Jump to content

Tuning Octavia 2

BLUE ONE
 Share

Postare recomandată

e a 10 oara cand intreb ce fel de triple are O2 ca par negre in poze, mai intreb sau nu?

SUNT NEGRE

O sa apara si ae mele saptamana viitoare in Cox.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

16

• BLUE ONE

12

• sonyscorpion

10

• B_U_T

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vazut in catalogul de la raid triple clare pt octavia 2 dar sunt pe crom si nu sta bine la negru cred ca o sa apara si cele pe negru stie careva preturi ca pe acel catalog erau doar coduri si nu preturi?

P.S: ms de raspuns:D

Link către comentariu

Unde gasesc si eu Pleoape negre pt octavia 2 (in Bucuresti) ?

Link către comentariu

• 1 month later...

Am vazut pe un hyundai cupe stopuri negre si chiar mi-au placut. Se pot face cu folie peste sau asteptam firmele de specialitate.

Link către comentariu

Fi mai concis ca nu am inteles nimik.

Am vazut pe un hyundai cupe stopuri negre si chiar mi-au placut. Se pot face cu folie peste sau asteptam firmele de specialitate.
Link către comentariu

adik ceva de genul asta (facut in viteza in photoshop)

Arata ca si cum peste stop ar fi pus folie neagra (cum are pe geamuri).

Modificat de Metal
Link către comentariu

Cu folie nu ai voie, cu spray negru la fel deci astepti dar eu zic ca ii sta aiurea cu folie ca nu se muleaza perfect ai vazut-o pe a lui sonyscorpion cum e?

Link către comentariu

am vazut, dar poza nu era tocmai reusita... si acolo mi se pare ca e si ceva crom

Link către comentariu

@sonyscorpion Scuze de intarziere dar aia care au facut catalogul la raid au gresit sunt triple clare de octavia tour si au fost trecute pt octavia 2 bine ca nu am dat banii pana nu au venit :salut: ,m-au intrebat ce an e masina nu ce model de octavia

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Pun aici o intrebare pt ca este legata de octavia :cine aduce produse dietrich tuning la noi?

Vreau o antena de la ei care imi place la nebunie de cand am vazut-o numai pe asta o visez :D si inca ceva vreau sa stiu si eu cum are facute sonyscorpion triplele(cu ce le-a facut negre) pt ca mi s-a urat sa astept sa scoata vreo firma triple pt o2

http://www.dietrich-tuning.de/articles.php...up=Alu-Antennen

Modificat de gabriel
Link către comentariu

• 3 years later...

Exista posibilitatea de tuning motor 1.6 TDI CR prin powerbox?

Link către comentariu

Powerboxul e o prostie. nu face decat sa minta ecu in legatura cu anumiti parametrii, ecu aducand mai mult combustibil. e bun doar daca vrei sa-ti bati joc de masina.

in alta ordine de idei, o data cu revizia am avut o problema in sensul ca mi-au dat din greseala un filtru de benzina pe care scria 6 bari...desi la motorul meu am nevoie/trebuie de 4 bari. tragea masina mult mai bine, insa pompa de benzina facea cam urat, se simtea ca merge peste capacitate. In concluzie ma intereseaza daca pot gasi o pompa care sa bage o presiune mai mare. Sper sa ma inteleaga cineva cam ce as vrea: un fel de supra alimentare cu benzina. Insa sunt curios ce ar mai fi de schimbat in afara de filtru de combustibil si daca merita/ajuta la ceva.

Link către comentariu

Totusi, ai idee daca exista asa ceva (powerbox)? Si daca da, de unde l-as putea achizitiona?

Link către comentariu

De exemplu, in Ploiesti il gasesti la ]partenerul TCM . Sigur si in multe alte locuri. Nu cunosc insa compatibilitatea cu motorul tau.

Link către comentariu

• 2 months later...

ceva poze cu skode ce au pe capota folie carbon?

Link către comentariu

• 2 months later...

Am gasit o poza cu o Octavia cu stopuri pe LED..mi se par foarte frumoase si as vrea sa va intreb daca stiti cumva unde se gasesc daca nu cumva sunt unicat..

post-20287-0-45802900-1296492343_thumb.j

Link către comentariu

Nu sunt unicat.

Cu stopuri d-alea vin echipate Octaviile din China.

Link către comentariu

Eu cand am intrebat un producator care face asa ceva mi-a zis ca trebuie sa comand minim 50 de seturi.

Pretul era de ~120 $ pe pereche fara transport atunci. Nu am reusit sa aflu de la el daca au rezistori integrati ca sa nu dea eroare de bec ars.

Link către comentariu

Pai nu ar fi scumpe deloc..daca ar si lumina frumos ar merita..cred ca ne stragem 50 pe forum daca ne straduim un pic..

Link către comentariu

Si daca nu sunt "fiabile" , adica se ard dupa cateva luni ???? Si eu m-as baga ... am gasit un filmulet cu stopurile pe net

Link către comentariu

octavia 4 ever alea sunt chinezarii!

stopurile din echiparea RS+ au aceiasu tehnologie folosita pe audi si sunt facute in fabrica skoda din Shanghai(nu intrebati pretul oem)!

pretul va ajunge undeva la 200E perechea pe site-urile de specialitate gen superskoda.com

post-54531-0-51216700-1296553798_thumb.j

post-54531-0-80277600-1296553806_thumb.j

post-54531-0-24670900-1296553826_thumb.j

post-54531-0-96182300-1296553837_thumb.j

post-54531-0-52399000-1296553847_thumb.j

Link către comentariu

Cele puse de tine Ionut sunt mult mai frumoase decat cele din filmuletul lui octavia4ever..cred ca daca as gasi in Romania la 200E as face pasul..dar sunt sigur ca vor da eroare..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!