Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

eu am frana de mana electrica; poate aici a fost "problema"; probabil pt cele cu frana clasica nu mai trebuie deblocat nimic din calculator-cred ca la asta pot raspunde alti colegi care stiu mult mai bine. Nu are lg insa cu 4 motion deloc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Toate passaturile au frana de mana electrica si la toate ai nevoie de vag pentru a schimba placutele de frana-spate.

Link către comentariu

Am schimbat si eu placutele de frana sapt trecuta...

Placute TRW aprox 350 Ron

Manopera...0 Ron ca le-am schimbat singurel..durata aprox 1 ora jumatate :offtopic:

Link către comentariu

Placutele de frana spate la Passat B6 se schimba numai folosind VAG sau VAS, pentru a departa si apropia pistonasele, altfel risti sa arzi calculatorul de frana de mana care e o caciula de bani si parca nu merita!

Link către comentariu

Pai cu vag com...cum altfel..am deschis etrierele, am pus placute noi, le-am inchis..am pus totul la loc...test..totul in regula

Link către comentariu

trebuia sa faci si tu un DIY :)

Link către comentariu

Este deja pe vortexforum..o sa caut linkurile si le postez daca vreti

Link către comentariu

Revizie la 45k la Autogrup Sud Constanta : ulei + filtru ulei + filtru de aer + filtru motorina + test frane + demontat/montat o roata ca nu stiu ce dracu imi intrase acolo si scartaia= 608 lei. Timp: 1h30m. Pe ala de polen l-am schimbat eu. M-a costat 44 lei MANN cu carbune activ. Parerea mea este ca e ok. In rest numai de bine. Mi-am schimbat opinia in legatura cu ce s-a intamplat la accident.Poate a fost o scapare. Se pare ca lucrurile sunt pe calea cea buna. In concluzie, recomand!

Link către comentariu

salutyy , zio si mie unde e filtru ala de polen???:banghead:

Link către comentariu

Filtrul de polen este in spatele torpedoului.

Accesul se face prin partea de jos, dinspre pedalier, sunt de desfacut 2-3 torxuri si ai acces liber.

Link către comentariu

revizie 90,000 km " chit distributie ( curea conitech ) + curea alternator ( conitech ) + ulei castrol edge 5w-30 + filtre man " filtru polen carbon " + manopera 1500 lei

garantie 90,000 km pt distributie

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Care este pretul total pana la urma ?! Adica piese + manopera si daca poti sa ne zici si numele service-ului unde ai facut operatiunea.

Ca vad ca numai manopera e 1500 RON :D

Link către comentariu

numele service-ului este MS Autoservice, este localizat in Rm.Valcea si cu tot cu manopera 1500 lei; in acest sens, am atasat la acest mesaj, o poza " pe care o am in anuntul de vanzare al masini " cu factura, cartea service dar si o poza cu km de la bord.

Link către comentariu

Atunci e foarte bun pretul, daca cu totu' ai iesit in 1500 RON :cool:

Multumim pt informare.

Modificat de Riddler
Link către comentariu

pt Riddler - daca esti interesat sa faci schimburile, luam legatura si iti faci o programare sau daca vrei, poti vorbi direct cu ei!

sau, daca vrei, poti veni pana in Valcea si mergi cu mine, acolo.

Link către comentariu

De ce ai schimbat distributia la 90 000 km ?, pentru ca la 1.9 TDI PD se schimba la 120 000 km. Legat de pret si eu zic ca e un pret bun, dar nu vad nimic de schimbul pompei de apa, ai schimbat-o sau nu ?

Link către comentariu

salut

am schimbat tot chitul, dar nu am stat sa specific tot ce s-a schimbat; toate aceste lucruri care s-au schimbat, sunt trecute pe factura pe care am primit-o de la service; deci, nu e nimic rau in acest sens, ca nu am enumarat ce si cum.

am schimbat distributia la 90,000 km deaorece, pe toti mecanicii pe care i-am intrebat " inclusiv reprezentanta vw, audi " da si de la alte firme, mi-au recomandat la 90,000 km.

da, se schimba la 120,000 numai pe drumuri cu adevarat bune, pe cand la noi, solicitarea este dubla fata de autostrazile din afara "

si apoi, mi-am luat o grija in acest sens; ca am schimbat-o acum - ca o schimbat atunci, tot aia e.

Link către comentariu

Eu zic ca se exagereaza cu aceste conditii din Roamania, am zis asta si pe topicul despre ulei, si cu atat mai mult la cureaua de distributie. Producatorul cand da termenul de 120 000 km ia in calcul cel mai rau stil de condus pentru cureaua de distributie. In realitatea ea tine mult mai mult de 120 000 km.

PS: Eu nu prea am auzit de curele de distributie rupte inainte de 120 000 km...

Link către comentariu

am schimbat distributia la 90,000 km deaorece, pe toti mecanicii pe care i-am intrebat " inclusiv reprezentanta vw, audi " da si de la alte firme, mi-au recomandat la 90,000 km.

da, se schimba la 120,000 numai pe drumuri cu adevarat bune, pe cand la noi, solicitarea este dubla fata de autostrazile din afara "

Ce treaba au gropile de pe drumuri cu distributia? Gropile afecteaza directia, trenul de rulare (bucse, pivoti etc. etc.) si nu distributia. Servicele ar fi in stare sa spuna sa o schimbi saptamanal, numai sa-ti ia banii!

Cartea masinii graieste asa:

"Curea dinţată - interval de schimbare a comenzii motorului de la 2007 la fiecare 150.000 km

Curea dinţată - interval de schimbare a comenzii motorului p

Link către comentariu

Revizie 15K la PBV1, toate filtrele schimbate (din care 2 cumparate de la Al Padrino):

manopera piesa/filtrul

motorina 29,75 (cca. 35 luat separat de la Al Padrino)

ulei 74,38 (cca. 35 luat separat de la Al Padrino)

aer 14,88 84,48

polen 14,88 65,33

verif. preventiv 59,5

buson baie ulei 5,34

materiale mici 22

vaselina 8,12

total:193,39 185,27

Total la PBV1: 378,66

Link către comentariu

buna.cat este revizia la un passat 2.0 tdi 110cp in hunedoara sau gorj?stie cineva

Link către comentariu

Nume....................manopera......piesa/filtrul

motorina...............29,75.............(cca. 35 luat separat de la Al Padrino)

ulei........................74,38.............(cca. 35 luat separat de la Al Padrino)

aer........................14,88.............84,48

polen....................14,88.............65,33

verif. preventiv.....59,50

buson baie ulei.......5,34

materiale mici.......22,00

vaselina..................8,12

total:...................193,39...........185,27

Total la PBV1: 378,66

Cred ca asa arata mai bine, ca sa se inteleaga de ce unele chestii sunt cu 2 preturi :)

Oricum foarte bune preturile si ma mira faptu' ca PBV1 accepta piese de la client :cool:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

manopera

motorina 29,75

ulei 74,38

aer 14,88

polen 14,88

verif. preventiv 59,5

750.000 sa schimbe uleiul? Cu 300.000-400.000 o rezolvai la orice service de cartier. Apoi filtrele de aer si de polen le puteai schimba si singur. Iar verificarea preventiva (in esenta o scanare) o gaseai cu 200.000-300.000 lei vechi. Ca doar e criza...

Link către comentariu

la service-ul la care ma duc 30 lei imi lua pt schimb de ulei si filtre si aveau 2 metode a scoate ulei-ul " 1. prin banala desfacere a surubului din baia de ulei ( nu stiu cum se numeste ) sau prin " absorbtie pe la joja " sper sa zic bine !!! " ( un fel de asipirator ), dar eu, am optat pt " vechea metoda "

pt placute frana, mi-a lua 40 lei " inclus tester-ul "

si oricum, mecanici care sunt la reprezentante, tot din service-urile particulare au venit. nu au fost trimisi special de VW :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!