Jump to content

Vw Golf IV Variant + DSG

Emy D

Postare recomandată

Rugina la usa langa coltul parbrizului am avut si la Bora - si am descoperit-o si la Golf, intr-o faza foaret incipienta din fericire. Pragurile l-eam "patchuit" vreo 15-20cm in capetele din fata - si a fost necesara schimbarea aripii fatza stanga. Aia din dreapta am desfacut-o, curatat, dar cu feruginol, grunduit si dat tot spatele cu vopsea lovitura de ciocan. Daca dupa toate astea avanseaza... 

Boboc nu au cum sa fie la varsta lor - insa sunt mult mai bine decat multe "cazane" mai noi, neintretinute

Link către comentariu
în urmă cu 2 ore, mad_kat a scris:

neintretinute

Aici e problem. Mi-i ciuda ca nu am facut un pic de preventie la praguri. Am lasat cred ca 2-3 ani si nu am umblat acolo jos in aripa si sigur s-au strans chestii care mai apoi au afectat pragurile. Mno... Amu' trag ponoasele si trebuie schimbate pragurile cu totul. 

Deocamdata, costurile date de 1 tinichigiu sunt de 3500 lei, fara praguri in sine (si alea mai sunt vreo 300 lei).  Si mai am o oferta cu vreo 4000 lei. 

Tot pe acolo. + ca probabil va trebui sa iau si alte 2 aripi fata si sa le rezolv frumos si pe alea. Cea de la sofer sigur trebuie inlocuita. cea din dreapta poate mai scapa. 
Spanac... 

In weekend am inlocuit radiatorul de pe cutia DSG cu unul nou, de la Nissens ca cel vechi OE era cam infundat si nu trecea suficient antigel prin el - Posibila cauza si pt racirea defectuoasa a uleiului pt ca cele 2 termofloturi sunt inseriate. . Acum urmaresc sa vad daca am scurgeri si observ ca am o scurgere pe partea de sus a termoflotului de ulei. Ori nu e strans bine, ori nu mai tine cum trebuie garnitura cu care a venit termoflotul. 😐

image.thumb.png.5021323c8e1d0c628effded475bab628.png 

Edit: si cu ocazia datului de bord jos, am gaurit torpedoul si am pus suportul de telefon oem, pe care o sa pun un alt suport cu USB C integrat pt noile modele de telefoane + magneti pe spate sa tina telefonul pe pozitie. Work in progress, deocamdata doar atat avem. 

image.thumb.png.a800a4d2d9778ef094126dc51016a823.png

Modificat de Emy D
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   3 membri

• Adria_n
    • halamadrid
    • Bebeee
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!