Jump to content

Suspensie zgomotoasa - MQB

cris.g
 Share

Postare recomandată

5Q0407183L - din 2019 pana astazi 08.2024, aproape ~50.000 km mai tarziu bucsele incep sa faca zgomot :) momentan am impresia ca face doar stanga

eu zic ca au tinut bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 5 months later...
  • 1 month later...

Ce parere aveti despre bucsa asta? 
Am niste zgomote pe fata asemanatoare cu ce descrieti voi pe aici, dar mecanicul meu spune ca bucsa asta asa ar trebui sa fie dupa 7 ani si ca nu e de acolo….

Puteti sa-mi recomandati in privat un service in Bucuresti unde as putea sa le schimb?

Trebuie refacuta geometria dupa schimb?

IMG_7707.jpeg

Modificat de MihaiGSM
adding info
Link către comentariu

Nenciu Victor

salut e bucsa de la bascula? Daca da, mai bine schimbi bascula cu totul, e mai ieftin decat 2 bucse si pivot ... 

Link către comentariu

andrei_221

la VAG se schimba separat bucsele si pivotii, nu e nevoie sa iei tot bratul. Mai ales ca pivotii de fabrica sunt excelenti. 

Bucsa aia pare ok... nu e destul de rupta

Link către comentariu

Nenciu Victor

dar ai nevoie de presa andrei sa scoti si sa pui bucsele noi. De asta e mai simplu sa iei cu totul :) 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

@Nenciu Victor, daca citesti postari mai in spate, o sa vezi postari de la colegi care au schimbat cu succes doar bucsele. Bascula noua vine oricum fara pivot, deci…

@andrei_221, multumesc ptr info.

Am ales sa mai aman operatiunea deoarece nu am nici un joc. 
Am uns bucsele cu vaselina siliconica dedicata si am scapat momentan de scartaiala.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!