Jump to content

Cum sa indrept teava(conducta) care iese din egr

bvandrei
 Share

Postare recomandată

Am un polo 2003 1.2 12v azq si este o teava(conducta) subtire cu o culoare putin aurita nu stiu din \ce material este care iese din egr si face legatura cu clapeta de accleratie....cum te uiti la motor in dreapta jos

Cum iese din egr in curba este aplatizata( turtita)...am cautat la dezmembrari si nu am \gasit si ea in rest nu are nimic asa ca vroiam sa o indrept acolo...dar nu stiu cu materialul asta

Simtome :...dupa ce acclerez ramane blocata turatia la 1500 dupa ce am ridicat pedala de accleratie apoi revine usor si scade pe la 500 ture..uneori se opreste motorul si banuiesc ca e de la ea ca nu circula gazele cum trebuie si o sufoaca

DACA ARE CINEVA CU CEL MAI MARE DRAG!!

Va rog sa ma ajutati!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa e si la mine turtita, asa e si la fratemeu la golf 4, deci banuiesc ca asa sunt toate. Clapeta a fost curatata, ca mai curand simptomele sunt de clapeta murdara

Link către comentariu

vrei  sa zici ca conducta teava este indoita in curba?....eu n-am \vazut la niciuna asa

Link către comentariu

dar simtomele pot fi de la teava aia? macar sa stiu

in rest masina acclereaza foarte bine liniar pana in capat

Modificat de bvandrei
Link către comentariu

Asa arata intr-o stare cat de cat buna.

post-95513-0-89485500-1421440682_thumb.j

Link către comentariu

Cel mai bun lucru este egr Off din ecu si treaba e ca si rezolvata daca ai pe cineva acolo care se ocupa de asa ceva.

Link către comentariu

tu ai alta probleme cu motorul,nu e de la teava aia.

fa-i diagnoza.

Link către comentariu

teava aia arata excelent comparativ cu a mea......a mea este pur si simplu turtita....voi incerca sa schimb teava si sa spram ca se va rezolva!

Multumesc mult!

Link către comentariu

Cel mai bun lucru este egr Off din ecu si treaba e ca si rezolvata daca ai pe cineva acolo care se ocupa de asa ceva.

Se face si la benzinare egr off ?

Link către comentariu

Cristi,

nu prea e recomandat la benzinare suspendarea EGR ului deoarece in comparatie cu dieselul la benzina EGR mai are o functie suplimentare si anume reducerea consumului, pe langa scaderea noxelor,  deci....

Link către comentariu

DE asta il si intreb pe respectivul, deoarece vad ca se ocupa cu asa ceva.

Link către comentariu

sunt cazuri cand la un egr(benzina) stricat masina merge foarte prost si nu te mai intelegi cu ea.

Mai bine mergi cu mufa scoasa (daca ramane blocat pe inchis) sau cu obturatea traseului de gaze (daca ramane blocat pe deschis).

Link către comentariu

Este corect ce spui tu dar asta este (sau ar trebui sa fie) o solutie temporara pana la remedierea/inlocuirea EGR. Asta ar trebui sa inteleaga cei cu EGR (benzina) defect/cu probleme.

Modificat de Circoloco
Te rog nu mai utiliza "bold" atunci cand chiar nu este necesar
Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare. Cine ma poate ajuta cu o poza sau o informatie cum arara si unde ii pozitionat egr-ul la polo 9n benzinar 1,2 cod motor AWY. Am curatat azi clapeta de acceleratie si ceva plastic rotund de pe langa joja de ulei. M-am uitat pe net cam cum ar trebui sa arate dar nu gasesc.

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Daca urmaresti teava care iese din clapeta ajungi la egr.

Link către comentariu

...cum arara si unde ii pozitionat egr-ul la polo 9n benzinar 1,2 cod motor AWY...

Motorul AWY - nu are EGR.

Link către comentariu

Mihai: am urmărit teava si asa am ajuns la acel plastic rotund.

Ionel: îți mulțumesc pentru info. Nu mai caut ca nebunul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!