Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

De dimineata m-a convins vremea ca e timpul pt gumele de iarna. Ca idee, toate 4 au incaput in portbagaj:d

post-47000-0-21280500-1414662252_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

...and after.

Tinand cont ca tablele astea au 7 ani iar gumele 2 ( asta fiind a 3a iarna) nu am bagat decat 25 de grame la toate cele 4 pentru a le echilibra. Eu zic ca e bine :D .

Edit: stiu ca poate parea o tampenie mai mare decat mine, dar ma gandesc foarte serios sa dau jos pragurile pe perioada sezonului doar pentru simplu fapt ca nu vreau sa le sparg. Chiar mi-ar parea rau sa le prapadesc. 

post-47000-0-52937100-1414665643_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Depinde cum au fost lipite si sa nu fie nevoie dupa dezlipire sa revopsesti pragul ca sa nu corodeze. Eu nu am increde in tabla de cacao pusa la pragurile de g5,6.

Link către comentariu

Pragurile mele sunt refacute pentru ca au intalnit borduri la viata lor.

Cel de pe stanga este din nou lovit ( vina mea, port ochelari dar degeaba) iar acum cele de plastic nu imi prezinta incredere ca ar rezista la o iarna. Plus ca cel de pe dreapta e dezlipit pe vreo 40-50 de cm si pe acolo o sa intre apa mizerie gheta si alte alea. Asa ca as prefera sa le dau jos si sa le pun inapoi la primavara.....

Link către comentariu

Arata prea bine cu tablele. :icon_thumleft:  Probabil pentru ca masina este lasata, si contrastul cu jantele negre da foarte bine.

Link către comentariu

Ms Mihnea. Sincer am cam renuntat la idea de a avea aliaje pt iarna. Adica, ori sunt 17 ori nu isi mai au rostul. Merg ft bine astea, o sa mi caut si un al 4-lea capac (unul s a pierdut pe la Obor) si aia e... :d

Problema mea este acum cu pragurile. Nu stiu ce sa fac, sa le dau jos sau sa le las pe masina peste iarna.

Link către comentariu

Pai daca ai garaj si poti feri masina de troiene as zice sa nu le dai jos. Dar daca te decizi sa le dai jos poate gasesti un mod de a le pune fara sa le lipesti si sa le poti da jos iarna viitoare fara bataie de cap. Alea oem parca mai au o sina de care se agata.

Link către comentariu

Au niste suporti care se monteaza in prag( 4 bucati per prag) plus ca se prind in capete. Iar partea de sus e prinsa cu o banda subtire de banda dublu adeziva.

Nu am garaj din pacate..era mare lucru daca proiectantul insista pe treaba asta..eh..asta e.

Link către comentariu

Asa cum poti strica pragurile , poti strica si buza fata. Tot asa poate intra unul in tine sa iti faca masina dauna totala, caci e iarna si multi nu se adapteaza conditiilor meteo. 

De ce nu incerci cu silicon sa lipeste pragul cu problema?

Link către comentariu

Orice alta parte a masinii exceptandu-le pe cele aplicate anul asta este prinsa in contractul de casco asa ca nu mi bat capul.

O sa merg undeva ( nu stiu, atelier auto ceva....) sa vad ce e de facut.

post-47000-0-47724700-1414747853_thumb.j

post-47000-0-38246400-1414747898_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Te-am vazut asta seara prin Pitesti... Ai intors langa mine... Arata special masinuta, felicitari!

Link către comentariu

Hehe, mersi dar imi pare rau ca nu te am observat. Cautam o locatie si eram atent la altceva. Te salut aici, daca se accepta bineinteles!.

Link către comentariu

Prima baie dupa aproape 1 luna. Duceam lipsa comfortului dat de anvelopele pe 16 daaaaar, si aici e un mare "dar", nu au pic de stabilitate laterala. (zici ca merg pe pungi cu apa sau ca masina e articulata la jumate).:))))

post-47000-0-40804000-1414852943_thumb.j

post-47000-0-12802300-1414852960_thumb.j

post-47000-0-45012300-1414854878_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Masinile albe cu jante negre indiferent aliaj, table (cu atat mai mult table cu cat nu se vad discurile) parca nu au roti :)). 

Compromisul pt 4 luni pe an.

Link către comentariu

Stai linistit ca nu am renuntat la ideea de a avea aliaj. Vedem daca apare ceva pe parcurs:)))

Link către comentariu

De azi inainte imi aduc aminte cat de mult am apreciat scaunele incalzite in toti anii astia:d

post-47000-0-08035700-1415083646_thumb.j

Link către comentariu

a venit frigul.brrrr.azi cand am plecat la servici erau 0 grade la ora 8:00

Link către comentariu

Si uitandu ma la masina am dat peste asta:

Cauze? Eu unul n am nici cea mai mica idee...

post-47000-0-24904900-1415196524_thumb.j

Link către comentariu

E gaura goala:)))) deci sigur nu s a rupt....tare sunt curios daca o sa deslusesc misterul:d

Link către comentariu

Ce nesimțiți, doar ca sa te enerveze iti fura decat unul :)))

Modificat de 21Luk
Link către comentariu

Alta belea acum, sa stau sa umblu dupa prezon....traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :)))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Bine ca te-ai ales doar cu atat si nu cu cauciuc tăiat sau zgârieturi "fine" cu cheia :)))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!