Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Eu am patit asa ceva tot de Florii anul trecut la Predeal. Eram cazat spre 3 Brazi si m-a prins o ninsoare brusca de aprilie in centrul statiunii, cu cauciucuri de vara. Mai urca la hotel daca poti..Sau mai bine-zis, urca repede pana nu se asterne. M-au lasat pneurile exact in poarta, daca mai trebuia sa urc inca 3m nu mai puteam!!

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Rucar-Bran ... foarte frumos. Pacat ca nu este intretinut drumul asa cum ar trebui si ca asfaltul are zone unde e bine sa mergi incet si e si mai bine sa stii de zonele alea. L-am parcurs in toamna si m-a enervat la culme ca nu am putut sa ma bucur la maxim de traseu.

Am patit asa ceva in iarna 2007-2008 cu rotile de vara Matador 185/60 R14 si precedentul meu Polo, ala 9N3. Si tot pe Rucar Bran. Doar ca la vremea aia eram si mai neinfricat decat acum :). Dar, cu prudenta am depasit cu bine incercarea.

Link către comentariu

La dus am tras de masina. Iara, pe asfalt ud sunt foarte bune anvelopele. Nu putine au fost situatiile in care aveam viteze de 3 cifre pe traseu. Important e sa il cunosti, sa stii cat de inchisa e curba care urmeaza. Pana la Campulung am mers pe o varianta ocolitoare, un drum national/judetean( nu stiu ce naiba e) destul de denivelat dar cu asfalt bun.

Din pct meu de vedere este combinatia castigatoare eibach + amortioare sport pentru o masina de zi cu zi cu ceva valente sportive. Iar noile placute si-au facut datoria pentru ca nu am simtit in vreun moment ca s-a dus pedala. Pana acum e totul in ordine. 

Imi era dor de un traseu d-asta...

Link către comentariu

post-47000-0-51659000-1428999465_thumb.j

Am prins un numar frumos.

Dupa 2 plinuri pe ulei am revenit la formula cu motorina simpla. Ceea ce am remarcat e ca uleiul clar ajuta la sunet/zgomot sau altfel spus la diminuarea lui. Insa, iar asta nu e placebo, consumul creste simtitor atunci cand pun ulei in motorina. Traseul a fost 100% acelasi, cu exact acelasi regim de condus si acelasi sofer.

In rest, apa paie si bataie.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Un feedback asupra nexen-urilor, acum ca le-ai mai rulat ceva? Cum stau cu zgomotul? Ma bate gandul sa dau si eu comanda pe 17, dar nu stiu ce model, mai exact! Ms

Modificat de pr_cata
Link către comentariu

Feedback...nu imi pare rau ca le am achizitionat. Confort la rulare, aderenta foarte buna pe ud/uscat, zgomot la rulare scazut. Per total sunt foarte mmultumitde alegere. Se putea mai bine la capitolul protectie janta...buza de protectie este mica spre inexistenta.

Am un prieten care a luat nfera su1( pe 17) si este de asemenea foarte multumit de ele. Ale mele sunt nfera su4 xl.

Link către comentariu

Ideea e ca atata timp cat nu te astepti sa fie ps3 sau mai stiu eu ce alte minunatii...sunt ft ok. Daca mai prinzi si o oferta buna..atunci merita 100%. Sincer iti spun, asa cum scriam si mai sus, pe un Bran ud la 0 grade n am avut emotii la viteze de 3 cifre. Acolo m au convins ca a meritat investitia.

Link către comentariu

Nu am avut ps3 ca sa am cu ce sa le compar, ci doar niste sh-uri imbatranite pana acum, asa ca o sa fiu placut surpins. Daca se poate cand ai timp o poza cu protectia la janta, ti-as fi recunoscator.

Link către comentariu

post-47000-0-73947400-1429033172_thumb.j

Tine cont ca janta e de 8j si ar fi trebuit anvelope 235 nu 225 cum am eu. Pe 7.5j sau chiar pe 7 e alta poveste.

Link către comentariu

Eu am 7j din ce imi aduc aminte, pe janta OEM, deci cred ca o sa fie ok protectia! La tine sunt un pic stretch.

Modificat de pr_cata
Link către comentariu

Protectia anvelopei e aceeasi indiferent de latimea jentii. Se intinde talonul anvelopei mai mult daca are protectia, dar ea ramane acolo, oferind acei cativa mm de protectie. Ca nu mai ofera protectie suplimentara si talonul asta e alta discutie.

Asta dupa ce am avut 225 pe 7, 7.5 si 8 :))

Link către comentariu

Ideea e ca atata timp cat nu te astepti sa fie ps3 sau mai stiu eu ce alte minunatii...sunt ft ok. Daca mai prinzi si o oferta buna..atunci merita 100%. Sincer iti spun, asa cum scriam si mai sus, pe un Bran ud la 0 grade n am avut emotii la viteze de 3 cifre. Acolo m au convins ca a meritat investitia.

Si daca pe un Bran ud la 0 grade iti alunecau?scriai ca nu sunt asa ok pe ud?Nu poti sa-l pui ca termen de comparatie,ca poate a doua oara daca mergi la fel pe carosabil ud poate sa se intample altceva...numai incerca sa te convingi cu riscuri aiurea ca nu merita...ce ai facut acolo poate sa se compare cu o depasire in curba fara viziblitate,vorbind de riscuri.

Link către comentariu

Nu te supara pe mine...dar ideea era alta: ca in conditii extreme fac fata. Nu vorbeam de comportamentul meu rutier pt ca stiu ca din start intru la rubrica " asa nu".

Comparatia o fac pt ca tocmai traseul ala l am facut de suficiente ori, avand suficienta varietate meteorologica si diversitate dpdv al anvelopelor. Ca idee personal consider ca pe uscat sunt peste cinturato p7, bridgestone turanza si dunlop sportmaxx iar pe ud...intra in alta clasa. E mai bine asa?

Link către comentariu

Povestea este alta,ca si in cazul meu. Cand m-am interesat de anvelopele nexen,am inteles ca in realitate fac mai mult stretch decat alte anvelope de aceeasi dimensiune,adica daca iei 235 de exemplu,este ceva intermediar intre 225 real si 235 real. La mine cu 235 pe 8,5J am putin stretch

Link către comentariu

Personal nu am nici o problema cu stretchul anvelopelor, este foarte ok asa. Ma felicit in fiecare zi ca nu am luat 215!

Link către comentariu

..."drumurile noastre toateeeee....."...cam asa sta povestea prin AG la capitolul asta. 4 drumuri sunt cat de cat ok : Pitesti-Mioveni, Pitesti-Valcea si centurile Pitestiului si a Mioveniului...restul...drumuri care tin cu serviceurile auto.

Link către comentariu

Mai punem niste poze pe aici, subtire de seara:post-47000-0-71932500-1429120432_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!