Jump to content

Skoda Octavia 3 - O alta "alba cheala"


ToniM

Postare recomandată

Eu am calculatia exacta la Cupra si cu avans de 25%, rata reziduala de 20% rata lunara e pe la 440 euro, casco inclus, asta la o valoare de 30k Euro masina. 

Link către comentariu

@ToniM Am lipsit cateva zile de pe forum si vad ca deja iti faci de cap :)

Din ce am citit vreo 20 de pagini mai inainte, vad ca te gandesti serios sa-ti iei un suv sau ceva incapator sau... cred ca nu stii exact inca, corect? :D

Oricum, parerea mea e ca tiguan este exagerat de scump pentru ce ofera...

La 41k iti poti lua un touareg mountain edition.. ok.. are vreo 204 cp numai, insa e touareg.

Merita sa arunci un ochi si la Kia... am 2 colegi de servici care au Kia sportage, modelul vechi si n-a avut absolut nici o problema cu ele.

Una din ele se apropie de 200000 km si e fix motorul de 185 cp.

Mai vino cu ceva imput-uri... cum ar mai trebui sa fie viitoarea Huanita? :P

 

 

Modificat de CrS1985
Link către comentariu

@CrS1985 ai dreptate :)

Oare sa închei așa ? :P

 

buun...sa mai detaliem cât timp avem bere in sânge....

 

Next week merg oricum la un td cu tucaon si sportage, sper sa bifez si Ateca

 

Personal, pot recunoaște ca sunt suker pentru VAG

 

Insa ținând cont ca un Tiguan m-a ajunge pana la 30k RON / luna, si cu un sportage gt line 2.0 190cp cutie automata si mai bine dotat as ieși lunar cu aceeași rata ca si actuala, lăsând la o parte dobânda 0%, Casco&rca gratis primul an, as fi sărac cu duhul sa nu merg măcar la un TD

 

revenid la oile noastre si caprele vecinilor... dotări trebuie sa pot felia orgoliul... motor trebuie sa o am mare.... culoare sa știu unde e parcata... trebuie multe, putere de cumpărare nu este Numa. :)))))

 

Sincer, dacă nu se vinde huanita vine Mtm, alte "investiții" in mașina, si o camuflam in alta culoare, una din posibilități este chiar verdele de Octavia vRS sa nu zic de iarba :)

 

Si cu asta închei povestioara ca sunt in dreapta in praștie si mi se face rău cum conduce CTC-il si eu îs cu ochii in telefon

 

Weekend fain!

Link către comentariu
Quote

Sincer, dacă nu se vinde huanita vine Mtm, alte "investiții" in mașina, si o camuflam in alta culoare, una din posibilități este chiar verdele de Octavia vRS sa nu zic de iarba

Deci, aici trebuie sa discutam despre taxa de exclusivitate.

In cazul tau, pentru ca-mi esti simpatic, pretul este negociabil... catalog x 2 :))

Si sa nu zici "de iarba", ca suna cam urat... desi se cam pun insectele pe ea... o cam confunda cu iarba.

Bine ca n-a muscat nici o vaca din ea pana acum :D

 

Link către comentariu

Salut, daca tot te duci la kia sfatul meu ar fi sa incerci mai degraba noua Sorento, e o masina ff misto si superspatioasa, gadgeturi cat cuprinde. Eu inainte sa ma hotaresc pe Tiguan am oscilat f mult intre Sorento si Ford Edge, dar m-am sucit in ultima clipa pe Vw. Dupa mine Sportage-ul e simpatic dar e cam "salata cu de toate", toate liniile posibile si imposibile la exterior si interiorul cam glossy, altfel 7 ani  de garantie e o treaba f buna. Bafta in alegere!!!

Link către comentariu

Sa intelegem ca îți pare rău ca ai ales Tiguanul si ca ar fi trebuit să alegi una dintre cele două, în special Sorento?

Link către comentariu

Sunt super multumit de alegerea facuta, mai ales ca am luat un Tiguan mai mult decat dotat, dar Sorento chiar e o masina misto de familie. Eu am ales Tiguan pentru ca 90% din timp merg singur si nu am nevoie de masina de 5 metri, desi in vacante sau la pescuit mi-ar fi fost utila, si dupa ce am pierdut multi bani cu marci mai putin vandabile pe piata noastra, volvo si jaguar, am considerat ca vw o sa-si pastreze mai bine valoarea in timp fata de kia. 

Link către comentariu

@CrS1985 sa nu ma intelegi gresit, mie chiar imi place culoarea, insa fiind cu sange in bere si nu invers, nu mi-a reusit glumita , ma refeream la o iarba care te bine-dispune , cat despre taxa, facem sa fie bine :D

@ADI_PKP multumesc de pareri si sfaturi, insa personal sorento nu ma atrage si este prea mare pentru nevoile actuale, sportage parca parca sunt anumite linii care ar putea sa fie pe gustul meu :)

In reste....joi TD Sportage.....vineri TD Ateca...si saptamana asta trebuie sa merg cu Prastia si Huanita la incaltari noi, au ajuns si talpile huanitei azi ;)

PS: Cluj-Oradea a fost horor duminica cu targul de la negreni, nu vreau sa imi imaginez cum a fost sambata -.-

Link către comentariu

Offtopic @ToniM : 5 ore si 10 minute Cluj-Oradea, 1H 30min stat pe loc, prietenii nostri din Oradea cu aceste date horror au ajuns acasa de la mine sambata dupa masa(au uitat de Negreni desi chiar si Waze tot le trimitea spre Zalau)...si cand ma gandesc ca si noi am vrut sa mergem dar din cauza frigului ne-am razgandit in ultimul moment...

Link către comentariu

Huanita...huanita....huanita...

 

Se apropie momentul decizional tare rau....am primit si ultima confirmare, TD Ateca de vineri pe sambata....

Ateca va avea - in doleantele mele de muritor de rand cu pretentii de b0$$ - de duelat cu anumite VAG-specifice observate in Tiguan, si cu Pretul/Dotarile lui Sportage care il voi vedea si conduce joi.....much to see....much to touch....devin impresar suprem si voi vedea cu cei 4 ochi....

Deci duminica e D day...huanita se va batea....vedem daca reuseste insa....

 

PS: sunt curios daca voi afla macar vineri cand ridic Ateca lista cu accesoriile sau configurariile posibile :)

 

Link către comentariu

Nu exista inca asa ceva :)) 

Daca vrei, trebuie sa mergi pe cuvantul "de cercetas" al omului de vanzari pentru ca nici el nu va avea disponibila o lista cu informatii si dotari posibile. 

Cum am spus de fiecare data, niste angajati de la PoRo isi iau banii degeaba. :) 

Link către comentariu

Iar mașina noua? Iar sa aștepți ani la rând ieșirea din garanție ? Credeam ca ți-a ajuns. Mie personal da?

Link către comentariu

Daaa....stiu ce zici...insa daca nu se pliaza nimica, vine mosul incepand cu mtm, si apoi vedeam unde ne duc urmatorii 2 ani :)

 

Link către comentariu

Stai potolit cu mtm-ul asta...te-am lasat in pace si nu te-am tras de urechi pana acum dar...de banii aia mai bine faci un concediu. Motoarele astea noi nu merita efortul de a le softa pentru ca nu sunt prea rezistente. Scot ele niste valori foarte frumoase doar ca...esti convins ca vrei sa iti asumi sa te lase in drum cand iti e lumea mai draga? 

Link către comentariu

"Winter is coming"

30XVkia.jpg

1J2ptek.jpg

vvWSeHO.jpg

Mersi inca o data @Andrei AXN pentru jante :)

p54LC8G.jpg

In alta ordine de idei, Huanita aka Alba Cheala aka o alta simpla Octavia va avea saptamana viitoare un detailing interior, poze, si va intra de vanzare :) @~52.xyz km in bord

 

Link către comentariu

Just like that, hotararea a fost luata in privinta Huanitei? :)

Ai avut ceva investitie in anvelope si jante, nu gluma :P

Imi plac in special jantele de pe SEAT, ce brand sunt?

Link către comentariu

In mare parte hotărârea este făcută :)

Cele negre au venit ca opțiune din fabrica, cele gri bbs :)

Link către comentariu

Hotararea care ar fi???? Sportage - Tucson - Ateca ??? AI niste masini bestiale ca si look...dar ai si bagat bani in ele. Imi place ca orice masina sub mana ta, cat de stilat si bine arata :) 

Link către comentariu

Mersi de apercieri @Andrei1980:)

Variem Ateca vs Sportage, cu "avans" pt drive-test feelink la Ateca vs "valoare" si extraopțiuni in mai putini bani la Sportage GT Line

Acuma sa vedem, urmează încă o oferta de bb-care nu am așteptări mai mari decât la celelalte 3 oferte primite pana acuma, deci cel mai probabil ajungem pe piața liberă. Nu doresc sa dau comanda de mașina încă cu asta nevândută si apoi sa fiu nevoit sa o dau la bb sau sa pierd avans.

daca se va vinde bine, dacă nu o păstram si vedem ce mai bricolam :)

duminica faina ;)

Link către comentariu

Am renuntat pe moment la BB, cred ca va ramane de vanzare pana prin februarie, daca nu se vinde o mai tinem :)

 

 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

:mop:

53.xyz km & counting, pe impas....zilnic ma uit ce as face daca se va vinde, respectiv care sunt urmatoarele schimbari data va bifa masina la mine 02/2017 - si atunci voi mai tine inca masina pt urmatorii 2-3 ani....

In rest, ne pregatim de un drum de Heilbronn pe inceput de Decembrie , nu se vad sanse sa dispara pana atunci :P

Ah, si am mai pus pe prastie un set de presuri de cauciuc ca stiu foarte bine cum trateaza ctc-ul intratul in masina cu zapada :))

Weekend fain ;)

 

Link către comentariu

Fac un mic spam: Huanita este posibil sa plece, am cumparator pe drum spre Cluj :)

 

Si eu totusi ce ma fac deseara ? :P

Revin cu confirmare pentru inchiderea topicului la predarea cheilor :(

 

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!