Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hai multam colegii. :icon_thumleft: 

@muale: o sa ma duc la cineva cu recomandari, cred ca e cel mai bine asa.
post-47000-0-91043300-1424938361_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ar fi facut un contrast frumos grila neagra impreuna cu oglinzile negre, poti macar sa faci o incercare in photoshop sa vezi cum ar arata.

Link către comentariu

Nu ma pricep cu PS dar...cred ca e suficient negru pe masina. 

In fine, daca ma ajuta vreun coleg cu poza....e bine venita :icon_thumleft: .

Modificat de cristi511
Link către comentariu

In opinia mea masina arata perfect asa cum este acum. Daca colantezi bandourile si oglinzile vor arata urat. Cromul se intelege bine cu negru si alb.

Modificat de GolfMk1Vr6
Link către comentariu

Din cauza pozitiei cromului deasupra bandoului nu ai ce sa ii faci. De asemenea bandoul e mai mare decat grila asa ca lasa-l asa.

Daca aveai grilele asa mergea, zic ca design nu fara proiectoare.

130007345.1nQ3oC7O.jpg

La fel si cu cele de R-line

Link către comentariu

Daca vei colanta si 'mustatile' fata (cele de jos, de la proiectoare) va arata naspa; nu stiu dc ati remarcat, dar masina din poza pusa de Rave (parca era) care are si alea negre, are ALT FEL de grila la proiectoare. Am incercat eu cu a mea in photoshop si arata de zici ca-s bandourile negre de la Pejo 307. De ce? Pt ca mustatile sunt mai lungi ca grila proiectoarelor, pe cand la masina din poza aia, grilele sunt la fel de lungi ca mustatile. Am incercat si eu mai demult chestia cu colantatul cromului (pe PC) si nu m-a convins. Cred ca in cazul meu - masina silver - da mai bine cromul insa pe a ta - alba - nu as ezita sa merg pe negru.

Link către comentariu

O sa ma opresc aici cu colantul..deocamdata.

Daca o sa schimb ceva in viitorul apropiat la masina cel mai probabil va fi vorba de alte jante. Nu stiu de ce..dar vreau niste jante cat mai lipsite de defecte. Vreau sa lucrez putin si la estetica exterioara...sa mai reparam din micile "minusuri".

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Perfecta din orice pozitie, jantele imi plac f mult nu stiu dc te tot bate gandul sa le schimbi. Felicitari ptr masina.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Hai sa stergem prafu putin pe aici:

- anvelopele astea ( Nexen) se comporta pana acum foarte bine. Le-am fortat putin pe curbe...sunt mai mult decat ok.

- masina sufera si cere proiectoare noi ( unu e spart iar celalalt crapat) care vor veni zilele astea. :icon_thumleft:

- am depasit 176xxx km...iar volant bate din ce in ce mai tare.Tind sa cred ca nu o sa ma prinda concediul de vara cu volant asta :D

- am fost mai devreme la Lidl sa iau asta post-47000-0-28064100-1425900438_thumb.j pentru a face astapost-47000-0-79621300-1425900514_thumb.j.

O sa retusez in perioada urmatoare punctele de pe bara fata, sa nu mai arate asapost-47000-0-82200800-1425900718_thumb.j

post-47000-0-28064100-1425900438_thumb.j

post-47000-0-79621300-1425900514_thumb.j

post-47000-0-82200800-1425900718_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Sper ca nu iti parazitez topicul prea mult, zi-mi si mie de ce ai avut nevoie pt upgrade-ul de frana pe spate? Am de schimbat discurile si n-as vrea sa le las asa mici si amarate.

Link către comentariu

Cam asa arata boost-line-ul dupa 13k km cu turbina asta, refacuta. post-47000-0-23476600-1425969812_thumb.j

Intrebarea saptamanii este : sa renunt la prokit pentru sportline?

Modificat de cristi511
Link către comentariu

E relativ bine...ar fi putut sa incarce mai jos dar e ok.

Da, e miez de 170 in carcasa de 140.

Link către comentariu

Eu zic ca arata foarte bine asa cum este ; nu vad motiv sa o lasi mai jos decat daca vrei sa te dai pe circuit.

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

pana la urma..cati cai are masina asta? (scuze daca e scris deja pe undeva)

Link către comentariu

E clar ca va arata mai bine cu Sportline si probabil se si comporta mai bine. Jantele vor fi puse mai bine in evidenta. Eu personal as face trecerea, mai ales ca poti vinde Pro Kit-ul si mai recuperezi ceva.

Spor la cumparat! [emoji12]

Link către comentariu

Problema e ca nu coboara egal. Conform site-ului oficial, dropul este 1.7 inchi pe fata si 1.9 pe spate....

Link către comentariu

Asa e si pro kitul ; mie sincer mi se pare si asa destul de joasa pt una daily drive…drumurile sunt praf peste tot, sunt zone in care n-ai cum sa le eviti si lasi bara acolo ; arata " prea " oem asa…eu n-as umbla, dar nu vreau sa insist cu parerea mea ; alegerea e a ta.

Link către comentariu

Daca uneori iti atinge si asa atunci nu are sens sa te complici cu Sporline. Daca erau ceva cu ET>45, eventual 7.5 atunci merita.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!