Jump to content

Back to the future! Leon-ul meu 1.4


Rave

Postare recomandată

Daca tot ma plictiseam am facut update de firmware la Media System Plus.

De la:

6f56ec910996914.jpg

La:

1c1bbd910996984.jpg

Poze din timpul:

f6daef910996924.jpg

102346910996954.jpg

Nu s-a schimbat... nimic :)) Ma uitam pe forumul de unde am luat informatiile si pe unitatile mai noi, cele cu Full Link, se schimba si meniul cu varianta asta noua. La mine... nimic...

70ace6910997024.jpg

Link către comentariu

Senzori parcare fata plus spate. Doar ca, senzorii fata fiind diferiti de cei din spate si ca nu a-au potrivit suportii, am montat doar pe cei spate. La activarea lor, dau un beep lung, dar merg cei din spAte si mai si afiseaza. Doar in fata este in semn de exclamare. 

Link către comentariu

Adica asa:

110b9d914910304.jpeg

Am luat suporti si pentru senzorii fata asa ca mergem mai departe. Luasem in calcul si sa caut o centrala care sa stie doar spate si sa dau centrala mea + ce am pentru fata la schimb, pentru ca oricum nu ma interesau cei de pe fata si nu am in plan trecerea la PLA, dar daca tot am gasit suporti... Va urma! :) 

Link către comentariu

Sa inteleg ca nu mai schimbi masina? la 1.5-2 plinuri pe luna= 500-600 ron + banii de pe leon ca si avans, nu puteai sa iei un zoe/leaf? si nu mai plateai bani pe combustibil ci ca rata la noua masina? Bine, adevarul e ca platesti si casco. 

Link către comentariu

A, ba da! :)) Sunt din ce in ce mai hotarat sa astept ori aparitia Leaf-ului cu baterie de 64kW ori VW I.D. ori Hyundai Kona Electric ori orice apare care sa-mi poata oferi ~400km reali si sa nu ma coste peste ~30k. Ar trebui sa-mi ajunga pentru 90-95% din drumuri si pentru restul exista avion. :) 

Link către comentariu

Done! :D 

ed64f1919605884.jpeg

60f970919605874.jpeg

Acum mai trebuie doar sa gasesc undeva ansamblul de butoane cu tot cu cel de senzori si e gata! :) 

Link către comentariu

Nu pot sa-mi iau o masina cu suspensie sport ca nu pot sa ies cu ea de pe asfalt! Am nevoie de un SUV pentru ca mie imi place sa fac si niste soft off-road:)) 

2207f6920329794.jpeg

Am dat comanda si de buton ca sa pot sa inchei retrofit-ul de senzori de parcare.

Link către comentariu

Dupa sesiunea de off-road din week-end, cand masina s-a comportat exemplar si cu un consum la fel (asta cu tot cu Bucuresti la plecare si vreo 20 de minute de mers in treptele 1-2 pe un drum numai bun de un Duster, ca nici Ateca n-as fi bagat pe acolo :)) - ca la suspensie nu e mare diferenta, doar la garda la sol care nu mi-a pus probleme nici pe Leon...) ...

611402921224114.jpeg

trebuia neaparat sa ajung sa dau tot nisipul jos de pe ea si sa umplu gaura lasata de drum cu tot cu ~40 de minute de stat in coloana pe autostrada pentru ca multi stiu cu acceleratia dar prea putini cu frana...

f6cf07921224124.jpeg

0a909e921224164.jpeg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dacă înlocuiai și uleiul ajungeai la 1800ron, nu e de colo... 

Link către comentariu

Asta e, tarife de reprezentanță, numai la filtru de polen plătești 173ron, pe când doar filtrul îl găsești la 60ron 

Oricum, grosul au fost bujiile. 

Uleiul a fost ptr completare? 

Modificat de andrei0241
Link către comentariu

Ma asteptam la preturile astea de cand am facut programarea dar doar aici am gasit loc in timp util, fara sa depasesc perioada...

Uleiul si antigelul au fost pentru completare, pe joja era mai jos decat trebuia. Dupa ce am vazut pretul am realizat ca mai bine luam singur ulei si completam, ma costa cam 30% din cat am platit acolo, dar era prea tarziu...

Lichidul de frana m-am bucurat ca l-au schimbat, desi masina franeaza la fel dupa... Bujiile nu cred ca era nevoie sa le schimb dar daca ei zic ca se schimba la 60.000... asta e!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gata si asta! Acum mai lipsesc doar 2 butoane pe panoul de Climatronic dar... sunt mari sansele sa ramana goale :)) 

7396ad938421024.jpeg

Daca vrea cineva butonul vechi sa-mi spuna! ;) 

Link către comentariu

Din pacate, da! Si ca sa merg mai departe cu ce altceva as face la masina daca o mai pastrez, RVC si CarPlay.

In rest sunt ok cu ea asa cum e :) 

Link către comentariu

E mai ieftin sa gasesti un interior cu incalzire in scaune decat sa te apuci sa montezi la tine. Poti sa ma crezi pe cuvant. Eventual faci un mic upgrade la ceva scaune mai faine decat ce ai tun ... daca exista asa ceva. 

Link către comentariu

Pai scaunele de FR sunt punctul forte al acestei masini. Sunt mai bune si decat ergoactive  de pe golf 7. Nu vad de ce ar vrea sa le schimbe.  Alea de cupra cu alb sunt foarte urate (albul ala zici ca e o musama ieftina) si nu se potrivesc cu nimic din interior. 

Link către comentariu

Am scris sus de ce ar fi mai bine sa caute un interior care are deja incalzirea oem in scaune.

Nu stiu la seat cat este o perna, dar la g6 pe care l-am avut am dat 600+ ron pe o perna OEM, deci 1200 ron + manopera. 

Link către comentariu

Dar nu ai zis nimic de OEM, nu se intelege ca te referi strict la OEM. Eu din cate stiu  o instalatie de incalzire scaune+ manopera pt scaunele fata in Buc e 400-500ron, bineinteles nu cu piese OEM. 

 

Singura dotare care imi lipseste si mie e incalzirea in scaune. Voiam sa o pun, dar cum am plecat din tara si aici am garaj subteran incalzit nu mai are sens. 

Modificat de deenman
Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!