Jump to content

Instalatie incalzire pasageri spate broasca 1969 1500


Razvan72
 Share

Postare recomandată

Salutare,

 

imi trebuie fotografii de sub bancheta spate de la tevile(micute) ce ies in stinga si in dreapta pentru clapetele  ce inchid sau deschid caldura de la piesele in forma de Y ce impart fluxul de aer cald. 

Mai precis in fata linga frina de mina am 2 manete. Maneta din dreapta frinei de mina functioneaza, cind o ridic intra caldura foarte frumos. Cealalta din stinga frinei de mina nu mai are cablu,  cablu care cind trag in sus maneta ar trebui sa deschida clapetele din spate si sa iasa caldura si la pasageri. Eu as vrea sa-l pun. Puteti sa-mi trimiteti fotografii de aproape din care sa vad cum ar trebui sa arate sub bancheta din spate acele cabluri (cred ca ele ies din niste tubulete metalice din sasiu si se ramifica in stinga si in dreapta). Eu am introdus cite o sirma subtire otelita  sa vad daca acele tubulete sint functionale si par a fi insa nu stiu cit de lungi ar trebui sa fie de la iesirea din tunelul sasiului central in stinga si dreapta pina la clapetele ce se gasesc in piesele de forma Y.
 
- Cum arata acel cablu ce se pune la maneta din stinga frinei de mina la modelul de 1969 si ce cod are pe aircooledpart.ro?
- Cum se termina tevile din sasiu pina la clapete?  La mine se opresc la 1 cm de sasiu dar pina la clapetele din stinga si dreapta ar mai trebui zic eu sa mai fie un tub. Ori eu nu-l am pe acela si nu stiu cum arata. 
 
Orice explicatie si fotografie clara sint de folos.
 
Multumesc mult.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E un tub care vine evazat si sudat pe teava de pe sasiu. Eu aveam doar unul si pe al doilea l-am manufacturat. Cablurile duc la niste clapete cu insertie de cauciuc care sunt montate in Y-uri. Eu nu am repus in functiune decat incalzirea generala, asa cum ai si tu. Nu vad rostul de a opri caldura la pasageri decat daca ar amplifica fluxul care vine in fata.

Modificat de MikeRG
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ceva fotografii? Uneori o imagine e mai sugestiva  decit o gramada de explicatii. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!