Jump to content

Revizie totala ... pret ?


Victor29
 Share

Postare recomandată

Buna Ziua.

Recent am achizitionat un golf 5 1.9 TDI 105 CP, 6 viteze.

Intrebarea mea este urmatoarea ... as vrea sa ii fac o revizie totala cum ar fi filtre, ulei, distributie, in general consumabilele (placutele si discurile sunt schimbate recent, se vede nu este cazul).

As vrea sa stiu cam cat m-ar costa asa o revizie, ma refer la un pret mediu. (P.S - o recomandare la tipul de ulei pentru masina m-ar ajuta)

Multumesc anticipat celor care ma pot informa.

Modificat de Victor29
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai ai 2 variante simple ;

1. poti cauta pe forum ca sunt multe subiecte de genul

2. poti intra pe magazinele online ( gen autokarma, lumea auto, al padrino, total auto, etc ), selectezi tipul masinii tale, modelul, motorizarea, iti cauti piesele de care ai nevoie si iti faci o socoteala ; 

iti recomand varianta 2 pt ca difera preturile de la motorizare la motorizare si de la producator la producator ; iti recomand la distributie sa mergi pe contetich / gates/ ina , la filtre pe mann / mahle iar la ulei, depinde de buget ; placute & discuri cele mai bune sunt ATE, dar sunt si scumpe ( asta pt cand te vor lasa ) ; in rest, lichide gen frana / antigel / eu nu prea pun pret pe marca ; bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai tu acolo in Suceava ai unul din cele mai bune service-uri VW din zona Moldovei, respectiv Automitric, am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lor.

Mergi si le cere o oferta de pret pt. masina ta, cred ca ei sun cei mai in masura sa faca chestia asta.Daca iti iei tu piesele risti sa nu se potriveasca si plus ca nu ti se ofera in nici un service garantie la lucrare cu piesele tale.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!