Jump to content

Costuri Si Service-uri Revizie Passat B6

dintzauru
 Share

Postare recomandată

salut

eu, am facut reviziile la ei " ultima data cand am facut schimbul de ulei la 60,000 si la 62,600 KM mi s-a aprins Martorul de Ulei. m-am dus la ei si le-am spus si un om " foarte destept de fel " imi spune, ca e normal ca motorul sa pape, deaorece scrie si in cartea lui.

l-am intrebat " si daca mi se ducea motorul, ce faceam? intra in garantie? "

RASPUNSUL PROMT de roman copt " nu este vina de Fabricant consumul de ulei, ci a celui care foloseste masina "

Ai mare grija cu REVIZIILE si ce garantie iti ofera.

daca este OFF TOPIC imi cer scuze fata de Moderatori

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta cu consumul de ulei e o chestie cunoscuta. Daca masina ti-a consumat cateva grame, e de datoria ta sa completezi. Daca au facut ei vreo marsavie...asta e altceva.

Va recomand sa nu mai folositi service-urile din Bucuresti, decat in cazuri de urgenta.

Link către comentariu

Aceeasi chestia am patit-o si eu, ca si colegul 23-SER. Facut revizie la 14.500km si la 18.600 martorul de ulei aprins. Nu stiu de ce am impresia ca n-am pus destul ulei. In fine, asta e, completam :D

Link către comentariu

dar sa nu ne mai facem griji. ieri, dupa 4000 si ceva de km iarasi s-a aprins.

nu am mai fost disperat ca de prima data. am luat " bidonasul, am completat si mi-am vazut de drum ".

pe drum mi-am m-ai cumparat un alt bidon acolo, pt viitoarea revizie de vreo cateva mii de KM :P :D

trebuie sa traiasca si aia de la magazinele cu piese auto, nu!!!

Link către comentariu

costuri revizie facute la un mecanic 40 ROn manopera; sch ulei+filtre; consumabilele au costat 350 RON (fitru aer, polen, motorina)+4 L castrol Edge. Deci 390 RON si 30 min max toata treaba. am schimbat la 55.000 km. am completat in 14,000 km cam 700-800 ml ulei; lucru normal la motorul asta si nu numai. din discutiile cu mecanicul mi-a recomandat sa nu umblu la lichidul de frana decat pe la 100.000 km indif de ce spun astia in cartea tehnica. ceva pareri legat de sch lichid ?

Modificat de catanexus
Link către comentariu

eu nu am schimbat lichidul de frana am 3 ani si 130.000 km. Au pus un tester la service de fiecare data si era in parametri normali.

Sergiu

Link către comentariu

Cred ca s-a mai zis aici de vreo cateva ori, asa ca o sa repet si eu inca odata... CALITATEA lichidului de frana si propietatile lui nu se pot vedea la un test cu VAS 5052/VAG-COM

Ce se vede pe acel test, este eficacitatea de franare, dar si aia e tot in procente, deci tot aproximata.

Mai cred totusi, ca ce este scris in manulul de utilizare al masinii, nu este pus acolo degeaba.

Asa ca in cazul lichidului de frana, INDICAT ar fi ca el sa fie schimbat la 2 ani, hai 3 daca masina nu face multi km.

Totusi din acel lichid, nu numai frana se foloseste de el, ci si alte sisteme :blah_:

Oricum, un proverb vechi spunea "cum iti asterni, asa adormi...", asa ca :P

:D safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

stie cineva pe unde pot schimba si eu uleiul in Craiova la masina din semnatura? evident la un pret mai acceptabil....acum stau si ma gandesc chiar nu se pot face DIY-uri in care sa se cum putem face noi aceste lucruri ?

Link către comentariu

Revizia: filtru de ulei, polen, motorina aer + ulei castrol turbo diesel(recomandat)... 500 lei

Link către comentariu

ce include service-ul la 60.0000 km..sau poate intrebarea ar fi ce ati schimbat la 60.000 in afara de cele date ce carte?

:coffee_lol:

passat 2.0 4 motion

Link către comentariu

ulei, filtre, lichidul de parbirz :icon_thumright: " sa iti completezi tu de acasa, ca te rup aia la service ", placute frana, lichid de frana, etc.

sa specifici un lucru inainte " daca vor sa schimbe ceva, sa te anunte inainte " sa nu-i lasi pe ei sa faca ceva de la sine.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am si eu o intrebare legata de revizie: ce se intampla daca nu o fac la fix 15.000km (daca depasesc perioada)? Pierd garantia?

Acum am cam 12.000 km dar vreau sa plec intr-o excursie in italia. Am facut un calcul estimativ si o sa depasesc mai mult ca sigur 3000 km in total. Ce sa fac? sa fac revizia inainte? O verificare inainte de drum tot aveam de gand sa fac.

Link către comentariu

da poti pierde chiar garantia..dar de ce nu o faci chiar inainte sa plec??? costuri undeva in jur de 500 ron

Link către comentariu

Eu revizia de 30000 km, am facut-o la 31500 km. Nu au zis nimic. :blink:

Link către comentariu

O intrebare pentru cei care au facut revizii in afara tarii: cat m-ar duce revizia (schimbat filtre si ulei) facuta la un service vw din afara (preferabil Ungaria/ Austria/ Germania). merita sau nu? Intentionez sa schimb si distributia - tot in afara. Preturile sunt mai mici sau mai mari ca la noi? Astept sugestii, eventual locatii unde as putea executa operatiuniile enumerate mai sus (schimb filtre si ulei, schimbat distributie).

Link către comentariu

Vezi pe topic aici. Succes.

Link către comentariu

Multumesc mult Victor. Citisem deja topic-ul la care faci referire. Vroiam sa stiu daca de curand a fost cineva care a facut operatiunile enumerate de mine si cam cat au costat. Ideea este ca vreau sa plec intr-o mica excursie si doream sa vad daca merita sau nu executarea lucrarilor de service in afara tarii (urmarind raportul calitatii serviciilor vs aspecte financiare).

Link către comentariu

Am si eu o intrebare legata de revizie: ce se intampla daca nu o fac la fix 15.000km (daca depasesc perioada)? Pierd garantia?

Tata, la Tiguan, a facut revizia de 30.000 (in carte scria ca trebuie inainte de 31.500) la 37.000 si a pierdut garantia pentru motor.

Sfat: fa revizia din timp si pleci linistit... mai ales ca spui ca vroiai o verificare inainte.

Link către comentariu

revizie dupa primul an = 412 ron, fara filtre de aer si polen care erau in stare acceptabila si au fost doar suflate.

Link către comentariu

Revizie la 15.000 km... ulei + filtre = 550 RON la Sandra Trading Iasi.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Are cineva idee cam cat costa lichidul de frana la reprezentanta?

Link către comentariu

• 2 weeks later...
stie cineva pe unde pot schimba si eu uleiul in Craiova la masina din semnatura? evident la un pret mai acceptabil....acum stau si ma gandesc chiar nu se pot face DIY-uri in care sa se cum putem face noi aceste lucruri ?

salut, vezi la senata, eu am mers acolo sa vad ce jante au, am vazut un prett ffff avantajos la ulei si filtre, si au zis.... manopera GRATIS la ulei si filtru de ulei daca cumparati de la noi, deci.... acolo am facut schimbul, sunt baieti ffff seriosi... nu pun ulei nou pana nu esti langa masina ca sa vezi ca baga ulei ce ai cumparat tu.

Senata-- de la fantana arteziana, pe dreapta spre spital (cand te duci spre parc), sunt cei cu jante multe in vitrina si fff frumoase :P

bafta.

PS: poate ne intalnim sa mai discutam despre masini, ce mai are unu, altul, masinile sa se uite si ele unele la altele :D ... ce zici?

Link către comentariu

Revizie 30000km, Cardinal Motors Constanta: Schimb ulei+ filtru (manopera gratuita), schimbat filtru aer, reglat faruri, in plus si o diagnoza pe calculator, total 549 RON. Era cat pe-aci sa zic ca e bine, dar...a trecut!

Link către comentariu

revizie dupa primul an = 412 ron, fara filtre de aer si polen care erau in stare acceptabila si au fost doar suflate.

Salut Clau,

La cine ai facut revizia si cat a fost manopera ?

Ady

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!