Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exista chiulasa pe producator AMC pentru motoarele astea si din cate stiu de pe alte forumuri, sunt mult mai reusite decat cele OEM si mai acceptabile la pret. Bafta cu reparatia!

Modificat de mihaita27
Link către comentariu

incearca una sh,cu terminatie C,sunt cele rectificate.Baietii de la stefanesti aveau chiulase complet echipate parca 1000 euro,poate gasesti si doar chiulasa mai ieftin 500 600 euro

LE: Stefanesti de ilfov,bucuresti nu stefanesti Pitesti :D

Modificat de golfix
Link către comentariu

Nasol rau ca s-a intamplat asa. Capul sus...se rezolva.

Este "periculos" sa o iei din dezmembrari, chiar si cu revizie C...se poate intampla oricand la fel.

Multa bafta si rezolvare cat mai rapida a problemelor. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pff.. I know that feel bro. :(

Bafta cu reparatia, sper sa-i dai de cap repede, e urat fara masina.

Link către comentariu

Acuma na...poate nici revizia C nu a fost gandita sa mearga la 200+ hp :) stiu ca tu ai avut o turbina mai mare parca,si nici km masinii nu sunt chiar putini,se mai intampla. Bafta cu rezvolvarea,dar eu te sfatuiesc sa iei tot revizie C sh,poate ai avut ceva defect de fabricatie pe asta,deobicei nu prea cad variantele C

Link către comentariu

Pai da..dar nici nu am 200+ cai iar turbina pe care o am e destul de micuta, e un vc in carcasa de va.

In fine, asta e, vad eu cum o rezolv. Problema cu chiuloasele astea sh este ca nu prea se gasesc varianta C ci doar alea mai vechi, B si A.

Asa am zis si eu...ca nu prea cad variantele astea C. Eh uite ca eu sunt exceptia care confirma regula...

http://youtu.be/wvOfdV1TDAU

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cristi, prietene la cine faci motorul, vreau si eu sa fac distributia in Martie sau pana in Paste si nu prea am meserias , al meu a plecat in Anglia, poti sa-mi recomanzi baiatul tau?

Link către comentariu

Intre timp...asteptam primavara:p

post-47000-0-39726400-1422609605_thumb.j

post-47000-0-28122700-1422609618_thumb.j

post-47000-0-76090700-1422610238_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

si mie mi-au ajuns astazi :D:D sunt super incantat de cum arata anvelopele nexen n8000,si sunt fabricate in sept 2014 :D

Link către comentariu

Pai azi le pun cauciucuri pe ele si le pun pe masina sa vad cum vin. Dar nu sunt 100% convins ca vor ramane.

Ehe...a venit mosu :)))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

te intrebam ca ma vazut ca incalti Budapest-urile cu Nexenurile :D  Oricum ar fi, sa revii cu un feedback asupra anvelopelor.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!