi sa fim cu totii cum spune @Baxxon 🤞

Modificat de tavitara
Link către comentariu

O sa se sparga in cativa ani bula cu astea masinile chinezesti ( daca deja dupa nici 1 an de la achizitie. cei cu byd seal phev vor sa scape de ele- oare de ce ? Probabil trebuie sa cumparam una ca sa ne ardem... ). Faptul ca motoarele sunt de capacitate mica pe caroserii grele si tehnologia motorului invechita si readaptata de chinezi , pe mine ma cam pune pe ganduri .  Ca design si  optionale sunt wow , nimic de comentat , ma intreb totusi cum vor arata dupa 5 aani de folosire intensa si vreo 140k km.

@grpsper sa faci o alegere buna!

@tavitara ai fost prin zona mea si n-ai dat un semn sa-ti vad minunea ?

Modificat de Baxxon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!