Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Chiar azi ma gandeam sa imi reconditionez jantele mele diamond cut dar mi-a venit brusc ideea posibilitatii pe care ai testat-o azi si mi-a cam trecut

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca o sa ii dau de lucru lui quattro3001. Masina asta nu ma lasa in pace, cum am o luna de liniste cum se intampla ceva :))).

Link către comentariu

Buba....aia e, ce sa i fac acu? M am hotarat sa nu ma mai supar la chestii de genul asta.

Eh, normal ca nu masina e de vina ci dovleacu care o conduce.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Bordura?

Daca are aparatura necesara sa le refaca in doua culori, mergi pe negru la interior. Fara diamond cut, dar negru-argintiu. Parerea mea ca ar arata foarte bine pe o masina alba.

$_57.JPG

@Catalinmiti: Acum nu putem sa umblam cu roti nasolite ca tot le zgariem. Asa mergeam cu maxim 17", niste uratenii negre meschine ieftine aftermarket si stiam o treaba. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

mda..subscriu. Jante mari = veselie, slalom si adu-o-ncet ca gr..oapa strica orice efect!

Link către comentariu

Offf George... Cautam si eu motive sa nu mai cheltuiesc banii cu masina

Link către comentariu

Pai cum naiba sa dau eu masina asta, dupa atatia ani de munca si investitii? Nu ma lasa sufletul...

post-47000-0-25778500-1426937553_thumb.j

post-47000-0-36143700-1426937569_thumb.j

post-47000-0-20883400-1426937640_thumb.j

Link către comentariu

Deci nu imi vine sa cred ce viata palpitanta poti sa duci in tara aia in care traiesti tu. Este senzational: te tine mereu in priza, iti ofera in fiecare zi cate o surpriza.

Chiar nu este mirare ca voi, in Romania, sunteti atat de fericiti si de relaxati, atat de pregatiti sa faceti fata oricaror "provocari".

Link către comentariu

Numarul de schimbat e 20 lei !

De parbriz nu mai zic nimic, ca am mai avut si eu privelistea asta si nu-i placuta deloc :(

Link către comentariu

Urat cu parbrizu ala....Nu stiam ca e atata,e bine de stiut ca si eu vreau sa-l schimb.

Link către comentariu

Din seria "jetta aka iubi":

post-47000-0-80463600-1427119187_thumb.j

Si pentru ca tot am venit la service:

post-47000-0-17460100-1427119249_thumb.j

post-47000-0-70325700-1427119287_thumb.j

Iar apoi am facut asta:

post-47000-0-27813900-1427119310_thumb.j

post-47000-0-08105900-1427119346_thumb.j

Link către comentariu

Stiu ca e treaba de amator dar nici capul nu mi l am batut. Dupa cativa km o sa fie ca noi. :))

Link către comentariu

Chiar ma întrebam daca afectează cu ceva vopseaua data așa direct pe disc. Eu m-am chinuit cu pensula :)))

Link către comentariu

Din experientele anterioare pot zice ca nu. Insa nu ti imagina ca am dat 3 straturi pe disc. E tangential vopsit. Acum o sa merg usor cateva sute de km sa se aseze placutele si apoi revin cu impresii. Dar m-am lecuit de ate: 2 seturi pe spate, 2 placute sparte.

Link către comentariu

Uuu, black stuff on white car - si acum il citez pe omul cu masca negru-gloss (ala care respira greu) - 'it is your destiny'! Vezi? Oricat ai rezista, tot spre negru te duci.. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Negre sunt de vara trecuta. Mi se par prea mici si prea terni etrierii astia ca sa existe in alta culoare. Dar e doar umila mea parere. :p

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!