Jump to content

Incalzire in scaune after-market

matcat
 Share

Postare recomandată

Salut,

Va recomand cu incredere pentru instalarea kitului de incalzirre si adaptarea acestuia la butoanele originale pe hremus :))

Unul din punctele lui forte este rabdarea si atentia la detalii.

Good job man!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma bucur sa aud ca esti multumit de treaba facuta.

On-Topic: Cei care doriti sa achizitionati kitul de la colegul Baracuda si vreti sa folositi butoanele si instalatie OEM , recomand alegerea kitului cu releu si buton in 2 trepte. Aveti nevoie doar de perne. La kitul cu buton in 5 trepte, potentiometrul si releul electronic de pe fir nu se folosesc (rolul lor este preluat de butoanele OEM).

Link către comentariu

@Hremus: Daca postai asta un pic mai demult mai economiseam si eu niste bani :) ...si nu mai luam kit-ul cu 5 pozitii. Oricum a iesit treaba buna,rezistentele incalzesc bine si a fost facuta si adaptarea la butoanele OEM.

Link către comentariu

Sper sa nu fie considerata o reclama dar la 650 lei cu tot cu manopera....un kit incalzire scaune facut in reprezentanta te scuteste acasa de alte neplaceri cauzate de demontare-montare de cineva nu tocmai priceput.

http://www.compexit.ro/promotii/?kit-incalzire-in-scaune

PS: chiar daca e skoda cred ca face si petru vw.

Modificat de sp0nsoru
Link către comentariu

aici e aria golf4/bora in acea promotie scrie ca este valabila oferta numai pentru skoda si seat. iar pretul este cam exagerat. cu 300 ron poti sa iti iei un kit de incalzire scaune si oriunde l-ai monta nu ajungi la suma de 650 ron. si unde mai pui ca nu toti ce lucreaza in reprezentante sunt "priceputi" asta o stie toata lumea

scuze de off topic

si eu mi-am pus incalzire in scaune waeco si urmeaza sa ma duc la brasov la hremus sa ma ajute sa o montez si sa mearga cu butoanele oem

Link către comentariu

salutare! pueti sa-mi recomandati si mie un kit de incalzire scaune after market care se poate adapta cu usurinta la instalatia oem a masinii? masina are incalzire in scaune din fabrica dar din nefericire nu mai este functionala!multumesc

Link către comentariu

Prima dată ar trebui să desfaci să vezi ce este pe acolo , se poate să ai o defecţiune minoră la pernă şi să o poţi repara .Fiind

Link către comentariu

ok am sa ma uit , mai mult ca sigur este o intrerupere pe undeva pentru ca are unele momente cand functionaeza . daca rezistenta este intrerupta cum se poate lipi?

Link către comentariu

Daca e cu fir de nichelina, se inadesc, peste tragi un tub termocontractibil sa le tina stranse, si peste tub siliconic termorezistent.

Link către comentariu

am desfacut astazi scaunul cu probleme si am constatat ca mufa de incalzire care intra in instalatia scaunului nu primeste curent. am verificat butonul iar acesta este ok. care ar putea fi problema? este vreo intrerupere pe undeva?

Link către comentariu

DAca ai masurat cu mufa scoasa nu o sa primesca niciodata tensiune deoarece butonul nu mai primeste informatii de la senzorul de temperatura din scaun. poti masura continuitatea rezistentei pe firele groase din mufa ce ramane fixata poe scaun.

Link către comentariu

am rezolvat problema pana la urma, era o intrarupere in spatarul scaunului. am refacut legatura, am tras tub termocontractabil peste asa cum a spus hremus dar nu stiu unde gasesc tub siliconic termorezistent. daca las asa este vreo problema? multumesc

Link către comentariu

Poti sa lasi asa, nu e nici o problema.

Link către comentariu

Tubul siliconic termorezistent este acel tub(de obicei alb), panzat pe interior si siliconic pe exterior si care se gaseste de cele mai multe ori printre accesoriile (suruburi, dibluri,etc)diverselor aparate electrice, gen lampi, etc. Se foloseste si la bobinaj.

Link către comentariu

salutare! am terminat scaunul din dreapta totul este ok deocamdata, nu am mai folosit acel tub siliconic , sper sa nu apara probleme. acum am demontat scaunul soferului deoarece acesta mergea periodic. problema este ca am verificat rezistentele cu aparatul de masura si nu este nici o intrerupere dar incalzirea tot nu functioneaza ... care ar putea sa fie problema? multumesc mult de ajutorul acordat!

Link către comentariu

cred ca este senzorul , pentru ca pe restul le-am verificat. senzorul este acea pastiluta din perna??

Link către comentariu

Masoara continuitatea pe mufa de sub scaun intre firele subtiri (alb/negru si maro/alb). Daca e ok poti sa incerci sa faci o proba cu butonul celalalt.

Link către comentariu

am verificat si nu exista continuitate pe firele subtiri. aceste 2 fire se unesc in acea pastiluta care presupun ca este senzorul. am incercat sa anulez acest senzor dar fara efect. care ar putea fi cauza?

Link către comentariu

@hremus nu poti primi PM :P

"salut. spune-mi te rog care ar fi pretul pt incalzire,asta insemnand 2 butoane in bord (am inteles ca sunt destul de scumpe), rezistentele din scaune (pe forum vinde baracuda si am mai vz la cineva de pe logan,100 lei ambele) firele,maruntisuri si manopera ta. cat dureaza si daca se folosesc pe cele 5 pozitii din buton sau cum? ms"

Link către comentariu

@Muale: Hai ca-ti spun eu pana una alta cum am facut.

Prima data iei kit de incalzire,eu am luat de la Baracuda si sunt foarte bune,nu conteaza ce varianta,fie cu buton rotund,fie cu potentiometru si asta de duce la vreo 300ron(eu fiind din Baia Mare am platit si transportul). Dupa aceea cauti butoane OEM din dezmembrari,o sa gasesti cu preturi intre 50 si 75 ron bucata,aici depinde unde le gasesti sa vezi daca mai platesti si transport.Iti mai trebuie niste metri de sarme :P ,doi termistori de 10Kohmi,banda izolatoare si papuci,etc. Apoi te duci la Brasov la Hremus la montaj,chestia asta banuiesc ca o sa fie vreo 150-200ron. Eu peste ultima parte am sarit, montajul la scaune facandu-l singur,iar chestia cu firele a facut-o un prieten foarte bun de aici de pe forum,care spre norocul meu este din Baia Mare :) si caruia pe aceasta cale sotia mea ii multumeste inca o data. Deci pe mine m-au costat materialele aprox 500 ron,iar la montaj nimic. Bafta!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutari. De aseara cu implicarea directa si desavarsita a colegului Hremus am incalzire in scaune, dupa o munca de vreo 10 ore .Multumesc colegu si recomand cu incredere .M-au costat materialele ; kit incalzire de la baracuda 270 lei+ transportsi 2 butoane OEM luate de la dezmembrari 100 lei + montajul

Modificat de dorin10CYR
Link către comentariu

hmda...butoanele noi costa cam mult. iar cu dezmembrarile...trebuie sa caut si iar caut... :P pana dau de ceva nu stiu cat dureaza. mai ales ca nu sunt "de-al casei" prin parcurile de masini cum am observat ca sunt unii de pe forum,de gasesc pana si ultimul surubel.

cine stie cand am noroc sa gasesc... :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

se potrivesc si alte kituri ca de ex cel de logan care costa doar 120 lei, nu 300. are cineva idee?

Link către comentariu

Merge.

Eu mi-am pus mie si la inca cativa colegi, rezistente de Renault (pt Logan). Le-am adaptat si le-am facut sa mearga ori cu butoanele OEM de VW (cum am facut si la mine) ori cu butoanele de Renault sau chiar cu simple butoane on-off, pe care le-am integrat in butoanele false ce vin in locul butoanelor de incalzire.

P.S. - cele de Logan sunt fabricate de aceelasi producator care a echipeaza si VW.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!