Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ Cogdao

Nu trebuie desfacute fetele de usi pe spate pentru a monta butoanele, cel putin eu nu le-am dat jos ( G5 ) 

Modificat de civic_ex
Link către comentariu

A durat 20 de minute.

Nu se dau jos fetele de usi. Mermel e la butonul capacului de rezervor dar cu atentie il pacalesti si pe ala.:))

post-47000-0-57625700-1423835535_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ai schimbat si comutatorul capacului de la rezervor fara sa dai jos fata de usa?

Link către comentariu

Da...a fost putin de lucru dar se poate fara. A se intelege ca nu am schimbat eu butoanele, eu am 2 maini stangi. :))

Link către comentariu

Placa respectiva are o ureche care intra in fata de usa. Daca o desfaci de acolo si tragi de ea in sus o sa ai suficient loc sa schimbi butonul.

Link către comentariu

Ai mai castigat cativa cai cu butoanele astea! 

P.S. Sa le folosesti cu placere!

Link către comentariu

La jetta ta se potrivesc bine astea, din ce vad, la mk6 nu stau fixe si nu prea vin corect pe pozitie, iar la cel de combustibil nu se potriveste mufa.

P.s. ce bocanci ai :))))

Link către comentariu

Nu arata rau deloc...desi prima data cand le-ai pus nu am fost chiar incantat.

Chiar ieri eram la semafor langa un A8 cu jantele astea si par foarte mari... :)

Link către comentariu

Daca le-as avea eu,le-as da o culoare misto si as pune-o pe burta. Daca ar fi coborata mie imi place cum se vad :D nu dau rau deloc

Cam 3 cm fata-3cm spate ca sa fie ce trebuie. Culoarea sa fie gun metal,cu efecte de perla in el ;)

Modificat de golfix
Link către comentariu

Da da, chiar par mari...inspre 19. Mai tarziu o sa o duc la spalare, sa fie fata curata :))).

Mda, si pe mine m au dat inapoi...si iar am dubii ca vreau sa le vand:))

Le: @golfix: oricand pot fi ale tale jantele :)))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

O bag la dus putin mai tarziu.. n am avut timp dimineata ca m-a sunat "politia" ca s a trezit:)))

Link către comentariu

Acum am vazut ca ai eibach prokit,ai acelasi drop ca si mine,cu 3-4mm mai inalta pe fata :(

Link către comentariu

Pe mine ma deranjeaza mai mult diferenta de latime a caroseriei intre fata si spate...sau latimea puntilor...

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!