Jump to content

Tacanit


dihorul
 Share

Postare recomandată

Sall. Am un Leon TSI din 2010. La pedala de ambreiaj se aude un tacanit ca de intrerupator electric cand pedala face cursa completa. E deranjant. Stie cineva ce poate fi?

Modificat de dihorul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca ai cruise control(tempomat) e un switch(intrerupator) acolo care=l dezactiveaza in momentul cand apesi ambreiajul.la fel ai si la frana un switch care la apasarea franei dezactiveza tempomatul.

  eu asa stiu ca e la golf 4.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Semi-falsa afirmatia. Se poate intrerupe tempomatul prin apasarea pedalelor de frana/ambreiaj, dar se face chiar si printr-o f fina apasare a pedalelor. Nu exista niciun switch sub pedale. Faci confuzie cu butonul aflat sub pedala de acceleratie pentru masinile cu DSG. Ar fi un pic cam fortat sa trebuiasca sa apesi frana la maxim ca sa dezactivezi tempomatul, nu? :P

 

In legatura cu problema semnalata, o prima idee ar fi verificat sa nu fie nimic sub pedala (doh!), pe urma verificat ca este articulatia pedalei ok.

Modificat de TudorM
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

seriossssssssss?????tu numai cand apesi frana la maxim ti se aprind stopurile pe spate???e switch comun ca sa ma exprim asa(tempomatul isi ia informatia tot de acolo)..da si ai dreptate ca si la o apasare fina se dezactiveaza.daca ai fi umblat vreodata pe acolo ti-ai fi dat seama de ce.

si omu a spus destul de clar zic eu." La pedala de ambreiaj se aude un tacanit ca de intrerupator electric"

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Crezi ca daca pui un milion de "s" esti mai amuzant? Tu stii ce inseamna "switch" si care e diferenta dintre un "switch", un contact electric/electronic si un semnal electric urmarit prin software si al carui efect este controlat din software? Si ce legatura au toate astea cu simptomul descris de OP, care se plange de un tacanit?

 

Si ti-ar pica bine un curs de punctuatie, nu suntem in fundul curtii aici...

 

Te las sa dai sfaturi "utile" in continuare de unul singur.

Modificat de TudorM
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Imi pare rau ca va certati. Poate nu am fost explicit in descrierea zgomotului. E un fel de "clik" la apasarea totala a pedalei, daca nu debreiez complet, in mers, ca sa schimb vitezele - sunetul nu se aude.

Dolfin a pus mai sus un link ce pare in proportie de 80% problema mea. Singura dilema e ca masina mea are putin peste 30.000 Km facuti in proportie de 90% pe autostrada, adica nu am folosit ambreiajul des: Cruise-control, 140 km/h consum 7,2 medie. Cam asa a mers masina mea....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!