Jump to content

Schema electrica airbaguri


Aurelian 6n2
 Share

Postare recomandată

Salut, daca e cineva amabil sa posteze schema electrica pt. airbagurile din scaune pt. polo 6n2 din 2000 as fi foarte recunoscator. Am pe cineva cu o astfel de masina si a cumparat-o cu cablajul aferent taiat si incomplet.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gheorghe Florin

cablurile de unde cele care ies srs control module adica ala din spatele consolei centrale sau cele care vin pe sub scaune ??mai exact a facut accident si au sarit airbagurile??

o zi buna

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu a facut niciun accident, asa a cumparat masina, cu cabluri lipsa sau din cele cate au ramas sunt taiate aleatoriu. Nu stiu de ce se prezinta asa deorece masina are toate airbagurile la locul lor. Plus ca nu are nici data crash stored. Mi-ar trebui schema care sa-mi arate traseele de la airbaguri la srs si eventual si de la srs la ecu.

Deci ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema ?

Modificat de Aurelian 6n2
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gheorghe Florin

oke schema asta nu e data in autodata dar daca spuneti ca AirBag-urile sunt la locul lor nu va recomand sa va apucati sa schimbati firele sau sa umblati la srs pentru ca , ca sa ajungi la srs trebuie sa dai bordul jos pentru a verifica daca aveti si fire intrerupte la mufa de la srs ! Ar fi indicat sa va duceti cu masinuta la service autorizat de preferat reprezentanta pentru ca trebuie sa se urmeze niste pasi cand decuplati si recuplati sistemul AirBag !  Imi cer scuze ca nu va pot ajuta cu mai mult o zi placuta !!! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc stimabile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!