Jump to content

Ventilator de 9N


kikimiki
 Share

Postare recomandată

sti cumva cum se ajunge la ventilator pentru modelul 9N?Niste poze mi-ar prinde tare bine. Multumesc mult!!

Am un parait cand pun contactul si mi-i s-a spus ca e de la ventilator. Multumesc!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai deja mai este deschis un topic cu problema aceasta....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Concluzia mea: ori masina ta are nenumarate probleme, ori tu postezi pe aici asa, de kikimiki...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Concluzia ta nu este buna. Tu crezi ca eu alta treaba nu am decat sa scriu asa aiurea pe forum?Am probleme frate si incerc sa le rezolv cu ajutorul vostru celor de pe forum, asa ca nu te mai supara aiurea si intelege cand cineva are probleme cu masina. Nu te supara si data viitoare fii mai intelegator. Toate cele bune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine , frate, daca tu chiar vrei sa te faci mecanic auto, iti doresc succes, dar pui prea multe intrebari si vrei sa faci prea multe lucruri singur la o masina care nu este dacia sa o repari pe trotuar. E posibil sa iesi mai ieftin daca gasesti un service bun decat sa lucrezi dupa sfaturi si fara o documentatie tehnica adecvata.

Poate ca decat sa pui intrebari una dupa alta despre tot felul de defectiuni de la masina ta , ar fi mai eficient sa-ti gasesti un manual de reparatii adecvat(cred ca-l poti gasi pe aici)

Se pare ca tu mergi la service sa faci cate o constatare si dupa ce-ti spun aia parerile lor fara sa desfaca ceva sa se convinga si iti zic si pretul reparatiei, te apuci singur de studiu incercand sa rezolvi singur.

Sa stii ca nu vreau sa fiu rau cu tine, dar pana la varsta pe care o am am tras concluzia ca fiecare meserie are mesterul sau, chiar daca si eu stiu sa fac o multime de lucruri! De aceea, daca mi se sparge teava chem instalatorul, daca se strica masina ma duc la service, daca se murdareste masina merg la spalatorie s.a.m.d.- chiar crezi ca nu stiu si eu sa fac toate astea? Ba da si chiar foarte bine, dar timpul meu e mai pretios si fiecare trebuie sa manance o paine pe meseria sa si bineinteles sa si-o faca impecabil!

Inca o data iti doresc succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

barabas leiba

@bridefo

Nu mi se pare corecta atitudinea ta mult prea ostila si gratuita. Nu te lua de nick-ul omului, cu ironii de genul "intrebi de kikimiki". Ca membru al acestui forum are voie sa puna cate intrebari simte si noi sa il ajutam, nu sa ii explicam ca fiecare are meseria lui. Asta este atitudine de service in care ti se "explica" ce grozavi sunt ei. Daca si aici ajungem sa ne repezim si sa ne dam in cap...

@kikimiki

Pe topicul deschis de tine ti-am dat niste reply-uri. Incearca sa identifici exact zgomotul ala, nu cred ca ti s-a stricat ceva, cred ca este exact genul de zgomot observat mai tarziu si care te seaca la inima. Nu te simti jenat sa pui intrebari legate de masina. Nu este forum pentru cei care deja stiu, ci pentru cei care NU stiu si incearca sa afle.

Modificat de barabas leiba
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc mult!! Esti un adevarat prieten, desi nu te cunosc. Daca ai sa vii vreodata prin Targoviste, sa ma anunti si pe mine.

Nu-ti doresc problemele mele la masina ta!!! In rest, poate ma intelegi. Toate cele bune!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

barabas leiba

No Problemo, kikimiki. Daca intr-adevar nu esti multumit de zgomotul de la ventilator iti recomand si eu sa mergi in sevice pentru o constatare temeinica, este mult mai bine, mai ales ca masina e relativ noua si nu are sens sa ne apucam sa o demontam noi. Forumul este foarte util pentru comparatii si mici fleacuri (un filtru, uleiul, o siguranta, etc). Pentru operatiuni serioase TOTI mergem la service, chiar daca ne dam mari mecanici pe aici

:blink: Am toate rudele logodnicei mele din Targoviste. Foarte frumos oras si linistit! Verii ei locuiesc in blocurile vizavi de magazinul Muntenia, foarte aproape de hotelul Valahia. Imi place foarte mult drumul ala de la Manastirea Dealu, e ca in San Francisco. Aveti o reprezentanta SEAT la iesirea spre Doicesti. Stiu pe de rost satele alea Aninoasa, Doicesti, Branesti (Priboi), etc. Pun motorina de la Petrom-ul de la iesirea spre Pitesti/Gaesti, ala mare cu restaurant. Am vizitiat Turnul Chindiei de il stiu pe de rost. Bine se manca intr-o perioada la McDoris' Stiu orasul pe de rost (Spitalul Judetean, casele de pe "santz", Liceul Enachita Vacarescu (fost Carabella) etc, etc)

La capitolul 6N2, aveti un Polo galben usor tunat (jante, stopuri fumurii, etc).Intr-o perioada se plimba pe la voi Golf-ul ala iV albastru cu numar de CT, facut de C&C Tuning

Cand mai trec prin TGV iti trag o vizita! :)

Modificat de barabas leiba
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...
  • 11 months later...

Salutare.

Am si eu o intrabare legata de ventilator..... as vrea sa desfac masinutza si sa ajung la acel ventilator si nu stiu cum sa fac. Ma poate ajuta cineva cu niste intrumari ?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Din pacate, nu toti isi permit sa se duca la service si sa-si remedieze problemele, iar timpul unora e mai putin pretios decat factura imensa pe care trebuie sa o plateasca.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!