Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Hai sa inchei eu discutia asta: singurul lucru pe care l as face negru pe masina este setul de grile de pe bata fata si(poate) ornamentele de la geamuri. Un rest, sa nu aud de plafon/oglinzi/capota/haion negre. Multumesc pentru intelegere.

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Recomandati vreo sursa credibila pentru kit ambreiaj?

Ca idee, maine schimb un cap de planetara. :)) cred ca astea sunt semne ca masina inca rezista..cand nu voi mai avea ce sa schimb la ea..e rost de Rabla:d

Link către comentariu

Valeo / sachs / luk ; eu m-as ghida dupa pret :)

De curiozitate, cati km ai?

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Am urmarit cu atentie si interes masina...este foarte tare..vedem. volksman...am citit aseara topicul de feedback..si o sa zic pas.

Te salut.

Link către comentariu

Am comandat si astea. Stiu ca nu prea au vreo legatura cu interiorul meu dar....meh, mai schimbam cate ceva :icon_thumleft: .

post-47000-0-96731700-1424298916_thumb.j

Link către comentariu

Buna sa va fie dimineata!

Stai stai ca nici macar n-au ajuns, abia ce le-a trimis chinezu pe Drumul Matasii....pana ajung o sa imi creasca barba.

Bogdan, daca e de donat, o sa ti le donez fix pe valoarea cu care le-am luat, promit! :))

Link către comentariu

- am o Jetta, boss

- dizal?

- da, de 2000, cu alta tur..

- a, e cu i-ul rosu?

- nu, are toate literele rosii.

- *silence*

LE: neata, cristi

Modificat de mike.
Link către comentariu

Daca stau bine sa ma gandesc, masina chiar e tedei cu toate trei rosii :D .

Da Sorin, o sa vad cand ajung care e baiu...intre timp poate gasesc unele care sunt fara fontul rosu..ca doar e plin internetul de variante :icon_thumleft:

Edit: stiu ca e dimineata dar...astea sunt ornamente pentru manerele de ridicare ale scaunelor :blah:

LE: Neata Mihai!

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Prognoza pe aici zice ca vor mai fi ceva precipitatii sub forma de ploaie asa ca....aia e. Iarna s-a dus.  Daca o sa am vreun drum prin tara iau dusterul lui tata si am rezolvat problema. :icon_thumleft:

Zic ca nu m-am grabit pt ca anu trecut am fost delasator, am pus rotile la 1 nov...in dec au fost 203930219 de grade apoi iar in februarie putin frig si am tinut de ele pana prin martie...asa ca gumele mele de iarna au suferit din plin la actiunea celor aprox 400nm.

Plus ca...ardeam de nerabdare! :D

Link către comentariu

Deja la cat schimbi rotile, permite-mi o intrebare: te pregatesti de Formula1? Ce timp scoti la montat roti? :))) Cel putin mie imi place mai mult cum arata cu jantele astea!!

Link către comentariu

Sa ne spui impresi dupa ce te dai cu ele , ma gandesc serios sa nu mai investesc 2000 ron pe unele consacrate marca premium si sa merg pe varianta asta . Daca mai ma tin 2 ani e suficient si asa vreau sa o dau :)

Link către comentariu

@Laur: da da, chiar e. Simt fiecare crapatura din asfalt acum! :))

@Sebip: timpul e bun, merge treaba cand e cazul :D . 

@Doru: Apai, stai sa pun ceva kilometri peste ele, sa vedem ce si cum. Important e ca nu sunt patrate si, surprinzator, chiar sunt silentioase. Vezi ca inca mai e valabila oferta de care am beneficiat eu. Dar, inainte sa iti iei cauciucuri, nu cumva ar trebui sa iei jantele pe 18? :icon_thumleft:

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Arata bine cu Budapest. Erau interesante si cele de A8...dar sunt muult mai ok astea. [emoji3]

Link către comentariu

Da da, acum ca le am din nou pe masina pot sa afirm cu inima impacata ca imi plac mult mai mult astea decat cele de A8. 

Intre timp, am fost pana la Kaufland si, in trecere, am luat un spray de curatat instalatia de a/c. Acuma cat de eficient e...n-am idee...dar macar am incercat.

post-47000-0-66672400-1424709861_thumb.j

Edit: @Georgik: hehe, e pret personalizat :D

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!