Jump to content

Eroare des intalnita


adri29
 Share

Postare recomandată

salut, am o problema cu un VW Caddy 2001, 1,9TDI, 90PS.

Dupa cum am citit pe forum se pare ca aceasta problema apare destul de des si anume in jurul vitezei de 100km/h se plafoneaza.Nu scoate fum si nu se aud sunete ciudate. La o testare cu Vag/Comul mi-a aparut urmatoarea eroare: 17958 CHARGE PRESSURE CONTROL DEVIATION , P1550 - 35 - 10 INTERMITENT. Am verificat: N75, Debitmetrul, am degresat tija acuatorului vacumatic ( se misca in ultima portiune scartaind, acum pare ok) si se pare ca acum sunt in faza de a curata turbina, pentru ca problema nu a disparut . Astept o parere din partea voastra daca as mai avea ceva de facut inainte de marea batalie... Cum a-ti observat nu mi-a aparut in eroare nici NEGATIVE nici POZITIV oare de ce si ce parere aveti de toata povestea asta ..

multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si ce legatura are asta cu golf 4 sau bora? :) Mutat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eroarea cu pricina se stocheaza concomitent cu intrarea in Limp Mode (fapt confirmat de "plafonarea" despre care vorbesti). Nu are legatura cu viteza, ci mai curand cu sarcina, cand presiunea in turbina este mare. Mai exact, prea mare fata de cea specificata (chiar daca nu se specifica in descrierea erorii, deviatia este cel mai probabil pozitiva).

Ceea ce ai facut este corect. Daca acum stii sigur ca functioneaza bine N75 si actuatorul vacuumatic al turbinei, ramane doar sa desfaci turbina pentru curatare. Ca o recomandare, ar fi bine sa incerci sa inlocuiesti actuatorul cu unul fara probleme. Chiar daca l-ai deblocat, nu va mai functiona perfect si, in timp, se va bloca la loc. Daca nu ma insel, energizer te poate ajuta cu asta.

Succes si tine-ne la curent.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am avut aceeasi eroare si am curatat turbina si galeria de adimisie si a fost ok dupa, parca au inviat niste cai

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut, vineri seara ne-am apucat de "treaba " si sambata la amiaza am testat intradevar si cei 2-3 caii care pare ca au murit pe parcursul celor 130.000km. Am intampinat un pic de probleme la suruburi dar cu atentie , rabadare si passion, alaturi de 3 prieteni care nu au 2 "maini stangi" as mai face odata treaba asta...

adica: turbina scoasa pe sus, curatata , "parfumata" (nu am avut canal sau elevator) se poate dar un pic mai greu, furtunele de vacum schimbate si masina si-a revenit .Cei ce scot turbina pe sus sa fie atenti la suportul de pe mijlocul turbinei dedesubt, unde e prins un surub si care iasa foarte greu din cauza lipsei de pozitie dar cu rabdare si putin tutun iasa... Un caz iar delicat va fi la conducta de ulei de sus unde la mine a fost o problema deoarece sa desfacut cu tot cu stutziul de pe turbina ceea ce nu e prea bine pt ca risti sa rupi teava( este f putin loc sa blochezi piulita de jos ) . In general a fost ok. Pun cateva poze si sper ca celor care vor intampina problema sa le foloseasca. Este vorba de un motor 1,9 TDI, 90PS, ALH dar pus pe un VW CADDY 2001.

Modificat de adri29
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Felicitari, ai vazut cata mizerie se poate aduna? Pai cum sa mai mearga inelul ala la ce era acolo?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

uite inca un om care sa alturat celor ce desfac turbine :D

cand aduc masina inapoi la buc dau again turbo jos ca eu nu am umlat la vane si vad ca iar face figuri ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • lupo_bv a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!