Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Ideea cu stickerul o am de la Doru si sincer pana acum nu m-am gandit la ea. E o varianta, nu e ceva ce deranjeaza ochiul, insa ar fi sigurul element de colant ce si-ar face loc pe suprafata de tabla a masinii mele....asta in eventualitatea in care m-as decide sa il achizitionez. 

Ceea ce probabil se va intampla este urmatorul lucru: intr-o zi, de plictiseala, o sa il comand. Apoi il pun pe masina si o sa pun poze p-aici...si dupa o sa urmeze o discutie de 2 3 4 pagini cu pareri pro si contra...si probabil il voi da jos dupa, convins fiind ca nu are ce cauta pe masina.  :))

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum inteleg de ce au multi manerele negre, sunt optionale, disponibile doar la dotarile de top. Si eu - naiv - credeam ca sunt chelaciuni de flota :/.

Eu zic nu la colant. Ca si idee, parca incercai sa te feresti de brigazile rutiere din tara :). Mai mult decat sticker-ul ala poti sa pui sageti luminoase ca-n Las Vegas cu "vigilante" si "fvck teh police" :)); dar in romana, ca altfel nu se prind..

In plus, imi aduce aminte de un stereotip: Astra F pe Bulgaria despre care te miri ca sta-ntr-o bucata, parasolar cu logo de la ceva grupare extremista de reising, GPL si toba sport. Bine, exagerez, dar mi-ntelegi POV.

Modificat de mike.
Link către comentariu

Ideea cu 'ornamentele negre' la producatorii de lux este asa: sunt optionale si se numesc 'shadow line' la BMW respectiv 'Pachet Exterior Negru Exclusive' la Audi. Contin grila neagra, mustati negre si chedere negre. La unele modele BMW, pe linia Sport, mai sunt si oglinzile negre optional. Plafon negru numai cu trapa panoramica (nu normala) iar clante negre niciodata nicaieri. Faza e ca s-au gandit unii de la marketing ca sunt unele culori cu care cromul nu da chiar asa de bine, cum ar fi alb, rosu, auriu, portocaliu etc. Si, daca tot e sa fie 'chederele cromate' optionale, hai sa facem si un pachet cu negru la vreo 600-700 de coco. Sunt si unele culori care merg si cu crom si cu negru - argintiu sau negru - si sunt culorile numai pentru crom gen bleumarin, gri petrol, verde inchis, gri-sobolan etc. Eu personal cred ca, la masina ta, lejer merg cu negru chederele si mustatile (cu conditia sa le iei pe alea modificate din poza). Si zic asta indiferent de sticker; eu, daca as avea Jetta MkV alba, asta ar fi primul lucru pe care l-as face.

Link către comentariu

Prietene Cristi, lasa masina cum este acum, este tot ce se poate de bun gust pentru o berlina alba. Daca te mananca intre fese sa mai modifici ceva cauta in interior, la exterior arata bestial asa, nu o strica ! Este cat se poate de echilibrata ca asezare, linie, jante, suspensia cade bine cu jantele, nu fa tiganeala cu stickere.

Link către comentariu

Oem german style via China. Oricum nu se vede diferenta fata de cele originale de la mama lor decat la buzunar, adica unde trebuie  :icon_thumleft: .

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Ce noroc aveti voi ca se gaseste set-ul complet...:)la generatia noastra chinezii nu se pricep sa faca si footrest-ul:(

Link către comentariu

S-a potrivit bine ornamentul de la pedala de acceleratie? deoarece am luat si eu un set china si era cu 2mm mai scurt :(

Ornamentul de la manerul scanului e chrome polishat banuiesc, daca da ar trebui sa arate bine. Eu mi-am pus unele cu Golf tot pe rosu :D

Link către comentariu

Acceleratia e cu totul, nu e doar ornamentul.

Imi plac detaliile astea de pe manerele scaunelor.post-47000-0-14738100-1426322883_thumb.j

Link către comentariu

Nu am idee la ce pret sunt dar parca sunt interesante si niste Recaro din alea dintr-o bucata :)

Link către comentariu

Cunosc...am pus o poza de genul astora la inceput:)). Problema cu rotile mari pe masini de clasa compacta este ca trebuie asortate cu o suspensie ultralow sau cu airride. Altfel e motanu incaltat. Ce sa mai zic ca erau niste helyosuri de vanzare pe la constanta...

Link către comentariu

Pentru ca s-au schimbat prioritatile in ultima perioada, vwsound a intrat la vanzare!

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!