Jump to content

Piese si accesorii Passat B3, B4 sau mai vechi.

Bren
 Share

Postare recomandată

:) Am un passat din 1991 1,6 d as vrea sa-mi dai niste idei de tuning exterior . As vrea sa gasesc si un motor 16 V 2,0 sau 1,8 . Daca ma poti ajuta trimite te rog un email la Bren_22_04@yahoo.com.

Accept si variante de schiburi in acest sens.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 years later...
  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mabial

24

• bogdan.tuta

18

• DjMc

11

• Balta

9

Pe de alta parte daca vrea un transplant de motor ii recomand un TDI de 110CP stock la care mai pune un VNT17, niste kerma PP764 si o resoftare buna + un ambreiaj sport si in cele 2500 EUR (sau cat o veni) iese la 200CP si consum in oras ultra-decent.

Si o sa faca 2.0-ul ala de nu se vede :)

Link către comentariu

Ia care va pricepeti ,,, u am B3 1.8 RP benzina injectie mono ... ce idei aveti in legatura cu asta? Ce i s-ar putea face sa fie mai deosebit?

!!!

Link către comentariu

• 4 months later...

Poti gasi aici www.65-cox.myforum.ro ...Sper ca asta nu-i considerata reclama

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu sunt o fire mai pragmatica :lol:

Am:

schimbat injectoarele cu unele nitel mai bune

ciptuning

evacuare full "inox" - cu diametru marit de la 53mm la 57mm

jante de aliaj si anvelope mai late decat stock (dar dimensiuni permise totusi de producator)

acum montez suspensia sport

Voi face in viitorul apropiat

Bara rigidizare fata

distantiere jante

discuri fata dublu ventilate (conversie de la discuri "pline" la dublu ventilate)

In total nu se vad din afara chestiile astea (decat cel mult jantele). Dar se simt din plin toate.

Ii vad pe multi cum isi fac masina sa semene cu una de raliu / DTM si au inauntru un motor de 64... maxim 100 CP si ei au facut "TUNING".

In viitor (peste minim 12 luni) sper la un stage 2 la motor cuprinzand

FMIC

injectoare mult mai mari

turbina marita

ciptuning custom pe masura

EGT meter

ambreiaj sport

Link către comentariu

bravo andrei

imi plac ideile tale.sunt interesante.

eu sunt cel care te-am contactat cu contactul zilele trecute cu 1z-ul.

Poti sa-mi spui procedura de scoatere a volanului?

Link către comentariu

aici inka un site unde gasmim ceva ...www.lester.it

@andrei de unde iei bara rigidizare fazata si cat te costa???

eu la masina nam modificat foarte mult decat aspectul. jante si cauciucuri mai late 195-85-r15 o toba de vr6... bandouri laterale peste aripi si praguri.

ams gandi sai modific masca fatza c nu se ventileaza motorul kalumea

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut ma intereseaza de unde ai luat bara de rigidizare ca am si eu un passat VR6 93 an de fabric si vreau sa mai lucres pe la intarirea caroseriei.

Link către comentariu

am vrut si eu sa-i pun roti de 205/50R16 ca arata bestial, dar mi-a cerut cam multi bani pe ele, asa ca am ales sa o incalt tot cu jante pe 15 aluminium (acestea arata bine pe un intermediar; cele pe care le am sunt oleaca lovite) marimea 7J15H2 ET29 si cauciucuri 205/55R15 91H Traction A. Cele de 195/65 R15 pe care le am mi se par cam "tractoriste"... parerea mea... iar pentru iarna urmatoare imi iau de tabla.

oricum, asta nu se cheama tuning ci doar infrumusetare. in rest apreciez mai mult confortul asa ca nu ma bag in "tunete" pe la motor sau altundeva...

Modificat de lucastn
Link către comentariu

• 4 months later...

Spuneti-mi va rog daca stie careva cine mai tuneaza asa ceva: Passat limuzina, din '93, motor vr6. Gasesc pe undeva faruri angel eyes, stopuri tuning sau alte asemenea chestii?

Link către comentariu

Gasesti de toate >>

Poti comanda de la TUNING SHOP Expres 3M :rolleyes:

post-13525-1187354286_thumb.jpg

post-13525-1187354292_thumb.jpg

post-13525-1187354297_thumb.jpg

post-13525-1187354300_thumb.jpg

Link către comentariu

Merci frumos. Abia astept sa vad care sunt ofertele si mai ales cum sunt serviciile.

Link către comentariu

• 2 years later...

Daca stie cineva ce buza fata potriveste pe B4 ..sau daca merge ce-a de B3 sau Vento.

Offtopic : Rog frumos un moderator,daca se poate sa modifice titlul de 'tuning' in 'accesorii' sau orice altceva.Multumesc

Link către comentariu

am gasit si eu un site care cred ca ar fi de mare interes pentru multi...

aici jos gasiti intrega catalogul pentru mai multe modele de autoturisme...

bafta...

www.rieger-tuning.de

Link către comentariu

Cam putin pentu passat-urile b3/b4...de restu nimic.Asta mergea postat la aria Tuning

Modificat de mabial
Link către comentariu

da...stiu ca sunt putine ideei pentru B3/B4 dar ce sa facem daca pentru modelul asta de masina nu s-au conceput mai multe variante de tuning... :Driver:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Cei care aveti proiectoare,cele originale,puteti sa-mi spuneti ce bec aveti in ele ?h1?

Link către comentariu

Cei care aveti proiectoare,cele originale,puteti sa-mi spuneti ce bec aveti in ele ?h1?

eu nu le-am desfacut, dar fiind sticla sparta la stanga 99% asa arata a H1, la fel si din ETKA cod + N 017 761 2 halogen bulb 12V55W H1

Link către comentariu

...are dreptate "bmjean"... :icon_thumright: eu iti dau raspunsul cu 1% mai mult decat estima colegul... :icon_cool:

iti atasez o poza din ETKA ca s vezi exact....

post-46846-1265573391_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

buna , cine stie de unde pot face rost de steme de vr6 pentru passatul meu ? daca are cineva de vanzare contactati-ma va rog . multumesc

Link către comentariu

• 1 month later...

pentru mai multe ideei de tuning puteti vizita si pe colegi din germania sau olanda care au bani si se pricep la tuning pentru Passat 35i.... ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!