Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

La service am facut urmatorul lucru: i-am zis ca m-ar interesa discuri mai mari; el a bagat datele masinii in PC si a intrat pe sistemul de franare unde i-a dat 312 pe fata (dar uite ca nu mai stiu cat era pe spate apropo de 286). Practic, mai mari insemnau de R32, cu un cost enorm. Eu parca tineam minte de la tine de ceva cu 312 si nu mai stiam dc ai avut de 312 sau ti-ai pus de 312. Si, prin urmare, tipul a verificat din baza lor de date (masini de clienti) un 2.0 tdi si mi-a zis ca si ala are tot de 312, deci si cele de 2.0tdi au asa. Apoi am extras un 1.6 care avea 288. (NOTA: tipul era de la accesorii, iar mie nu mi-a tunat prin cap ca un 2.0tdi luat la random ar putea fi de 170cp, de unde concluzia cu generalizarea 2.0tdi). Iti dai seama ca am devenit usor confuz ca sa zic asa: ma gandeam.."cum naiba ai avut tu 288 fiind de 2.0tdi si trebuind sa ai 312?!"  :blink: Acum m-am luminat pe forum. Uite o sa verific si treaba cu 286 pe spate.

Desi..parca 286 erau pe spate..

Link către comentariu

@Georgik: "halatul", dupa ce inchei tranzactia, daca o sa se intample. De gasit le gasesti pe "pietele online" de la noi:p

@Miik: cred ca totusi ai 256 pe spate, nu de alta dar asa are si Roby pw scirroco, iar el are 2.0 tfsi.

Link către comentariu

Doar pentru ca nu mai pot edita postul anterior:

@The_Ego: ai idee cum se numeste modelul asta? ca nu reusesc sa gasesc informatia asta. Thanks! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Cristi, scuze pt offtopic: MiiK : uita-te mai bine pe stickerul din portbagaj cu codurile dotarilor si te linistesti imediat, sau pune o poza aici cu el. Totodata este acelasi sticker si pe prima pagina a cartii service

Link către comentariu

Arata bestiale pe o masina low  :icon_thumleft:  asa ca da repede comanda de o reglabila FK Ak Street ca tot este la reducere ;)

Link către comentariu

OOOO pai ce facem nene? trecem la 19? :))) Daca da,pot spune ca am avut o influenta probabil asupra ta :D

@laur: Deja au inceput sa se scumpeasca suspensiile,vad ca sunt cu 20 euro mai scumpe,bine ca le-am luat sapt trecuta :D

Link către comentariu

Sunt de 18, 7,5 si ET40. Nu stiu numele, doar codul 4E0601025Q. De obicei jantele de A8 nu au nume.

44263_4.jpg

Nu merge suspensia pt G5,6 ?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

De golf 5 nu merg ? :))

Daca nu Eibach sportline :)  post-69411-0-84900400-1421828132_thumb.jpost-69411-0-06879200-1421828133_thumb.jpost-69411-0-28253500-1421828133_thumb.j

Golfix au vazut ca au vanzare si s-au smecherit...

Link către comentariu

Hmm...pai si fata de et44 cu 8j (cat am acum) oare astea cum vin? Teoretic putin mai in interior nu? :D

Modificat de cristi511
Link către comentariu

ies mai in exterior cu 4mm,care compensezi cufaptul ca ai 7,5J. Ar trebui sa fie la fel  Teoretic pe platforma ta,18" cu ET44 si 8J ar trebui sa fie perfect.  Daca scazi catre ET38 ET35 tre sa mergi spre un 215 anvelopa

Link către comentariu

Pai 18 cu et 44 si 8j au budapesturile, dar sincer sa fiu sunt putin iesite pe fata. Astea de a8, pe care le-as cam lua, au et 40 cu 7.5j.....mda....astept mail de la vanzator :D

Edit: era un topic pe net cu nume tare : wheel whore! :))

George, o sa fim doi cu jante pline prin zona daca iau jantele astea.  :D

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Practic astea de audi o sa fie cu 2mm mai in interior fata de Budapest.

Poti sa le polishezi/cromat ca sa fie si ceva mai stralucitoare  :icon_thumleft:

Wheel whoring este un fenomen :)). Inclusiv cu site.

In traducere libera ar fi cineva care tot schimba rotile. Eu sunt la al 5lea set (inclusiv cele de iarna).

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Din diferenta de latime te duci in interior cu 6.35 mm. Din diferenta de ET te duci in esterior cu 4 mm. Tragem linie si adunam si rezulta 2.35 mm spre interior.

Link către comentariu

Eu zic sa te interesezi si ce greutate au, nu prea par usoare deloc, si in general cele de audi a8 sunt mai grele.

Personal ma atrag mai tare budapesturile pe care le ai acum :D

Link către comentariu

Rabdare mai baieti mai....ca de cumparat tot le cumpar :))

edit: pfff, daca vin mai in interior sunt pur si simplu perfecte!!!

Gata...le-am luat. :D

post-47000-0-83654900-1421833565_thumb.j

post-47000-0-92279700-1421833571_thumb.j

post-47000-0-16230300-1421833582_thumb.j

post-47000-0-08221300-1421833588_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

:)) esti fenomenal.

pana la urma am gasit denumirea lor: euro winter wheels.

daca o sa le vopsesti gen gunmetal, o sa fie brici.

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Acum ai trecut in Pitesti pe doja pe langa mine... Eram la poarta langa masina mea

Link către comentariu

Salutari aici. Am oprit putin la centru de parbrize ca mi a cazut oglinda...si acum am putina treaba. Daca mai stai pe acolo fac traseul retur cand plec si opresc sa te salut.

Mike, facem experimente. Vedem ce pica bine si ce nu..ca doar acusi vine primavara:))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

O vopsire gunmetal ar merge, dar clar nu chrome ca devine mult prea bling pt Jetta. Altfel doar o spalare buna de tot si esti gata. :)

Sunt interesante, dar tot Budapest imi plac mai mult.

Link către comentariu

In prima faza m am gandit la o spalare buna + un polish si vedem ce iese. Ulterior...probabil ca daca le voi vopsi,va fi un gri oem cu ceva sparckle in el. Clean look ca doar asa e frumos:p

LE: dupa ce am stat de vorba cu colegul Catalinmiti si am vazut cate ceva pe la masina lui imi setez planurile pentru anul asta:

- volan gti mk5/mk6

- interior gti

- insonorizare usi

- alte tampenii

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!