Jump to content

Golf 6/Jetta - Faruri si stopuri aftermarket

golfmk6
 Share

Postare recomandată

Gabi, nu ma tine pe jar! Daca tu crezi ca e tepa spune-o direct ca sa stiu sa ma feresc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic ca nu e teapa si ca sunt OEM farurile. Dar... din Germania, de unde le iau ei, le poti lua si tu fara adaosul lor de 20-30%, si montajul tot cam atat te costa... Daca nu chiar mai ieftin. Acum tu stii daca vrei sa dai niste bani in plus sau nu...

Link către comentariu

am zis ca nu ma pronunt... nu pot sa-i cataloghez tepari, nu am avut probleme cu ei... dar eu zic sa verifici ca sunt intr-adevar OEM... si sa-ti asigure acest lucru, mai mult ca sigur le aduc la comanda... sa le spui clar ca daca sunt replici, nu le vei cumpara

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Daca sunt cei de langa Budapesta, mai precis str. Valerian Prescurea e clar, cunosc o gramada de persoane care au avut numai probleme cu ei, si aici pe forum sunt destui care iti pot confirma cat de 'seriosi' sunt. Eu iti recomand sa le cumperi de pe carsystems.com

Modificat de Sor!n
Link către comentariu

Multumesc! Am hotarat sa nu cumpar de la ei din cauza recomandarilor nefavorabile.

Link către comentariu

Eu zic sa nu dai inapoi chiar asa... sunt totusi pe piata de ceva timp... cel mai bine fa-i comanda, dar spune-le de la inceput ca nu platesti un cent daca nu sunt OEM cu tot ce trebuie sau cu tot ce spun ca are perechea ;)

Link către comentariu

Nu risc la banii astia. In plus vor avans 50% asa incat nu merge varianta spusa de tine.

Link către comentariu

Atunci mai cauta si alte variante... mi se pare nesimtire acest avans

Link către comentariu

Eu zic sa cumperi de pe unul din cele doua site-uri postate.

CarSystems are pretul mai bun, pentru ca sunt complete cu tot ce trebuie, dar au o bila neagra pentru ca i-au trimis unui coleg un far de UK in loc de unul normal.

Eu cred ca totusi asta a fost o greseala si nu ar trebui sa se repete, am comandat si eu si multi altii atatea chestii de acolo si toate au venit cum/cand trebuiau.

Pe langa faruri complete o sa mai ai nevoie de centrala electrica, postata si ea pe pagina anterioara, si de adaptoare de la halogen la xenon. Adica astea:

http://www.carsystems.pl/xenon-hid-headlights-adapter-vw-golf-vi-6,id461.html

Nu stiu sa-ti spun daca se pot monta si fara senzorul de auto-leveling, dar kit-ul de adaptoarele de mai sus si auto-leveling este asta:

http://www.carsystems.pl/vw-auto-leveling-sensor-retrofit-kit-vw-golf-vi-6-xenon,id462.html

Apoi, pentru montaj, poti vorbi cu Cristi care stiu ca a mai facut schimbul asta de doua ori :)

Link către comentariu

@Rave : Mai exact mi-au trimis un far de uk si unul care se aburea si un controler de xenon gresit,a trebuit sa trimit inapoi pe banii mei si a durat 2 luni inlocuirea(si asta dupa amenintari ca altfel le primeam anul asta ,nu mai vorbesc ca nici nu s-au mai sinchisit sa inlocuiasca ambalajul si unul din ele a venit putin lovit dar ei bineinteles au dat vina pe curier).Nici ego nu a fost prea multumit de ei ..

Cu alte cuvinte stilul este a la romania nu a la germania.

Se pot monta si fara autoleveling dar pentru faza lunga trebuie schimbata centrala.

Modificat de TDR
Link către comentariu

Nu mi-au placut pt ca farurile desi sunt hella, nu am vazut sticker-ul cu codul oem.

Un bec de pozitie era philips blue vision si celalat normal, dar astea sunt detalii.

Link către comentariu

Da. Nu am zis si de problema asta pt ca vad aceeasi manifestare si la cei cu xenon din fabrica.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Toate se aburesc. SI cele din fabrica, si cele de pe BMW-uri si tocmai ma uitam la un E-Klasse cand am ajuns la munca cu farurile aburite...

Atata timp cat nu duce la probleme (si nu prea are ce sa se intample...) nu e ceva foarte grav...

Link către comentariu

Am observat si eu o usoara aburile la colturile interioare ale farurilor(xenon din fabrica)

Inainte sa trec la VW am avut cateva modele de BMW si la  toate se abureau farurile,indifernt ca era seria 3 sau 5,coupe sau berlina.Credeam ca scap de problema asta la G6,dar se pare ca ma bantuie... :)

Modificat de alex83
Link către comentariu

• 1 month later...

doresc sa pun leduri albe la numarul de pe spate si imi da eroare de bec ars..cum as putea sa rezolv situatia asta?

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

cautand unele care nu dau eroare, mantand niste anulatoare sau cumparand asa ceva OEM sau AM

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Centrala de G6 nu accepta leduri CANBUS, doar leduri normale si rezistente de anulare, de 5W la 47 ohmi.

Link către comentariu

Eu cu anulator si tot am avut eroare. Am renuntat la una din ele. Am pus un anulator doar pe una din ele (pe lampa de la camera) si asa merge. Cine vrea una bucata led cu anulator e disponibila la mine :)

Link către comentariu

In functie de marimea rezistentei se poate sa ai nevoie de o singura rezistenta.

Eu asa am avut pe masina, una singura pe lampa din dreapta, daca pui doua se dubleaza marimea rezistentei si da eroare (fiind citita gresit de catre masina)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!