Jump to content

Retrofituri si imbunatatiri Skoda Octavia 3

mariusd4
 Share

Postare recomandată

Buna seara. Doresc sa achizitionez si eu acest volan, in 3 spite (tesit) cu padele si comenzi, si sa il atasez la mine pe masina (Skoda octavia 3) . Eu am volanul in 4 spite cu comenzi. 
Intrebarile mele sunt : 

- Airbag-ul impreuna cu cablajul meu va functiona pe acest volan?

- nu voi avea erori in bord nu? Comenzile vor functiona, eventual le pot muta dupa volanul meu pe acest volan ca sa fie aceleasi?!
- padelele necesita activare din vcds banuiesc dupa montare. 

va multumesc!

IMG_5078.jpeg

c133d4fa-1641-4e2d-9617-2df8dcedd308.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1. teoretic da

2.nu, nu o sa fie erori si comenzile ar trebui sa fie functionale.

3. da, trebuie activate

Link către comentariu

Multumesc, de raspuns, am mai citit anumite postari in care sunt doua tipuri de airbag-uri (ele merg amandoua puse de la unu la altu ) doar ca cel de pre-facelift e putin mai rotunjit sus, iar cel de facelift umpic mai plat in partea de sus, si ca va ramane 1cm gol in spatele lui, dar nu se observa, dar asa ca idee. 

20 hours ago, Mysteryoh said:

Salut colegi. 
Am cumparat si eu aceste doua stopuri/triple cu LED pentru a mea Skoda Octavia 3 (2014) si doresc sa le schimb cu cele clasice (halogen-cu becuri), am inteles ca e plug& play pana in momentul in care necesita o codare cu (VCDS), detin VCDS dar nu ma stiu exact ce anume sa modific si unde, daca ma poate ajuta cineva aici sau prin email (mysteryoh@yahoo.com) sau pe whatsapp la nr. de tlf. +40755344297 as fi recunoscator. 
Va multumesc!

IMG_5075.jpeg

IMG_5077.jpeg

Am gasit codarile necesare. Le impartasesc si cu voi. trebuie modificate toate fix ca in poza atasata. Necesita VCDS

IMG_5161.png

Modificat de Bebeee
Fara quote la postul anterior!
Link către comentariu

On 22.10.2024 at 9:41, Al Bundy a scris:

1. teoretic da

2.nu, nu o sa fie erori si comenzile ar trebui sa fie functionale.

3. da, trebuie activate

Totul a mers plug&play, Airbag-ul cu tot cu cablaj.

Atat Comenzile cat si Padelele functioneaza fara alte codari.

Singura discrepanta este la airbag-ul non facelift ca ramane spatiu de 1cm in spate la airbag sus o sa vedeti poza. Daca cumpar airbag dupa un model facelift va arata cum trebuie ca acela de facelift este mai tesit sus, dar ma rog nu afecteaza cu nimic asta nici macar vizual ca se vede doar dintrun anumit unghi. Care stie, care nu zice ca asa trebuie sa fie. 

IMG_5328.jpeg

IMG_5329.jpeg

Link către comentariu

8 hours ago, Mysteryoh said:

si Padelele functioneaza fara alte codari.

La MQB nu codezi padelele, ca să funcționeze. Sunt P&P, daca masina are volan cu comenzi 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!