Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Nu arata rau...personal imi plac...parca e ceva mai aparte :D dar as ramane la Budapesturi :)) arata mai sportiva cu ele.

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am urmarit chestia asta cu jantele de cand ai zis "as incerca ceva crazy" sau ceva. Au un usor iz de Bilbao dar nu sunt tocmai it.

Cred ca mai bine o lasi cu Budapest-urile. Dar nu am inteles exact, sunt 19 sau 18? Par de 18" si de aceea zic ca, la 18, merg celelalte. Oricum din experimente d-astea se nasc chestii misto in final  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Masina toata e sport, dar jantele astea... nu prea. Important e sa-ti placa si sa fii impacat.

Link către comentariu

Prietena mea a zis dupa ce m-a intrebat cum se numesc noile jante "audi 10 sluts? prea multe gauri frate!" iar inainte m-a intrebat daca sunt capace deci.... :))) Avem 2 pareri feminine :))

Link către comentariu

Buna asta cu "10 sluts" :)))

Trebuie sa recunosc ca nici eu nu sunt foarte convins ca merg "in linia masinii" jantele astea si, oricat m-as autoconvinge ca sunt ok cred ca am facut bine ca am pus gumele noi pe Budapesturi.

Gata, am incheiat discutia asta.

Good news: e un alt set "pe teava", sa vedem daca se aliniaza planetele. :)))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Gata...am incetat circul cu jantele.

Daca cineva e interesat de un set de charleston ieftin cautati pe olx "vand jante aliaj 18'' frumoase". E imbatabil pretul.

Asadar, maine se reia lucrul la masina, sper ca prin bunavointa lui Marian, tipul care lucreaza la maasina, pana seara sa ii dam o cheie.

Tot de maine jantele de a8 intra la vanzare asa ca daca e cineva interesat, pretul pentru membrii este diferit.

Link către comentariu

Mie imi plac ambele, dar recunosc ca sunt fan al jantelor pe 18 de audi, cat am avut Golf-ul am visat la un set de Fat five sau 10 slots. E clar nu sunt pentru toata lumea, dar sunt din alta clasa fata de jantele de VW, parerea mea.

Las poza asta aici asa, ca sa-si dea lumea seama cat de bine ar putea sa arate o Jetta cu jantele alea.   :D

post-2151-0-43750100-1422811891_thumb.jp

Link către comentariu

Speedline ;)

N-am gasit cu Jetta, dar din fata e la fel.

post-89504-0-88103600-1422812770_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Niste jante cHelios :)). Ceva frumos și pentru cunoscătorii cu buzunarul gros.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

La inceputul topicului mi-am afirmat parerea pozitiva despre aceste jante:

Tin minte c-ai spus ca ai avut ceva probleme cu ele fiindca nu sunt originale, dar daca ai gasi ceva OEM in viziunea mea asa ar arata cel mai bine. Pe o Jetta mi se pare ca jantele cu spite subtiri si multa distanta intre ele arata cel mai bine, fara a fi nevoie de-a o lasa pe burta.

post-47000-0-68880300-1387578057.jpg

Link către comentariu

Mda...gli look implica niste jante mai agresive. Daca insa pastram linia initiala a masinii cred ca 10slots s ar fi potrivit de minune.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!