Jump to content

BORA Variant TDI Automatic Rave Green

rudolf.s

Postare recomandată

Machetele le iau de pe ebay.de. Daca mai are cineva niste masinute pe acasa de care nu are nevoie.... :icon_bounce:

Multumesc pentru sustinere. Initial nu am vrut sa apar la emisiune dar pana la urma am cedat.

Link către comentariu
  • Replies 804
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rudolf.s

300

• Circoloco

36

• Muale

34

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tot respectul ! pentru tine si pentru masina ta...

am totusi o intrebare: de unde ai comandat jantele si cat au costat ?

Multumesc !

Te salut !

Modificat de ricuss
Link către comentariu

Relu pt jantele astea ai nevoie de suspensie si de grija mare sunt platin si dimensiunea este 18 :blink: cred ca nu prea se poate urca bordura cu ele in nici un caz , gresesc?

Link către comentariu

@ricuss: jantele le-am comandat din Gemania si au costat cam 700

Link către comentariu

si eu am 18 dar el are un teren pe unde ar fi incercat sa intre cu 18 si nu ar fi indicat dar eu voiam sa zic ca daca va avea jante pe 18 fara suspensie e un kitci...deci si cu suspensie si cu jante pe 18 nu ar ma intra peste tot pe unde ar vrea...

Link către comentariu

Salut! Bravo ptr ce ai reusit sa faci din masinuta asta. Dar de ce ai inceput sa vinzi si bara si jante si proguri... Ce proiect de viitor ai?

Link către comentariu

Pai pragurile le-am schimbat deja. Acum am pragurile de Votex, iar bara a fost crapata si am schimbat-o pe casco. Bara veche in schimb am sudat-o si e f ok. Un chit, o vopsea si nici nu se vede. Si nici de crapat nu crapa, cel putin in acelasi loc. Deci, bara veche si pragurile imi ocupa loc in balcon degeaba.

Am mai facut ei eu niste mici modificari la masina:

In primul rand am curatat si uns scrumiera. Aveam si becul ars, deci era inca un motic in plus pentru demontare.

Nu cred ca mai e cazul sa descriu scoaterea scrumierei din masina. Se scoate scrimiera efectiva (partea in care scrumezi sau pui gunoaiele - in functie de caz), gasesti un surub pe care il desfaci (torx - 20). Se ridica mai intai partea dinspre schimbatorul de viteze apoi, cu grija se ridica si se trage putin de toata unitatea. La un moment dat, se agata in cabluri. Se scoate mufa si gata. E simplu.

Pentru cei car enu stiu cum arat o scrumiera desfacuta:

IMG_4774.JPG

..si din spate...

IMG_4777.JPG

Daca aveti intrebari, va raspund cu placere.

Capacul scrumierei - aluminiu

IMG_4788.JPG

si codul pentru cei care au nevoie

IMG_4792.JPG

Capacul vine prins cu 4 picioruse de acest element:

IMG_4793.JPG

IMG_4814.JPG

Tot acest element are si rolul de ajuta glisarea capacului. Deoarece la mine capacul glisa cam greu, am uns putin angrenajul.

Bine bine, dar cum scot capacul? Capacul culiseaza pana la un punct, unde are o piedica. Trebuie doar ridicat putin capcaul (cu o surubelnita dreapta) peste acea piedica.

Ca sa spal capacul am preferat sa scot roata dintata:

IMG_4819.JPG

IMG_4820.JPG

Iata si becul ars:

IMG_4802.JPG

si suportul in care sta:

IMG_4804.JPG

Pentru a desface suportul, trebuie sa ridicati putin de niste cleme de pe margine. E simplu. Cred ca in momentul in care ai suportul in mana iti dai seama pe loc. :icon_thumright:

Acum ca toate sunt curate si unse pot monta piese la loc

IMG_4822.JPG

Si toate montate la loc:

IMG_4823.JPG

Link către comentariu

Fain cu atatea detalii ! :D Unde ai realizat sudura vechii bari ? Si mai te rog ceva, ce model e becul caci si eu trebuie sa-l inlocuiesc si nu deslusesc din imagine .

Link către comentariu

O bomboana de masina super frumoasa culoarea sa o stapanesti sanatos si fara incidente . :D

Link către comentariu
doru_constantiniu

Foarte bine arata masina. Felicitari

Link către comentariu

Bara am sudat-o in Arad la un domn expert in sudura de plastic (EBA Tuning - parca asa e firma).

Nu stiu exact ce model e dar gasesti oriunde. I se spune "bob de orez". :) Eu am avut noroc ca am avut acasa unu.

Link către comentariu

te-am zarit in trafic in B(erai intr-o seara pe la ora 19 in sensul giratoriu de la herastrau).de obicei o vad parcata pe str N Titulescu,unde am si admirat-o,i-am dat tarcoale de vreo 5 ori.

e superb variantul tau.respectele mele pt cum arata :)

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

foarte frumoasa masina, felicitari.in cazul in care nu ti-ai cumparat manere cromate uite aici un link:http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/piese-auto/Manere-CROMATE-pentru-Volkswegen-98265.html. anuntul este expirat dar daca ceri datele pe mail poate mai are baiatul sau poate mai aduce. numai bine.si inca o data felicitari

Link către comentariu
cosmin brici

salut. poti sa imi dai ceva detalii despre modulul montat pt iluminare in locasul clantei? e piesa de pe A6? mai ti minte un cod, sau pretul ei? multumesc. Numai bine....

Link către comentariu

@GL-81-NYK: multumesc dar am gasit mai ieftin pe ebay. Am fost tentat sa imi cumpar dar ma mai gandesc. :offtopic:

@cosmin brici: Trebuie sa ma uit, poate gasesc o poza cu modulul. Este de la A6, modelul anterior. Am sa caut codul. Cand mai dau jos fata de la usa, am sa verific codul. Pret? O bere la baieti la dezmembrari. :P

Link către comentariu

vad ca nu mai intrii pe la "Ghici pe cine am vazut"..sambata umblai pe Dn1A de la Cheia catre Ploiesti. inconfudabila masina !

Link către comentariu

Din pacate nu am mai intrat de mult pe topic. :offtopic: Recunosc, m-ai prins. Am petrecut week-end-ul la Cheia. Recomand tuturor. :lol: Relaxare totala.

Se pare ca nu as putea sa ma ascund cu masina mea, nici daca as vrea. :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Spune-mi te rog cum sunt semnalele laterale pe led k am gasit la un pret bun si vreau sa stiu daca se ard :) Ms

Link către comentariu

si eu ti-am zarit masina des prin B,si-n trafic dar si stationara.i-am dat tarcoale si pot sa spun ca ai facut-o sa arate traznet.

nice job.

subscriu spusele tale legate de statiunea Cheia.ajung des acolo.

Link către comentariu

in ultimul grup de poze e una cu computerul de bord. Nu stiu daca am inteles eu bine dar este pus de tine... nu asa a venit masina? si daca poti sa-mi spui si cat te-a costat. Ms si astept rasp cu toate ca am obs ca intrii rar in ultima perioada. :(

Link către comentariu
  • 1 month later...

Computerul de bord a fost asa din fabrica.

La ce pret ai gasit semnalizarea laterala? Mai am si cateva de vanzare si urmeaza sa mai aduc.

Link către comentariu

700 000 de la DECTANE. Tu la ce pret le dai? Daca e un pret bun poate le iau chiar azi :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

F reusita masina - am vazut-o live la Sighisoara !

E sora mai mare a M R S - ului !!!

FELICITARI !

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!