Jump to content

Audi A7 sportback quattro TDI

Bebeee

Postare recomandată

Fa niste acceleratii 100-200/250 si nu o sa ai nevoie de dyno...oricum felicitari pt alegere...cu Revo nu prea ai cum sa gresesti.

Link către comentariu

Foarte frumoasa!Multi km fara probleme!E o masina de vis!Daca o sa schimb CC-ul in 2-3 ani sper sa trec la asa ceva dar 3.0 tfsi ca mi-au intrat benzinarele sub piele.Pana atunci mai scad si preturile :))).Felicitari si bucura-te la maxim de ea!

Link către comentariu

Felicitari pentru soft...era cazul sa ii faci daca tot sunt rezultate foarte bune pe 3.0 TDI. La un soft la cutie nu te bagi? :D

Softul la cutie am inteles ca nu face altceva decat sa ridice o protectie de cca 600 Nm mai sus. Dar pe urma tine de noroc daca suporta fizic cutia un cuplu mai mare. Sunt cateva masini cu 650 Nm care inca merg bine. Cat vor tine nu se stie....

Link către comentariu

Da.. Asa e cu cutia. Pacat ca nu e cea ZF cu 8 trepte. Acolo nici 750 NM nu sunt o problema :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ne pregatim pt. salonul auto de la Frankfurt si ca sa fie totul perfect legal, am cumpart si umwelplakette. Hotelul unde ma voi caza e chiar la inceputul zonei limitate.

20150910_151115.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frankfurt, checked. Masina a mers impecabil. Media orara pe 1.350 km - 139 kmh, consum mediu 7.0%.

Ma bate gandul sa vand masina, sa trec inapoi pe benzina turbo, dar nu in grupul VAG. :-)

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Decent pe putin :)

Dar ce ti-a atras atentia pe autostrada de ai ajuns la asemenea gand? :P

Link către comentariu

Te inteleg deplin, vazut doar din poze si filmari si deja capusorul meu facea planuri pentru la primavara :D

Link către comentariu

Dar ce-ai vazut la salon de un A7 de 300cp nu te mai satisface? Si care si scoate consum de 7 la o medie de 139 km/h. :)

Benzina turbo sper ca nu te trimite la noile 911, ca acolo e rost de multi $$$.

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Nuuu.. Intradevar Giulia e WOW, dar si pretul probabil va fi WOOOW.

Masina imi place, dar are deja destui de multi km pentru gustul meu.. (cand am luat-o cu 130.000 mi se pareau ok, dar in 6 luni am facut aprox 17.500 km, deci intr-un an si jumatate as ajunge la 180.000 km, care ma fac sa ma simt "meah". Daca o vand acum inca nu pierde atat de mult la pret. Ma voi orienta probabil spre ceva cat mai nou, cu maxim 20.000 km si 1-2 ani vechime, care clar va fi inferioara la nivel de performante, finisaje, etc., aspect care nu ma deranjeaza. Am bifat masinuta asta, a fost un moft si cam atat.

LE: si acum dupa ce am postat..ma gandesc sa o dau...sa nu o dau... this is the question. :lol:

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Cred ca va depinde daca ti se va pune pata / va aparea un nou moft sau dupa un detailing/"insurubat" la masina, te vei razgandi :D

Link către comentariu

Salonul auto de la Frankfurt mi-a "amestecat" visele :lol:

O, cata dreptate ai... 

E bine de mers la saloane "de vis" doar dupa ce ai luat o doza suficienta din "medicamentul potrivit", altfel... "se amesteca" rau visele...

Zau asa, le vezi pe toate acolo, in lumina refelectoarelor, roti mari, toate bine dotate.... Cum sa nu pleci plangand ? :)

Revenind la benzina turbo non VAG, sper ca nu o Insignia OPC, ci macar un 335i, macar sa continui in linia de impozit de 3,000cmc, acum ca te-ai obisnuit cu ideea/cheltuiala.

In alta ordine de idei, 180,000 pentru A7-le tau nu e un rulaj mare. Grupul motopropulsor si trenul de rulare ar trebui sa duca 250,000 fara interventii, altele decat amortizoarele. Iar interiorul...nu cade moral atat de repede, fiind vorba de clasa de lux.

Inca ceva: in orice altceva te vei da, ma rog, mai putin S8, nu vei mai gasi acelasi nivel de finisaj si de atentie la detalii. Plus senzatia de liniste, de "tanc", etc... 

A7 e o masina de vis, cel putin in cazul meu, cred ca e destul de greu sa te plictisesti de asa ceva.

Sau, ca sa reformulez, aoleu, si de visuri ajungi sa te plictisesti la un moment dat ? :)

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

De exemplu, Jeep-ul Wrangler JKU ce l-am avut, inaltat, cabrio...era un cotet. Dar iti aducea o bucurie interioara ce Audi nu prea o ofera. N-am avut niciodata masina cu asa multi km si de asta imi e frica.. (s-tronic, span pe instalatie de injectie, etc.)

In vreo 2-3 zile eu zic ca ma linistesc si trebuie sa ii fac pregatirea pt iarna (sealant + ceara: :lol:

Link către comentariu

A, Wrangler...da, o mare placere, sunt de acord. Am fost si sunt fan declarat.

La cum vad eu, te-ai plictisit usor de A7 si vrei o noua jucarie/proiect. :) Te poti uita la un Suzuki Samurai, sau la un BMW Z3, ca si proiecte laterale de facut cu bani putini, iar astea sunt proiecte care-ti vor aduce bucuria pe fata si mentine si interesul pentru A7, pentru ca-ti vei imparti atentia in mai multe.

Asta cu multi km, o inteleg, dar...oare nu e devreme pentru modelul tau de masina ? 

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Eu zic sa faci urmatorul exercitiu: pune masina in garaj fara sa o vezi si sa o conduci, minim 5 zile, dupa care iesi cu ea la plimbare si dupa mai discutam, daca sau nu sa o pui la vanzare :)

E pacat de asa bijuterie, la motorul 3.0 cei 180 000 Km la care estimezi tu ca masina e " veche " nici nu se simt,..

Daca as avea banii disponibili ti-as face o oferta ! 

Bafta

Link către comentariu

Masina sta mult timp in garaj. O folosesc doar la drumuri lungi. Se intampla sa stea si 2 saptamani nemiscata :) In oras circul cu prietena mea cu un Smart 451 :D Am doar drumuri scurte prin oras, ceea ce nu e in avantajul motorului TDI, asa ca o menajez cat pot mai bine :)

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!