Jump to content

Retrofit volan multifunctional

alexarad
 Share

Postare recomandată

Nu,nu e separat de spira...e cu totul.Valabil ce am zis.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu diagnoza apare la modulul volan urmatorul cod;

3C9 953 501 DB

Component Lenks Modul 016 0140

WSC 00015.

Am cutie viteze manuala.

Întrebare; Ce cod calculator coloana volan comenzi se potriveste?

Este bun acesta 5k0953569AT

Screenshot_20190506-084433_WhatsApp.jpg

Modificat de krysty_77
Link către comentariu

F l o r i n
18 hours ago, krysty_77 said:

Salut Florin, la passat b7 2015 ce serie de calculator coloana trebuie pentru montarea volanului cu comenzi?

masina are si pilot automat ? daca da, atunci unul 5K0-953-569-T, 5K0-953-569-AB, 5K0-953-569-AS....etc. Poti consulta lista de aici, urmaresti sa fie cu 5k0 xxx 569 x.... sa fie cu CC si MFSW http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Daca e automata nu merge AB..

Link către comentariu

F l o r i n

Alex, are toate info in tabel.....masina este manuala, merge.

Link către comentariu

• 8 months later...

Va salut si in primul rand va urez  un An Nou Fericit! 

Va scriu aici problema mea pentru ca sunt nou pe site si nu am reusit sa deschid un topic nou!

Detin un Vw Pasat B7 2014 cu volan R-Line iar de 2 zile un buton din partea dreapta a incetat sa mai functioneze adica apas pe el si e ca si cum numai are arculetu dedesubt sau ceva de genu,face parte din grupul de butoane din partea dreapta si anume sagetica in jos!

Are cineva idee daca pot sa repar acel buton si daca da cum? 

Multumesc Anticipat!

Link către comentariu

Da jos airbag ul și scoate  comenzile de pe volan. După aia le desfaci bucăți și vezi ce s-a întâmplat acolo. Nu este un defect comun, deci trebuie găsită o soluție la fata locului

Link către comentariu

Mersi pentru răspuns!!!

Crezi ca ai putea sa ma îndrumi pas cu pas cum scot airbag-ul ca de el îmi e cel mai frica   

Mersi 

Link către comentariu

• 2 months later...

Nu merge link-ul Respectiv, dar daca deconectez bateria se mai poate intampla ceva?

Multumesc Anticipat

Modificat de Manuel N.
Nu era nevoie de quote. Se sanctioneaza. Citeste regulamentul.
Link către comentariu

Nu, nu se intampla nimic.

Link către comentariu

Deci am urmarit nenumarate video pe youtube in care arata clar ce si cum trebuie facut pentru a scoate airbag-ul, la mine insa nici o  sansa deci las clamele de tot in jos trag de airbag orice as face nu vrea sa iasa neam,e clar ceva fac gresit da nu inteleg ce si unde!

Oricum mersi frumos pentru raspunsuri!

Link către comentariu

Nu are voie. Rotesti volanul la 90 grade,  bagi surubelnita si agati clema, dupa care ridici de.manerul surubelnitei, pt a apasa si declipsa clema

Link către comentariu

• 4 months later...
On 21.11.2016 at 17:07, alin12 a scris:

Daca in timp ce esti in D sau in S apesi pe una din padele, se trece in modul manual (temporar). Daca vrei sa anulezi acest lucru, tii apasat 2 secunde pe clapeta + (OFF) si se ajunge inapoi in modul automat.

Salut .la un pasat b7.2012 dsg6,cum se activează padelele,nu stiu ce au .nu functionează .volanul e cu comenzi si asa am luato .nu pot folosi padelele.daca stie cineva sa ma îndrume.ms

Link către comentariu

da, codeaza calc de coloana -modul 16, cu cutie automata.

Link către comentariu

Vă salut,am realizat întrun final funcționarea padelelor la B7.ms Florin de informație ,un lucru aș mai intreba daca știti,pot modifica perioada activă a padelelor în Drive?se dezactiveaza repede,trece în Drive repede făra să apăs padela off,ms .

Modificat de Manuel N.
Felicitati! Asa e ca este utila functia search!?! Citeste regulamentul!
Link către comentariu

nu, nu se poate modifica

Link către comentariu

• 6 months later...

Salut. Am răsfoit forumul peste tot dar nu am gasit informația exacta. Dețin un Tiguan 2009, volan cu comenzi 8 butoane, CC si cutie automata. Doresc sa i montez un volan de G6 cu 12 butoane. Pe langa calculator coloana si volanul in sine am nevoie si de spira sau trebuie doar cablajul schimbat. Va rog daca stiti lămuriți ma si cu niste coduri exacte. Mersi fain.

Link către comentariu

Calculator coloana + volan complet- volan, airbag si cablaj volan multifuncțional,  model nou. Spira ramane a ta

Link către comentariu

Am verificat si am modul coloana 1k0953549ch care e pus si pe G6 cu volanul pe care vreau sa l pun. teoretic ar trebui sa mearga, insa cablajul s ar potrivi?

Link către comentariu

Da. Cablajul nu se potrivește 

Link către comentariu

• 11 months later...

Am montat azi un volan de Golf 7, modelul cu 12 butoane, pe passat B7, dar nu functioneaza decat butoanele din dreapta, cele pentru schimbarea paginii, si-mi schimba posturile de radio. Masina are volan cu comenzi din fabrica.

Mentionez ca sunt cele cu leduri albe. trebuie codate, sau merg doar cele cu lumina rosie? Multumesc.

Link către comentariu

Daca vorbim de cel fara pilot automat, merge....dar pune poza cu etricheta, sa vedem ce PN au... am pus si de Polo, Golf, etc.

Daca vrei modelul cu pilot automat, etc....da, se poate face, dar numai cu un calc de coloana modificat, cu modul dedicat pt acest lucru. Altfel, nu va merge...nu ai ce coda

Banuiesc ca vrei asa ceva....b6 le dr mai jos asa i-am facut....plus modificare si pus grup manete de Passat B8, etc....

FB_IMG_1646231241615.jpg

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 8 months later...

O întrebare: pentru Passat B7 există volan cu încălzire ?

Sau se poate pune de pe alt model ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!