Jump to content

Intrebari tehnice despre Octavia 3

Makron
 Share

Postare recomandată

cipriantinu

Deci nu exista sansa sa am numere negre mai rpd. Cat despre prima revizie, agentul de vânzări mi-a zis ca ma cheama masina pana in 30 k sau 2 ani... sunt atatea pareri de nu mai sti care e cea mai buna :) oricum iti multumesc, warlock.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

rifflections

Eu unul am mers pe intervalul flexibil. Aia inseamna maxim 30k sau maxim 2 ani, in functie de care prag se atinge primul. La mine masina mi-a 'cerut' revizia la 22.000km.

Link către comentariu

A observat cineva (eu nu) ca acum se poate pune camera video spate? Oare se poate face retrofit, avand in vedere ca acum e mult mai complicat dpdv al softului ca inainte?

Link către comentariu

da, in configurator apare (am configurat un 2.0TDI)

Link către comentariu

Pe langa noile gadgeturi si preturile au crescut. Au vanzare...

Link către comentariu

Întrebări tehnice de produs vă rog, nu comentarii despre prețuri, oferte etc. 

Link către comentariu

Pai din raspunsurile tale Blitz, am cam inteles ca lucrezi pentru o reprezentanta Skoda/VAG. Poti sa-mi spui/afli daca aceasta noua camera video e aceeasi piesa de pe G7, ce cod are si un pret?

Asta banuiesc ca e o intrebare legata de tehnica...

Link către comentariu

Pe langa noile gadgeturi si preturile au crescut. Au vanzare...

In standard a fost introdus TPM, va fi dotare obligatorie pentru toate autoturismele.

Suplimentar, aparatul radio standard va fi cu touchscreen de 5".

Referitor la camera video nu cred ca este similara cu cea de pe Golf. La Golf se afla in spatele siglei W de pe hayon, la Octavia mai mult ca sigur va fi deasupra numarului de inmatriculare.

Modificat de katanaro
Link către comentariu

cipriantinu

Toate autoturismele din grupul vag sau?

Link către comentariu

Ca urmare a unei directive europene, toate autoturismele, indiferent din ce grup fac parte.

Nu stiu data exacta cand devine obligatorie aceasta dotare.

later edit TPM obligatoriu ->noiembrie

Modificat de katanaro
Link către comentariu

cipriantinu

Deci e nevoita si dacia sa urce mai sus :))) Spaß

Link către comentariu

Pai din raspunsurile tale Blitz, am cam inteles ca lucrezi pentru o reprezentanta Skoda/VAG. Poti sa-mi spui/afli daca aceasta noua camera video e aceeasi piesa de pe G7, ce cod are si un pret?

1) Posibil sa fi inteles gresit vis-a-vis de locul meu de munca si 2) nu pot sa-ti furnizez informatia dorita.

Pretul cred ca cel mai repede il afli dintr-o reprezentanta, cu un mail la departamentul de piese de schimb si accesorii dar nu sunt sigur ca vei obtine si codul de piesa.

Link către comentariu

TudorM, camera de marsarier de pe SKODA nu poate sa fie aceeasi piesa ca pe G7. La Golf e in emblema de pe hayon, la Skoda e in manerul deschidere portbagaj.

Codul pentru manerul ce contine camera marsarier la SKODA este 5E5 827 566C.

Link către comentariu

totusi, la golf nu te obliga ca pe langa camera sa iei  senzori de parcare si navigatie. Se pare ca, composit media a lor are si intrare video pe cand bolero-ul nostru, nu.

Link către comentariu

Si atunci pentru mine cu Columbus ar trebui sa se poate lega direct, nu? Ar mai trebui alte componente sau doar tras fire? Multumiri de info de pana acum tuturor.

Link către comentariu

cred ca doar camera(e deajuns), tras fire si bineinteles dat cu bifa in coding ca ai camera.

Link către comentariu

cipriantinu

Oare si la amundsen se poate?

Link către comentariu

din ce am vazut din configurator se poate. Adica daca vrei sa alegi camera esti obligat sa alegi si Columbus sau Amundsen, deci merge.

Link către comentariu

Si atunci pentru mine cu Columbus ar trebui sa se poate lega direct, nu? Ar mai trebui alte componente sau doar tras fire? Multumiri de info de pana acum tuturor.

Ce tari acopera hartile din Columbus/Amundsen? In RO care este calitatea hartilor, ofera suficiente detalii?

Link către comentariu

Știe toată Europa. În orașe știe cam tot, inclusiv alei fără nume din spatele blocurilor. Prin sate, am pățit să nu știe un drum neasfaltat. :)

Dar ai updateuri gratuite la început.

Link către comentariu

:) ok, got it.

Mersi @TudorM.

Link către comentariu

nicureddogsflo

dar la noi poti alege din comanda vocala a unei destinati adica daca zic Bacau face traseul catre Bacau adica daca au implementat limba romana in navigatie.

Link către comentariu

cipriantinu

Nu are limba romana.nici pentru nav nici pentru sistem

Link către comentariu

In parcare pana sa cobor am observat ca daca apas ambreiajul dispare un usor zgomot de fond. Am mers vreo 14km din care 5 in oras. Pana acum nu mi s-a parut ca s-ar auzi diferit intre ambreiaj apasat sau nu. Asa de repede sa inceapa sa se auda rulmentul (9500km), cu toate ca am menajat ambreiajul, nu l-am tinut apasat aiurea in trafic, dau drumul incet la ambreiaj cand schimb...

As vrea sa intreb daca si la voi se simte? 

Link către comentariu

Ai zis "daca apas ambreiajul dispare un usor zgomot de fond". Cand apesi ambreiajul deabia atunci se invarte rulmentul de presiune. Daca atunci cand incepe sa se invarta rulmentul dispare zgomotul, inseamna ca rulmentul nu se aude deloc. 

Cand apesi ambreiajul ai despartit motorul de cutia de viteze, deci nu se mai invart rotile dintate in cutie deloc, nu se mai agita uleiul si este normal sa dispara zgomotul de fond.

Link către comentariu

• Bebeee a deschis acest topic
  • vdragos a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!