Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Cam asa arata volanul meu dupa 1 an si ceva de la retapitare. Plus ca nu sunt un mare fan al pielii llucioase.post-47000-0-85731700-1429434109_thumb.j

Cardul ramene asa, o pata de culoare. :))

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu am luat de pe ahw shop acum aproape 2 ani unul de golf 7 gti si arata mult mai bine decat cel de 5 gti si este si de cateva ori mai ieftin

Link către comentariu

Arata demential volanu,dar parerea mea este sa vopsesti logo-ul GTI cu gri,parca nu bate cu nimic acel rosu. :icon_redface:

Modificat de bzzat
Link către comentariu

Volanul este cumva cel de pe forum de la sectiunea vanzari? (150 E?) L-am vazut acum o sapt,mi-a ramas gandul la el,dar oricum nu aveam de gand sa fac acest retrofit inca!:D

A iesit frumos!

Link către comentariu

Da, acela e. Eu nici macar nu il vazusem, mi a spus un prieten de el.

Link către comentariu

Da am vazut acum ca a scris vanzatorul ca sa vandut.Oricum pretul a fost bun:D,sa-l invarti sanatos:D!

Link către comentariu

Cristi ia si tu un capat de centura sa ai in plus si il bagi acolo si ceas si tricou cu centura gasesti pe net si treaba e rezolvata.

Cam asa:

set-cleme-centura-siguranta-carbon-230a5+centura-de-siguranta.jpg= :icon_thumleft:  :icon_thumleft: 

Link către comentariu

hahahaaaaaaa :))

Ps: port centura in 85% din situatii asa ca nu e nevoie de "pacalici" din astia. dar e tare tricoul.

Link către comentariu

Centura salveaza vieti , si cand face asta de cele mai multe ori salveaza buzunarul, deci ar trebui sa avem numai tricouri albe :)))

Ps: Ce volan tare ai ! :))

Link către comentariu

Arată bine cu jantele astea / tare volanul - ia-ți gândul de a nu purta centura ;)

Link către comentariu

M-am gandit sa ajut colegii sa nu mai faca intindere si sa intorcc poza de pe pagina anterioara...

post-12783-0-39497600-1429623223_thumb.j

Link către comentariu

Daca apare oferta....de ce nu:d?

@rave:ms, e de la browser...

@HHallucinogen: mersi..si chiar port centura.

@quattro: nu i asa?:)))

Link către comentariu

Felicitari Cristi ! Meriti sa testezi noile anvelope Climate, la cat mergi de mult, asteptam o prezentare pertinenta !

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Daca se faceau de 18" chiar eram curios cum se comporta si vara. Asa avem de asteptat pana la iarna.

Poate pana atunci iei jante de 17" :D. Anvelope deja ai.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ha ha...chiar nu ma asteptam. O sa vad ce si cum dupa ce discut cu domnul Voinea.

Cu siguranta o sa deschid un jurnal.

Link către comentariu

De ce ? El s-a parcat pe 3 locuri, indiferent care era situatia sau scuza, trebuie sa accepte criticile…faptul ca il cunoastem si ca ne este coleg nu schimba regulile de circulatie :( data viitoare fii mai atent cristi !

Link către comentariu

Din pacate nu am fb..dar ce sa i faci...pitesti e la bucuresti, vorba aia. :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!