Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

In fiecare poza se nimereste pe langa cate un Seria 3... Destinul incearca sa-ti spuna ceva! :))

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca este unul din amicii lui [emoji12] stiu ca era o poza in care avea curtea plina de 3-uri :). Jantele astea sunt cea mai buna alegere!

Link către comentariu

Un 328i nu m ar deranja nicicum dar...mai e mult pana departe. Oricum, tare comentariu:)))

@Cata: apai...da, e masina unui prieten..de fapt cam toti au seria 3. :))). Cat despre jante...da, chiar sunt din acelasi film cu restul masinii.

Link către comentariu

si cum nu si-au incendiat masinile, din moment ce ii alearga o masina a poporului? :))

/sarcasm

Modificat de mike.
Link către comentariu

Ne am facut baieti cuminti. Acum pregatim urmatorul pas! Nu eu, baietii cu bmwuri:))).

Eu as cam vrea alt ambreiaj..dar...iar imi bat joc de buget si nu ma lasa sufletul:(

Link către comentariu

Ma rog sa dea Domnu sa ajung si eu cu masina in stadiul in care esti tu... cel putin eu asa o vad, in momentul in care e perfecta si nu mai ai ce sa ii faci (modificari vizuale) si sa ramana doar intretinere si mecanica. Nu as dao niciodata, mai ales pe un bmw, but thats just me :d

Link către comentariu

Cristi,ia roaga baietzii tai cu bem-VWeuri :D sa iti dea ambreajul lor,asa ca intre amici....il dai inapoi peste 50k :))

Link către comentariu

post-47000-0-99547700-1429364862_thumb.j

Cu informatiile pe care le am primit de la Cogdao voi incepe bricolatul pentru comenzi. Pana atunci insa....am facut o si p asta.

Link către comentariu

Bravo! stiu ca iti placuse si cand il vazusei pe al meu... acum mai ai doar sa scapi de acel ornament rosu  Sa il manevrezi sanatos!

Link către comentariu

Sa il mangai sanatos Cristi , stii ce imi place in Pitesti :))

Modificat de quattro3001
Link către comentariu

Mda...beculetele care apartin comenzilor de pe volan, bricolate pe volanul de gti (fara comenzi) de pe al meu( cu comenzi).

Link către comentariu

Si eu ce am zis?! :))

Sa le vedem pe lumina ca sa ne dam seama cat de bine sunt bricolate

Link către comentariu

Ai facut cea mai buna investitie pentru tine si mainile tale.  :icon_thumleft: 

Volanul este superb...ti-am mai zis ca l-am avut pe ambele Golf-uri 5 si a fost un must pentru mine. Pare destul de lucios, ar fi bine sa il imbraci in viitorul apropiat.

Link către comentariu

Este lucios pt ca tocmai l am vopsit. Am ales o varianta pe termen scurt, pana il imbrac, tocmai pt ca nu am mai avut rabdare.

O sa mearga la retapitat in curand, dar pana atunci...vrum vrum:d.

Ps: ms!

Pps: bogdane, catalin m a agitat si tu m ai ajutat pe urma. Ms.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ultima poza, pe zi. Urmatorul pas e sa duc volanul la retapitat candva luna asta.post-47000-0-26107000-1429429415_thumb.j

Link către comentariu

Arata f. bine nu este cojit, eu l-as lasa asa, nu o sa iasa la fel ca originalul. Luciu prinde si cel nou dupa un timp de folosire, mai bine il mai hidratezi cu servetele dedicate pentru intretinerea pielei, sau din timp in timp cu crema de maini Doina, face minuni.

Link către comentariu

Cristi, nu inteleg de ce vrei sa il retapitezi? Daca nu este rupt, gaurit sau foarte uzat pe alocuri nu inteleg de ce l-ai retapita...nu mai schimba ceva ce este ok...doar risti sa apara alte probleme.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!