Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Rudi...de ar fi asa simplu....dar merita luat in considerare.

post-47000-0-37476800-1413958993_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pastreaza jetta pana consideri ca te-ai plictisit complet de ea,altfel nu merita un sacrificiu atat de mare. Plus de asta ai o masina foarte frumoasa,deosebita printre suratele ei din aceeasi generatie. Eu am scos masina de la vanzare pentru ca am ajuns la concluzia ca nu pot cumpara ceva mai bun cu banii de pe a mea,nici macar daca mai pun 2-3 mii peste. SA iei una si sa incepi din nou sa bagi bani nu prea merita,as prefera sa ma plimbe a mea urmatorii 2 ani fara belele :D

Link către comentariu

Ms Alex, ma bucur ft mult pentru vorbele frumoase. O fi ea frumoasa dar pana la urma e tot o Jetta. Asta e, o intretin cat pot de bine ca sa ma pot bucura de ea. Urmeaza sa ii schimb semnalizatorul de pe stanga pt ca l-am spart intrun copac, va urma revizia de iarna si voi trece de la Total Quart 5w40 9000 energy la Motul 5w40. Ce firma pentru placutele de frana recomandati? Se pare ca si cele de pe fata s-au spart. de Ate m-am lamurit.....

...parca vad ca pana in iarna schimb si ambreiajul...

Link către comentariu

Poti sa incerci un tratament care da roade la mine: mergi cu alta masina 2-3 luni; dupa o sa apreciezi Jetta la adevarata ei valoare (poate chiar mai mult) pentru o perioada buna :).

Vezi Pagid sau Textar pentru placute, din ce am citit sunt mai mult decat ok.

Modificat de mike.
Link către comentariu

Am dat comanda de Textar.

Adun usor usor piesele si cand se face "timpul" ma duc la revizie. Nu reusesc sub nici o forma sa gasesc un model dragut de jante pe 16 de aliaj pt ca as cam vrea sa scap de tablele de iarna....

Link către comentariu

Sa stii ca vei fi nemultumit de Motul, este prea zgomotos motorul + il mai si consuma.Placute pe original pe fata bune la mine au fost Ferodo, pe spate TRW.au tinut 60K, mai duceau vreo 20K dar daca tot le-am pus noi am schimbat si lichidul de frana, mult mai bine raspunde acum la franare se simte diferenta la cea mai mica apasare.

Link către comentariu

Eu am citit numai lucruri bune despre Motul si o sa il incerc acum chiar daca sunt multumit de Total quartz. Pe mine nu au cum sa ma tina placutele 60k nici daca le duc la biserica:)))) iar lichidul il schimb in medie o data la 1 an.

@ego: maine ma hotarasc daca mai cheltui niste bani pe alte jante. Maine e o zi importanta:)))

Link către comentariu

Asa am citit si eu si l-am dat afara dupa cateva mii, cu 1,9 BXE nu se intelege bine.

Link către comentariu

Eu as pune jante de tabla pe 16,negru,eventual revopsite sa arate perfect,plus distantiere de 1cm,arata crima. Mai ales pe masina alba

Link către comentariu

Cam asa arata Alex masina cu jantele, iar asta e starea loc actuala. Mie nu imi place...plus ca din 4 am ramas cu 3 capace ca unul a ramas pe la Obor acum vreo 2 ierni.  :D

post-47000-0-41070600-1414045923_thumb.j

Link către comentariu

e perfecta,pune-i distantiere de 5mm :D  Eu la gti aveam jantele de tabla de mercedes cu inele de centrare,erau intoarse altfel si se vedeau bine,aveau et mic :D

Link către comentariu

Printule, stai cuminte cu tablele pe winter. eventual ia-ti niste distantiere ca sa nu arate ca un Robur (eu vorbesc, cu 185/65) si las-o asa. tabla e sfanta pe iarna, chiar fie ea neagra. Eu le dau un fas la ale mele si le las fiiix asa:)

Link către comentariu

N-am ma Aro pt zapada? nu ma apuc acum sa fac softroad sau offroad cu jetta ca o las bucatica cu bucatica pe unde ma duc. Dar m-am PLICTISIT!!!!!!!! si e trist...Singurul motiv pt care vreau aliaj pe 16 e ca am gumele bune luate de noi...altfel...direct 17.

Imi place ca citesc tot felul de teste prin reviste dar pentru mine, utilizator normal, fara vreo pretentie, nu exista nici o diferenta intre Vredestein-urile WintracXtreme pe care le-am avut inainte si Debica cu care umblu acum...vb aia...compar mere cu pere cand vine vb de brand dar pe strada chiar n am simtit vreo diferenta. Plus ca Debica sunt mai confortabile....but that's just me. :icon_thumleft:

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cred ca sunt ultimele poze de anul asta cu rotile de vara. Motivele sunt oarecum evidente:

- vremea se pare ca nu se va indrepta

- cauciucurile de vara(sh) si au facut cu brio datoria dar e cert ca le a ajuns. Imi scapa aer si au devenit destul de zgmotoase.

Din pacate nu am reusit sa dau peste un set frumos si bun la bani de jante pe 16 asa ca voi rula in continuare pe table...nu mi plac dar asta este.

Sincer, urmarind evolutia masinii in ultimul timp, pot spune ca nu trec iarna cu turbina asta. Asa ca sunt in cautare de o turbina originala. Just in case.

In plus, ca urmare a nenumaratelor "rateuri" la schimbarea treptelor 1-2, cred ca va trebui sa schimb timoneria. Deh, daca ma cred mai al dracu ca dsg-ul....

post-47000-0-44553300-1414595196_thumb.j

post-47000-0-64899600-1414595207_thumb.j

post-47000-0-88905100-1414595219_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

De ce zici ca nu tine turbina ? Ce ai descoperit, banuiesc ca nu papa ulei si nu face zgomot, poate un reglaj la tija se impune mai ales ca este marita puterea motorului.Ai incercat sa vezi cum merge su soft-ul original, poate aici este o problema?

Modificat de calin.g
Link către comentariu

La tija am umblat( pierzand garantia) si nici un efect. Cu softul original este pur si simplu crunt...e Stupid diesel..

Face zgomot, fluiera..scartzaie...fasaie...nici nu stiu ce nu face. A da, si are 6000km :))))

Link către comentariu

Sincer, nici eu :d Daca aveam o masina ca a ta (impecabila estetic), faceam un motor blana. But that's just me.

Link către comentariu

Bine bine...si cand mai mergeam cu masina? Ca deh....trebuie sa fie si cal si magar.

@rudi: ms dar e departe de a fi impecabila optic.

@catalin: da da...mai bine ma lipsesc decat sa stau cu fumul ala la cur...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!