Jump to content

Bare longitudinale Octavia 2

Silt
 Share

Postare recomandată

Asta am vrut sa spun. Plus ca remorca e mult mai incomoda din punctul meu de vedere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Silt

30

• andrei_221

12

• Lucian M

12

• tlc

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce misto e cand mergi prin oras si cauti loc de parcare... Iti iei adio de la asa ceva daca ai remorca :D. Te pui pe cautat de behai!!! Cu baoletul- opresti unde ai 2 m spatiu si ai rezolvat.

Link către comentariu

E cel mai bine cu portbagajul suplimentar.

Link către comentariu

Exact! Daca nu il ai, cauta un Thule Ocean 200 (poate ai bafta ca mine si gasesti unul cu tot cu bare la 730 lei :D ). In orice caz, cauta unul cu incuiere tripla.

Link către comentariu

Chiar ca ai avut mare noroc sa il gasesti la pretul acesta. Nu stiam de incuierea tripla, multumesc mult de sfaturi si intelegere.

Link către comentariu

Cu tot cu bare Fapa si curier la 725 lei. Am dat eu 5 lei de-o cafea curierului ca mi l-a adus in Tg. Neamt in loc de Piatra, ca plecam in excursie doua ore dupa ce l-am luat. Vanzatorul l-a folosit la cursele de Italia. Arata aproape impecabil. Barele au necesitat doua sau trei piulite noi sudate (treaba de cateva minute).

Incuietoarea tripla are o singura cheie, insa 3 "zavoare", astfel incat nu poti incuia baoletul daca nu trece tija aia prin toate urechile incuietorii. Nu poti sa il desfaci decat daca il rupi.

Link către comentariu

Aha. Bine de stiut. O sa caut cu inchidere tripla.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sa nu zici ca nici pana acum nu ai montat barele...

Link către comentariu

A trebuit sa abandonez ideea pentru moment din cauza lipsei de timp si de bani. O sa va anunt cand avansez cu lucrarea.

Modificat de Silt
Link către comentariu

• 6 months later...

Pana la urma au aparut si bare transversale pentru stilul asta de caroserie. Le-am gasit la aproximativ 600 de lei. Deci nu mai este necesar sa gauresc plafonul. Se pare ca asteptarea a dat roade[emoji16]

post-79827-14123377706398_thumb.jpg

Link către comentariu

Cele rectangulare de otel sint  zgomotoase la viteza +80

Link către comentariu

Exista si mai aerodinamice din aluminiu la 730. Sunt de la firma Atera si cica sunt facute in germania. Oricum decat sa gauresc plafonul, sa cumpar bare longitudinale si abia dupa ce le montez pe astea sa cumpar unele transversale, consider ca sunt mai avantajoase astea.

Link către comentariu

cred ca nu au gaurile corespunzatoare , dar sincer sa fiu nu am verificat niciodata aspectul asta.

oricum ar veni aiurea pe combi, ar fi asimetric montajul fata de lungimwa plafonului

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Cele de berlina au un surub de fixare in caroserie. La combi fara barele longitudinale nu exista gaura pentru acel surub.

Link către comentariu

Stiam ca sedan-ul are gauri si ca break-ul cu bare longitudinale nu are gauri, dar nu stiam daca cel fara bare longitudinale nu cumva are gauri din acest motiv.

Link către comentariu

Pai si cum se prind de carosie aceste bare ?

Link către comentariu

eu ma refeream ca e posibil ca la COmbi sa nu fie gaurile acelea in partea interioara a tocului usilor, cea in care se fixeaza stiftul barelor la versiunea sedan.

Link către comentariu

Am inteles andrei la ce te referi. Am vazut gaurile respective la masina mea si am observat lipsa lor la break-ul lui socra-miu.

Dar ma gandeam ca la break-urile fara bare longitudinale poate au facut gauri ca la sedan.

Link către comentariu

Nu nu au. Prinderea se face de marginea caroseriei. Se fixeaza ca un cleste. O parte de cauciuc sus pe plafon si o parte metalica care se strange pe margine

Link către comentariu

pai da, dar ca sa mearga prinderea asta trebuie sa fie o gaura sub marginea plafonului, pe unde se inchide usa

Link către comentariu

Se face direct pe margine, fara acea gaura si acel surub

Link către comentariu

• 8 months later...
ovidiu_yo4kcn

Salut. Cum se demonteaza barele longitudinale de pe un break? Vreau sa o vopsesc si nu am gasit nici un tutorial.

Link către comentariu

pe bare sunt capace ce se scot. sub capace sunt suruburi

bare.pdf

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!