Jump to content

Parere reparatie


Dioda
 Share

Postare recomandată

Buna ziua, deschid thread-ul pentru a va cere o parere.

Acum o luna am mers la un service pentru a repara masina, mai exact fusese atinsa si zgariata  zona ingusta a aripii spate.

 

Si a iesit cum se vede in poza, mecanici mi-au spus ca asa e 'procedura', se vopseste cu usa inchisa (deschisa si acoperis cu hartie conturul usii nu se punea problema sau demontat). Tot conturul interior al usii este gazat si se vede intr-o zona primerul (ceva alb) .

 

Le-am spus ca e o bataie de joc, dar mi-au cerut alti bani sa-si repare interventia. Intre timp am facut reclamatie la ANPC.

 

astept orice opinie/ parere, multumesc

post-19124-0-41628100-1393765442_thumb.j

post-19124-0-92029000-1393765451_thumb.j

post-19124-0-36948200-1393765459_thumb.j

post-19124-0-70731200-1393765512_thumb.j

post-19124-0-98504200-1393765564_thumb.j

Modificat de Dioda
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Clar e vina lor. Acolo se putea masca fara probleme si nu ramanea asa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se vede intradevar urat, ne poti spune si unde anume s-a facut aceasta reparatie?, sa stim sa nu trecem pe acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Niste cretini!Daca va trebui sa repari singur,cred ca s-ar putea rezolva cu smirghel fin si polishare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

Buna ziua,

As vrea sa intreb cum se procedeaza daca am fost furata de catre un service in Bucuresti unde am fost sa repar masina. 
In primul rand vreau sa mentionez faptul ca in factura mi-au bagat 'pe gat' ca sa ma exprim asa niste operatiuni de reparatie pe care nu le-am cerut si nu le-am aprobat in deviz si astfel am ajuns sa platesc pentru schimbarea unor bujii care in mod normal pretul de manopera este 50 lei, la Service Auto Rapid am platit 380 lei!!!!
Desi le-am spus ca nu sunt de acord cu pretul care mi l-au cerut cand intelegerea initiala a fost de 50 lei pe manopera, s-au comportat lipsit de respect fata de mine, un client care le-a platit si-mi spuneau sa ma car de acolo cu masina. 
Am constatat ulterior ca claxonul masinii suna ciudat, pe doua tonalitati, diferit de cum suna inainte de a duce masina la acest service. Ridicand capota, am vazut ca stinghia care reazema capota nu mai intra in locasul ei prestabilit din cauza a ceva care arata ca o palnie si care era de fapt claxonul pus de ei. Uitandu-ma pe schema masinii am vazut ca claxonul original arata cu totul altfel si ca e localizat undeva deasupra rotii din partea soferului si are o forma rotunda cu o goarna mica in capat, nicidecum nu era localizat acolo unde este stinghia de reazem a capotei si nu arata asa cum arata acel claxon!
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in acest caz, sunt satula de acest fel de evenimente si bataie de joc de banii, nervii si de timpul meu!
Mentionez ca pe deviz scrie ca ofera garantie 24 de luni la reparatiie facute de ei, iar la preluarea masinii am vazut ca ar fi trebuit sa semnez ca am facut inventarul complet iar aceasta operatiune nu a fost efectuata. Devizul nu este in prealabil aprobat de mine in totalitate. Am aprobat doar schimbarea bujiilor care au fost cumparate de ei. 
Multumesc!

Modificat de Laurentiu_LWR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cel mai simplu este sa faci o reclamatie la OPC, esti sigura ca in cei 380 ron nu au intrat si bujiile pe langa manopera ? pe factura/bon ce au trecut  ?

Modificat de GTD
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!