Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

si eu am schimbat cureaua de la alternator si nu a costat mult, in jur de 40-50 de lei, deci ar fi bine sa o schimbi si pe ea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Merci de sfaturi colegi, asa am sa fac. Schimb si cureaua de alternator daca ziceti ca e doar 50 lei. Acum intrebarea mea este ce cod are aceasta curea si ce denumire are? Am cautat de exp la un magazin on line si nu am gasit "curea alternator" ci curele trapezoidale, curele cu caneluri,... toaste astea de diferite lungimi.

1.Eu ce anume trebuie sa caut?

2 La aceasta curea de alternator mai axista si ceva role intinzatoare sau alte anexe de cumparat? Nu de alta dar schimb distributia in service autorizat VW si nu vreau sa cumpar nici o piesa de la ei

Modificat de Cristi_VW
Link către comentariu

mergi la oricare alt magazin care nu e reprezentanta vw - daca asa vrei tu - si o sa dai datele masinii: putere, an fabricatie, seria masinii, etc, si ei iti spun exact ce piese iti aduc.

nu mai exista alte piese, doar cureaua (ca la Dacie :icon_cool: )

Link către comentariu

salut

am si eu o problema cu masina...ieri stateam in masina si imi asteptam randul sa-mi schimb uleiul, filtrul de ulei, cel de aer si cel de motorina. cum stateam ganditor am simtit ca masina are din cand in cand tremurici ..... am apasat pedala de acceleratie, iar dupa ce a revenit la relanti din nou a inceput sa tremure din cand in cand . Povestea nu se repeta cand stau cu ambreiajul calcat in podea .... repet : tremuriciul se intampla uneori .... nu e constant si e aproape insesizabil .... L-am intrebat pe mecanic ce poate fi si mi-a zis ca poate sa fie din filtrul de motorina care urma a fi schimbat dar probabil e 80% este fusa sau un injector.

A mai patit cineva ca mine ? si daca da .... ce-ati facut?

si inca ceva .... am aflat urmatoarele lucruri : cei de la Vw au cam dat-o in bara cu Passat-ul (altfel cum iti poti explica diferenta de pret dintre un Audi de exemplu si un Passat acceasi motorizare aceleasi dotari , si sigur nu merg textele de genul : audi e clasa de lux de la Vw). Problemele cu care se confrunta constant mecanicii mei (care sunt dintr-un service autorizat) sunt urmatoarele :

- injectoare (4 la numar - aproximativ 20 mil/bucata)

- fusa (si normal si ambreiaj - aproximativ 30 de mil)

- xenoanele (aproximativ 6 mil)

Ati auzit si voi de aceste realitati ? Omul nu avea de ce sa ma minta si se pricepea la masini pentru ca erau numai masini de masini acolo

Sunt de curand posesorul unui Passat (inainte am uvut un Golf5 pe care l-am dat la 26.000 de km mamei dar incep sa ma indoiesc de decizia de a-mi schimba masina) despre care auzisem doar de bine , si vine un nenea' mecanic care iti intoarece lumea pe dos

Link către comentariu

salut

si eu am acest tremurat in motor la relanti (fara ambreiaj calcat). il am de pe la 50.000 acum am 152.000

am auzit tot felul de variante de pe la diferiti mecanici. oricum pana nu pica ceva nu are rost sa te ingrijorezi

nu a picat nici un injector pana acum. se infundase turbina la un moment dat, dar tin sa cred ca a fost din cauza instalatiei electrice pe care a gasit-o un mecanic dezizolata. de atunci merge perfect, dar continua cu tremuratul.

sergiu

Link către comentariu

• 2 weeks later...

La 60.000km a schimbat cineva filtrul de ulei de la cutia DSG si uleiul? Daca da, cam care au fost costurile?

Link către comentariu

Salut! Astazi am fost la service, tocmai am cumparat masina si vreau sa fiu sigur, asa ca am schimbat urmatoarele:

- ulei Castrol 5w30, filtrele de motorina, aer, polen, ulei - 420 lei Ron

- ulei cutie DSG+ filtru - 6l uleix80 Ron - 588 Ron

- kit distributie 2.0 TDI - 1140 Ron

- verificat si completat lichid de racire, lichid farna

Total aprox 2.250 Ron cu manopera cu tot mi se pare destul de convenabil. Revizia nu am facut-o la Reprezentanta ci la un service destul de bun.

Link către comentariu

La dsg se schimba si garnitura din cate stiu eu...

Link către comentariu

La dsg se schimba si garnitura din cate stiu eu...

Despre ce garnitura este vorba? Nu au schimbat nicio garnitura, poate doar garnitura filtrului de la cutie :) . La DSG, au scos uleiul cca 5,5 l, iar noul ulei l-au introdus printr-un dispozitiv atasat in locul filtrului de ulei de la cutia de viteza. Despre ce garnitura vorbesti ?

Link către comentariu

Sal,

Intrebare :

Am de facut revizia la masina din semnatura si as vrea sa stiu cat ajunge manopera la reprezentanta pentru urmatoarele :

Schimb ulei + toate filtrele (inafara celui de aer care este K&N) cu ulei-ul si filtrele mele .

Schimb lichid frana si lichid de racire cu lichidul de frana si lichidul de racire adus de mine .

Deci doar manopera .

Multumesc .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Despre ce garnitura este vorba? Nu au schimbat nicio garnitura, poate doar garnitura filtrului de la cutie :) . La DSG, au scos uleiul cca 5,5 l, iar noul ulei l-au introdus printr-un dispozitiv atasat in locul filtrului de ulei de la cutia de viteza. Despre ce garnitura vorbesti ?

Sorry , nu mai tin minte exact.

Link către comentariu

garnitura vine cu tot cu filtru stati linistiti

Link către comentariu

vlad1985 stai linistit in legatura cu acel tremurat, si la mien face la fel si acelasi lucru se intampla si unui vecin de al meu, care are acelasi model

Link către comentariu

Dragi colegi, ma apropii cu km rapizi spre revizia de 75.000 km si din ce tin eu minte, la ultima revizia am fost avertizat ca va trebuie sa schimb si dicurile de frana fata tura aceasta.

Asa ca vin cu o intrebare pt colegi care au facut aceasta operatiune recent (daca exsita):

Cat mai costa un set de discuri si cat ar fi manopera ?!

Sa stiu cati bani mai imi trebuie pe langa obijnuita suma de 650 RON, cat ma duce pe mine o revizie simpla (schimb ulei + toate filtrele) :)

:)) safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Am priceput. Cred ca am sa schimb acum doar uleiul si filtrele (ca am 16000 deja) si distributia si cureaua accesorii am sa o schimb la urmatorul schimb de ulei. Sper sa nu am probleme. Ma gandesc ca daca neamtu spune 120000 si distributia e facuta in germania atunci pot sa o mai las vreo 10-12000 incat sa ajung macar la 100000 km ca , nu de alta, dar parca vad ca daca o schimb acuma imi zice mecanicul ca mai mergea lejer vreo 20000. Va salut!

Link către comentariu

Am schimbat azi distributia

Durata undeva la 3 ore. Pret piese+manopera undeva la 1300 RON

Link către comentariu

Cei de la PBN au zilele aceste o oferta pentru posesorii de 1,9 TDI, pentru distributie. Vezi aici. Se pare ca incep si ei sa inteleaga faptul ca mai trebuie sa lase la preturi...

Link către comentariu

Am schimbat azi distributia

Durata undeva la 3 ore. Pret piese+manopera undeva la 1300 RON

salut!

unde ai schimbat-o?

am gasit o masina ce are 120000km si sunt hotarat sa o cumpar un b6 2.TDI

ca sa nu am probleme cu ea ce ar trebui sa schimb si cam la cat ma duce $?

Link către comentariu

Pai asa cum s-a discutat mai sus,in primul si primul rand kitul complect de distributie si pe urma schimbul de ulei si filtrele....ca si bani aprox pana in 2000 de RON,depinde de unde vrei sa faci operatiunea...avand in vedere ca ai de schimbat distributia eu zic sa mergi la reprezentanta sau la un service bun pe care il cunosti.Bafta

Modificat de D@ny
Link către comentariu

stie cineva cat costa kitul complect petru 2.0 ca am vazut la la 1.9 ca este app 13mil iar revizia cu simbare consumabile 7 mil dar astea sublineez pt 1.9tdi

Pentru 2.0TDI este mai mare? si sub 20 mil pot gasi undeva??

Link către comentariu

Distributie 2.0 140 Cp

# curea distributie + rola intinzatoare + 2 role ghidaj

# curea 141 dinti

~964 RON (bosh)

Pompa apa - de la 140 ron la 371 ron (skf)

Cu manopera cu tot te duce pe undeva la 16 mil

post-6376-1269263776_thumb.jpg

Modificat de D@ny
Link către comentariu

eu nu mai inteleg nimic :)

Ma apropiu de revizia de 4 ani. Am sunat la Autoworld (cluj) pentru costuri si mi-au zis ca distributia se schimba la 5 ani (cazul meu, nr. km mic)

Link către comentariu

Piese cumparate ieri montajul astazi (RON cu TVA):

Filtru ulei 25

Filtru motorina 73

Filtru aer 48

Filtru polen 39

Ulei 4L-Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40, norma VW PD 505.01 155

Filtrele sunt mann

TOTAL 340 RON

placute frana fata TRW 196

placute frana spate TRW 136

total 332

MANOPERA (facuta la un atelier oarecare) 80 RON + 150RON (pt placutele spate e necesara intervential calculatorului+diagnoza OBD inclusa). total "manopera 230RON

TOTAL GENERAL: RON 900 (cum vi se pare ?)

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Revizie facuta astazi la "La Service", am schimbat filtru aer, polen, ulei, motorina, ulei Castrol Edge Turbo 4l, placutele de frana F/S de la TRW si mi-au schimbat si lichidul de frana + aerisire frane.

Total 1000ron

Link către comentariu

• 3 weeks later...
MANOPERA (facuta la un atelier oarecare) 80 RON + 150RON (pt placutele spate e necesara intervential calculatorului+diagnoza OBD inclusa). total "manopera 230RON

Asta doar la passat 4 motion sau ar trebui si la mine asta?Nu de alta dar vreau sa-mi schimb si eu placutele pe spate zilele astea si acum stau si ma gandesc daca sa o fac singur avand in vedere ca tu zici ca trebuie calculator...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!