Jump to content

Probleme electrice la lampa spate stanga (Touareg 7L)


biuli
 Share

Postare recomandată

Am montat un carlig tractare care a tras o semiremorca ocazional si nu am avut niciodata probleme la instalatia electrica a masinii chiar daca unii recomandau un modul pe care nu l-am pus. Acum dupa 3 ani ma trezesc cu toate becurile pe lampa stanga nefunctionale, mai putin semnalizarea. Am desfacut si becurile sunt bune. Ar putea fi sigurantele ? Sunt sigurante separate pe stop frana si pozitii nu ? Poate sa-mi faca cineva o trimitere cum pot identifica acele sigurante ? Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

LA diagnoza ce apare ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. cand deschizi panourile de sigurante...pe capac ar trebui sa sai un "cartonas" de marimea unei carti de joc pe care ai pe ambele parti cate un tabel cu toate sigurantele si ilustrate...daca ai si manualul maisinii  exista si acolo mai multe detalii..dar cele pentru becuri le vei gasi acolo..nu mi amintesc daca in tabloul din stanga sau cel din dreapta..dar stiu ca am avut si eu pb cu stopurile si am rezolvat-o de acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru raspunsuri. Diagnoza nu am avut unde ii face sunt in provincie, la tara rau de tot. Cartonasele nu mai sunt...eu fiind al 3 lea proprietar, dar am rezolvat-o babeste cu un aparat de masura luand la rand cele ...60-70 de sigurante.

Surprinzator dar cea defecta era si pentru stop frana lampi, stop frana hayon, lampi ceata  si pozitii. Cam multe pe o siguranta nu ? Stima

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!