Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Cârcotași sunt peste tot, au fost invidioși pe masina ca arată prea bine [emoji4]

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Trist ce se intampla...pacat ca este unul dintre noi...

Si nu ma refer la Cristi...ma refer la cel care a "vandut" poza...

Link către comentariu

Mamaaa ... ti-a luat caii de la masina. Cum naiba mai circuli acum cu ea fara cai ?!

Link către comentariu

Cele doua nemtoaice din familie....de plictiseala.

Urmeaza zilele astea( pana vineri) sa fac vreo 1500 de km...sper sa ma tina volant. Facand un calcul rapid, cu tot cu kit ambreiaj, pana in vara voi fi cheltuit cam 10.000 ron pe...intretinere.

Zici ca e s-klasse nu o amarata de jetta

post-47000-0-23296200-1430227177_thumb.j

Link către comentariu

Asta nu e intretinere,aia nu e masina daca tu la intretinere schimbi chiulasa,injectoare si chestii nasoale,hai sa schimbi una din ele,dar nu toate si nu de 2 ori in viata masinii...

Link către comentariu

Nu e masina, e o caruta alba...stim. Cu siguranta intelegem gresit termentul de "intretinere".

Link către comentariu

Daca tragi linie ajungi la concluzia ca pe termen de 2-3 ani e mai rentabil sa tii un 2.0tfsi decat un 2.0tdi. Ma refer la achizitia de masina SH. Eu in 2 ani am schimbat un injector( si ala luat sh cu 150 lei) ,o curatare de supape ( doar manopera),un tachet la pompa de benzina(preventiv) si DV-ul turbinei ( preventiv). Total 1500 lei. Pe langa astia ulei filtre,discuri placute.

Modificat de golfix
Link către comentariu

Mereu vor exista masini cu probleme, indiferente de motorizare ; chiar daca el a avut aceste probleme si a tinut de masina, eu spre exemplu am cunostinte care in 5 ani nu au bagat un leu in 2.0 TDI, doar consumabile ( ulei , filtre , placute ) ; cum la fel stiu si oameni care s-au plans de 2.0 TFSI..cum la fel exista si cei multumiti de 2.0TFSI...ii incarcam topicul degeaba :) masina perfecta inca nu s-a fabricat..putem spune ca el chiar a avut ghinion ; eu personal nu i-am citit tot topicul cap coada, insa sunt 100% sigur ca a existat o problema cu rectificarea turbinelor..nu stiu daca din cauza modificarilor hardware sau a "priceperii" mecnanicilor..insa numai conteaza ; chiulasa a fost boala comuna..defect de fabricatie...vina VW ca nu a facut rechemare..cum s-au facut cu injectoarele de la 2.0 170 cp care si dupa 10 ani le poti schimba, nu doar in garantie...asta e..fiare !  dupa cum ziceam si in alt topic, macar sa iti placa si sa iti aduca zilnic zambetul pe buze, pt ca oricum masina arata foarte bine si pot spune ca este o jetta deosebita !  :beer:

Link către comentariu

Si eu am 2.0tdi golf 5,cod BKD cu 203.000 km. LA 140 a picat turbina,in rest ulei filtre,o broasca la porbagaj, si becuri..muulte becuri :))Subliniam doar faptul ca a bagat cam multi bani,a avut ghinion sa pice acele piese,insa nici stock nu o are,deci nu se accepta plangeri :D una e sa stea in 140 cai una e in 200 sau cat are el :P 

Modificat de golfix
Link către comentariu

Da pentru ca am si eu,nu de la aia pica chiulasa si injectoare,turbo da..i dauneaza mai mult,dar nu e obligatoriu sa pice de la soft.

Link către comentariu

Am bagat azi un Mioveni-Poiana Brasov si retur....ah..pur si simplu delicioasa e masina asta. Imi e mai drag de cu fiecare drum din asta...bun de pilotat.

Consum 7.5% cu 2 pers si ac constant.post-47000-0-21400000-1430329531_thumb.j

Link către comentariu

Bun....acuma ca tot vine vara trebuie sa imi iau niste jante de aliaj pe 17, pentru iarna.

Problema mea este urmatoarea....nu ma pot hotari la un model anume.

Bugetul este maxim 1500 ron ( doar jantele).

Astept propuneri. :icon_thumleft:

Link către comentariu

M-am gandit si la varianta asta doar ca sunt destul de scumpe....Si nu vreau sa sar calu...ci doar sa il ocolesc :icon_thumleft:

Sau astea : et 51 cu 7.5jpost-47000-0-21291600-1430380825_thumb.j

Link către comentariu

Nu o sa gasesti capace pentru alea. Cauta unele de Passat, au ET-ul ok ca sa si arate bine, daca tot vrei asa mari.

Link către comentariu

M-am decis sa nu ma grabesc cu jantele. Vedem ce apare pe parcurs.  :icon_thumleft:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!