Jump to content

Tuning Octavia 2

BLUE ONE
 Share

Postare recomandată

Imi pare rau ca v-am dezinformat , eu asta am gasit pe youtube .Nici mie nu imi placeau. Daca e adevarata treaba cu stopurile alea facute de skoda in shanghai eu ma bag clar. Ce e OEM e .. OEM :)))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

16

• BLUE ONE

12

• sonyscorpion

10

• B_U_T

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai si eu ma bag..totul e sa nu dea eroare.. si pe superskoda.com nu sunt..

Link către comentariu

pozele puse mai sus sunt cu stopuri OEM, nu dau eroare si le poti face sa se aprinda in cateva modalitati prin vag-com

cele de pe http://www.skodacomm...-1z/index5.html sunt o varianta ceheasca daca nu ma insel si nu se aprind complet, dau eroare si asa mai departe...

vor fi puse la vanzare pe superskoda in curand dar sa vedem ce varianta...

oricum eu nu vreau alta decat varianta OEM de pe RS+

Link către comentariu

Binenteles ca exista leduri la galbejiti

http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=2985&page=3

Pret dupa cum se vede in jur de 250 iuro setul :D

Deci pt chinezi se pot comanda, am inteles de pe un forum extern ca a fost cineva la dealer a intrebat si a zis ca nu sunt omologate pt eu si nu se vand aici, deci nu aduc....acuma cata dreptate are nush.

post-2238-0-38122300-1296847252_thumb.jp

post-2238-0-10092500-1296847263_thumb.gi

post-2238-0-92676100-1296847282_thumb.jp

Link către comentariu

• 3 months later...
octavia 4ever

Am gasit pe un site suspensie fata si spate completa de octavia RS 2.0 TFSI. Potriveste la 1.9 tdi BXE ? Eu am Pachet de Drumuri Grele si vreau sa il schimb , circul numai pe drum european cu masina . Pretul este de 1200 roni .

post-24988-0-73620700-1304808368_thumb.j

post-24988-0-67782300-1304808377_thumb.j

Link către comentariu

Trebuie vazut jos la baza telescopului de fata diametrul, daca ar fi la fel se potrivesc, daca nu, nu.

Link către comentariu

sorin_balan

Din cate stiu eu pe Octavia RS (atat diesel cat si benzina) amortizoarele sunt de 55 mm fata de 50 mm cat sunt amortizoarele pe celelalte nivele de echipare.

Link către comentariu

Aveti idee daca la "vechea" O2 se potrivesc oglinzile de pe O2 FL? Imi plac pentru faptul ca sunt mai mari si ma gandesc ca poate am o vizibilitate mai buna.

Link către comentariu

Si asta intra la tuning nu? e la fal ca itrebarea cu suspensia de rs..exista topic-uri cu intrebari si exista raspunsuri deja date la toate de ce amestecati toate topicurile cu nimicuri de genul asta nu stiu.

Link către comentariu

@gabriel: este o modificare a aspectului/look-ului "original", la fel cum este si intrebarea cu stop-uri cu led....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!