Jump to content

Sfaturi achizitie (Touareg 7P)

Xenomorf
 Share

Postare recomandată

On 3/26/2024 at 1:52 PM, acidone77 said:

Masina asta era doar una din variante, pe lista au mai aparut si Toyota Land Cruiser, si/sau poate Jeep Grand Cherokee... vai vedem ce optiuni ar mai fi, cautam, ne ma informam, mai aflam una alta... :) - dar nu as dori sa ducem discuta offtopic in vreun versus... 

Oricum, va multumesc pentru informatii si pareri!

La Grand Cherokee aș fi atent, comparativ cu Touareg:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 5 months later...

Ce parere aveti despre masina din anuntul de mai jos?

E ceva ce "sare" in ochi?

Multumesc anticipat.

anunt!

Link către comentariu

E foarte ok ,mai ales daca km sunt reali .

Verifica istoric,starea optica a radiatoarelor,vasul de antigel si sa nu aiba scurgeri .

Link către comentariu

Pana nu o pui pe tester si o ridici pe elevator , nu pare nimic in neregula

Daca e cumparata de noua din RO si e primul proprietar , poate avea nr asta de km si poate fi ok

Daca nu , definitiv nu

Daca te intereseaza , o duci sa o verifice @F l o r i n si iti spune exact ce si cum

Link către comentariu

• 1 year later...

Well, a venit timpul să mă despart de Touareg (încerc să pun banii la un teren). Deși sunt foarte foarte mulțumit de mașină încă, dar asta este.

Nu știu sincer cât să cer, n-aș vrea să fie nici prea mult să stau cu ea degeaba, dar nici n-aș da-o prea ieftin la ceva samsar ca s-o vândă el apoi cu adaos. 

Mașina este pe firmă, tva-ul poate fi deductibil pentru cine are ce și cum.

Mașina e din 2015, facelift, 7P, are practic toate opțiunile (inclusiv 4xMotion cu reductor/diferențiale blocabile) în afară de încălzirea în parbriz.

Am pus și poze, din care vă puteți da seama dacă exagerez sau nu. Totul e funcțional pe ea, cu excepția recunoașterii semnelor de circulație, care merge doar din Austria, Italia încolo. Ungaria, România nu e suportat. Ar fi ceva soluție la niște băieți să rescrie firmware-ul pe cameră cu ceva de la A6 dar n-am avut curaj să risc ceva la ACC.  

Pozele sunt aici, sunt prea multe ca să le încarc aici:

https://photos.app.goo.gl/D5fGTof47F2nBaNu6

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   2 membri

• Doomy
    • marius1982.11
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!