Jump to content

Ibiza All Inclusive

Benzaru
 Share

Postare recomandată

Nu cred ca o sa se umble la usile din fata ca sa pot vedea de care sunt (eu pun boxe + tweetere pe spate).

Am intrebat cu ce boxe vine pe fata noua Ibiza (din fabrica) si mi s-a raspuns Phillips. Cand am intrebat ce putere au, nu a mai stiut sa-mi raspunda...

O sa mai intreb odata cand le va monta (joi sau vineri).

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• X-Ecutor

13

• Benzaru

7

• Cristian

6

• fia

5

In legatura cu punctul 1 de mai sus. Sper sa nu m-ati inteles gresit, eu ma refeream doar la antifurtul pentru capacele de plastic. Nu am optat pentru nici un alt pachet de jante decat cele cu care vine ea.

Link către comentariu

Prespun ca se pot improviza antifurturi destul de usor daca nu vine cu asa ceva pentru jantele de otel...

Stiu ca la Dacie se dadea o gaura in janta si se foloseau antifurturile chinezesti de la orice service --> cred ca o sa mearga la fel si la Ibiza daca tot jante din otel va avea.

Later edit: nu am fost atent si abia acum am vazut ca deja ai spus lucrul asta in postul tau. sorry.

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

nu stiu daca e cazul sa va faceti griji asa mari pentru niste jante de tabla. in fond, cam toate masinile au jante de tabla, nu cred ca le fura nimeni. mai ales ca trebuie sa se si potriveasca.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!