Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Cristi ma bucur ca am stat azi putin la povesti... Liniutele de pe lista ta sunt interminabile, data viitoare iti mai propun cateva

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nuuu polish la jante, fa-le culoarea oem de pe BBS speedline si lac ceramic :D

Link către comentariu

Pe cuvantul meu, una dintre dorintele pe care mi le am pus la 12 noaptea de Revelion a fost sa nu mai bag bani in masina.....dream on boy! :))

Link către comentariu

Dorinta asta mi-am pus-o si eu. Am zis ca anul asta doar strict mentenanta, mai ales ca trebuie sa umblu la frane si la distributie...

Ma abtin cu greu insa :D

Link către comentariu

Si cand ma gandesc ca acum cateva luni era "ca si vanduta". Aprecieri pentru eforturile depuse sa ai o masina de invidiat si de multi dorita!

Link către comentariu

Asa e...dar am stat frumusel la o bere cu mine insumi iar pana cand s3 sedan se mai ieftineste jetta o sa ramana in peisaj:)).

Multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase.

Link către comentariu

Oricum n am de ales.

Apropo, daca nu ma insel, acum esti "baiatu cu prezonu" :)))

Link către comentariu

Interiorul lui e la mine acum.

Oricum la sedan e mai problematic cu plafonul. Daca e de schimbat se da jos luneta, altfel nu are cum sa intre.

Eu zic alcantara, aer (desi mai buna e reglabila) si worthersee.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

George, nu ai somn sau esti un adult responsabil, platitor de taxe si impozite? :))

Interiorul lui Rave nu se da, aer(este destul de scump) as pune pt simplu fapt ca nu stau toata ziua sa "dau la filet" cu bolobocu in portbagaj. Teaba cu worthersee este relativa, cred ca ar fi misto plimbarea, experi1enta in sine.

Laur, la cum am dus o in ultimi 2 ani, ce crezi? :)))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cine nu ar vrea sa doarma la ora aia :)). Responsabilitatea de a avea examen la 8.

Sunt curios cum o sa fie cu ET40 si 7.5. Inca ma bate gandul la distantiere.

Link către comentariu

pffff....examen....ce frumos suna.... :))

Vorba aia: "a fost o vremea..."

Pai sa le iau si cred ca le si pun pe masina(adica intai trebuie cauciucuri pt ele dar le dau jos pe alea de pe Budapesturi) pentru ca vreau sa vad cum vin sa ma hotarasc ce fac pe mai departe, ca doar nu o sa tin 2 seturi de jante.

Link către comentariu

Un lucru e clar,ai nevoie de maxim 215 40 18 pe ele,atlfel nu arata deloc bine. Sau un 225 35 18

Link către comentariu

Oare? ca am gasit o oferta frumoasa pentru 225/40....si oricum trebuie sa imi iau cauciucuri...damn damn damn!

Modificat de cristi511
Link către comentariu

225 40 18 este standard,insa nu stiu cat de mult merge pe acest model de janta,daca nu e cauciucul mai ingust practic nu iese cu nimic in evidenta. Spre exemplu cand le vezi pe Audi A8 cu balon mare la cauciuc,nu imi spun nimic :)

Link către comentariu

Corect ca design, dar pe urma nu mai iesi cum trebuie la diametrul/circumferinta rotii si ai probleme la kilometraj etc.

Link către comentariu

225/40 nu cred ca poti sa compari cu 235/50 de pe A8.

De obicei pui mai ingust decat standard daca ai probleme cu aripile, altfel chiar nu vad sensul. Ce scoate in evidenta janta este suspensia :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!