Jump to content

cum adaptez o placuta electronica pe carcasa de cheie briceag

ciucuadrian
 Share

Postare recomandată

Se dau urmatoarele date: VW Polo din 2007, nu a avut inchidere centralizata din fabrica. Am pus inchidere centralizata after-market si cheie briceag marca Thunder. Intre timp carcasa cheii s-a cam deteriorat. Am observat ca au aparut copii frumoase ale cheilor originale briceag la pretul de 40 lei. Am achizitionat si eu una, dar nu intra placuta electronica in carcasa noua. Ajutati-ma cu sfaturi/idei cum sa rezolv problema. Se gasesc placute originale si se pot adapta la unitatea mea de la vechea cheie? HELP PLEASE!!!!

post-37821-0-05874700-1396944012_thumb.j

post-37821-0-26618500-1396944022_thumb.j

post-37821-0-95126000-1396944031_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

placute originale care sa mearga la Thunder - nu.... nu exista asa ceva.

Din pacate numai cu ele in mana, iti poti da seama daca poti face ceva ori nu - din cate am montat eu (si originale si nu), nu au nicio legatura.... din pacate.

acum ramane de vazut daca le poti adapta intr-un fel.....

eu m-am chinuit la un Phaeton... a venit cineva cu o carcasa de cheie care o copia pe cea de la Bentley... daca nu am decupat la ele si frezat, pana le-am potrivit....

Link către comentariu

La pilire m-am gandit si eu. Ideea care este: pot sa pilesc placuta fara sa-i afectez circuitele, sa dau in alte alea?

Modificat de ciucuadrian
Link către comentariu

exclus - vezi ce poti sa pilesti din carcasa.

circuitul se mai poate modifica, dar nu stiu ce si cat castigi...

Link către comentariu

placute originale care sa mearga la Thunder - nu.... nu exista asa ceva.

Eu nu mai am carcasa de La Thunder. Carcasa de la Thunder vreau s-o inlocuiesc cu cea noua (replica originalului de la VW). Am placuta de la Thunder si carcasa este achizitionata acum, la care s-ar potrivi placuta originala probabil. Dar eu nu mai am carcasa de la Thunder. Deci, vreau sa adaptez placuta de la Thunder in carcasa care este acum pe net la vanzare, care imita cheia originala de VW. Sper ca m-am facut inteles. Astept sfaturi. Multumesc mult Florin pt. raspunsuri, sper sa-mi mai dai ceva idei sa rezolv problema.

Modificat de ciucuadrian
Link către comentariu

Se gasesc placute originale si se pot adapta la unitatea mea de la vechea cheie?

asta nu inseamna placuta originala (care sa incapa in carcasa originala) si sa mearga la alarma Thunder ? .... sau la ce te referi, cand ai adresat intrebarea asta ?

am inteles ca ai carcasa originala.... si placa de la Thunder... din pacate sistemul interior difera total... si numai tu, cu ele in mana, poti decide daca se rezolva cumva prin ceva munca/modificari .... sau nu.

Link către comentariu

Deci, sa reluam: am placuta din foto 3, care provine de la chei briceag Thunder. Am carcasa noua din foto 1 si 2 cumparata acum 2 zile. Acea placuta vreau sa o introduce in carcasa. Am pilit placuta care acum arata ca in foto atasata. Imi mai trebuie 1-2 mm. Mai pot pili sau o stric? Sper sa ma fi facut inteles.

Referitor la alta placuta, intrebam daca pot adapta alta placuta provenind de la alta cheie eventual, originala, de pe net ceva, si sa mearga la Inchiderea mea Thunder. Daca pot sa o adaptez. Multumesc.

post-37821-0-66024800-1396970472_thumb.j

Link către comentariu

o mai poti pili dar trebuie sa ii refaci traseele dupa margine 

Modificat de yoh01
Link către comentariu

Referitor la alta placuta, intrebam daca pot adapta alta placuta provenind de la alta cheie eventual, originala, de pe net ceva, si sa mearga la Inchiderea mea Thunder. Daca pot sa o adaptez. Multumesc.

nu merge una originala Adrian, nu merge....

Link către comentariu

Rezolvat problema: pilit placuta la maxim cat se putea. Cam asa arata :

post-37821-0-56269400-1397052135_thumb.j

Link către comentariu

a iesit ok, daca totul functioneaza cum trebuie - bravo.

Link către comentariu

• 11 months later...

Functioneaza, am aceeasi problema si eu :)?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!